Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kontrola podstawą zaufania3283

MUSZE ustalic NAZWISKOlaski mając nr.tel i imię

Polecane posty

dziewczyny bele zadzwoniła do niej ale agnieszka jak usłyszała skad ona dzwoni to sie rozłączyła co proponujecie w takiej sytuacji?

Gość layna
Autorko sądzę , że dobrze robisz.. Jak czujesz, ze facet kręci to weź go sprawdz.. lepiej za wczasu wiedzieć co się święci..

Gość layna
Jak to się rozłączyła ? :|

co sie stało? :D bo nie bardzo rozumiem sytuacje.. :> zadzwonił ktoś do Agnieszki i jak Agnieszka usłyszała skąd dzwoni ta osoba to się rozłączyła..?

Gość bele de jour
no tak zadzwonilam, przedstawilam sie i powiedzialam, ze chcialabym Pani przedstawic nową oferte no i se pogadalam:o. Jak pracowalam w TP to duzo ludzi tak robilo nie wiem moze ma dosc ofert. Sorry

Gość layna
aha, to nie dobrze ... hmm, ja bym to załatwiła sms-ami , ale nie chce zeby pozniej mi wydzwaniaala :| bo na sms nie mozna nr zastrzec

no ja proponuje zadzwonic jeszcze raz i powiedziec ze jesli sobie nie zyczy tych telefonów z sieci to wykreslimy pania z listy osób do których mozna dzwonic w razie pojawienia sie nowej oferty i zapytac o nazwisko :(

juz nie wiem co da sie zrobic

Gość lekooomankaa
„nie chodzi o to że nie może mieć koleżanki, chodzi o to że mówił ze nie ma kontaktu z zadna dziewczyna poza tymi dwiema do których czasem pisal o notatki a gdyby mial z jakas inna kontakt to skoro nie ma nic do ukrycia napewno by mi powiedzial o tym Boże dziewczyno, tzn, że jeżeli na wykładzie usiądzie koło Twojego kolesia dziewczyna i się sobie przedstawią, to on Ci zaraz po zajęciach daje znać „ kochanie poznałem dziś Ankę, siadła koło mnie na wykładach, z tego i tego, wziąłem nr, albo nie wziąłem itd może jeszcze Ci podaje nr buta, rozmiar stanika i daje fotki żebyś wiedziała czy przypadkiem nie pojawiła się konkurencja? Hahahaha Jakbym czytała nastolatkę.. ile ty masz lat? 16? „tym bardziej ze za kazdym razem kiedy zdarzało mi sie go sprawdzac to albo to był chłopak albo umiał mi wytłumaczyc po co dzwonił do jakiejs laski Ja rozumiem że można być zaborczym ale bez przesady. Ostatecznie to on Cie zostawi jak tak dalej będziesz postępować. Dość często go sprawdzasz z tego co widać. Hehe z czego Ci się jeszcze musi Twój pantofelek tłumaczyć?

tak , własnie tak by mi napisał gdyby poznał jakas dziewczyne ty masz ze swoim inny układ ja mam taki jak ja bym jakiegos kolege poznała to tez bym mu powiedziała

Jak ma ja to uspokoić to niech sobie sprawdzi co to za laska, ja tez umiem byc wyrozumiala itd dla swojego faceta, ale kiedy trzeba to sie sprawdza , nie mozna im ufac ..

Gość rece opadają
jedno jest pewne, facet nie mógł Ci powiedzieć prawdy, kimkolwiek ta Agnieszka by nie była Jesteś pierdolniętą w mózg, zaborczą, zaciskającą pętlę na szyi debilka Nie utrzymasz przy sobie nikogo i dobrze bo takie wariatki powinni zamykać.... Zal tylko faceta....

nie wiem jak Wy... :D ale ja biorę numery tylko od facetów, którzy mi się podobają. :) pamiętam, że swój numer też zawsze jak podaje jakiemuś facetowi to wynika z tego jakiś mały flirt - notatkami się nie dzielimy, wszystko mamy na grupowym e-mailu zeskanowane i nie ma potrzeby wymieniania się zeszytami.. jak coś to funkcjonują jeszcze ksera, no ale nie wiem.. może to tylko u nas korzystamy z takich nowości technologicznych :D

Lady Kukuk - zgadzam się z Tobą !! Ja tak samo nie biore notatek od nikogo do domu bo po co przepisywac jak szybciej mozna skserowac sobie, w kazdej uczelnii pewnie jest ksero, wiec .... podejżane to jest !!

gdyby facet chciał to by ode mnie odszedł wiesz , sama mu mówie zwe go nie trzymam ale on mowi ze mnie nigdy nie zostawi bo za bardzo kocha niegdy nie zostawi ale czy nigdy nie zdradzi ? wole trzymac reke na pulsie moj poprzedni w trakcie zwiazku ze mna obracał wiele panien a ja sie przed nim otworzyłam na maxa , poetm załowałam nie chce zeby sytuacja znow sie powtórzyła wiem jedno , jesli by dostał jednoznacznego smsa i bym sie dowiedziała to kop w dupe i nara i nigdy wiecej stałych zwiazków

Gość Najładniejsze to jest
Wpisz w google numer i imię, na pewno jest gdzieś na nk czy facebook. Dopasuje sobie.

mowi ze niektórych materiałów nie ma na mailu grupowym i nie jestem tak bardzo zaborcza jak sadzicie moj niedawno utzrymywał kontakt z jedna laska bo ona mu robiła jakis konspekt (bo nie umiał), potem cos jeszcze mu pomagała ale ja do tego nic nie miałam , jak dziewczyna głupia to niech se pomaga

wpisywałam numer w google to wyskoczyła jakas hiszpańska strona :O ale zaraz spróbuje z imieniem

do KONTROLA PODSTAWA ZAUFANIA rozumiem Cię, bo sama tez byłam zdradzona.. Miałam klapki na oczach i wydawało mi się, ze jak facet ładnie gada to jest wszystko oki, mówił, ze kocha nad życie, w ogóle w zyciu bym sie po nim tego nie spodziewała! Krył się dość długo i nieźle mu wychodziło, ale kłamstwo na szczęście ma krótkie nogi :P

Możesz podać mi ten nr, może uda mi się coś załatwić dzięki moim znajomością.. szkoda troche, że ona w Plusie ma a nie Orange :P

poza tym kurde kto teraz zapisuje nr na kartce , zawsze sie zapisuje prosto do telefonu moze wiedział ze znajde nr w tel a nie spodziewał sie ze zajrze do zeszytu i kude tam sobie przechowywał numer do agusi :O coraz bardziej sie nakręcam :O

layna a co zamierzasz zrobic ? podaj maila to ci wyśle no własnie tez załuje ze nie ma z orange :(

Gość WY CHYBA
NIE MACIE CO ROBIĆ!!!!!TAKIE PIERDO.....NIE,A TA KTÓRA TO WYMYŚLIŁA,TO PEWNIE UMIERA ZE SMIECHU JAK JEJ TO LUDZIE CHCĄ POMÓC!TY WEŹ SIĘ LASKA PIERD....NIJ W ŁEB BO JESTEŚ PUSTA JAK...ACH NAWET NIE MA CZEGOS TAKIEGO CO BY DO CIEBIE PASOWAŁO,EJ WNERWIASZ MNIE,WIESZ!!!!!!!!!!!!

Spokojnie .... z 2 str to wiem, ze czasami zeszyt trafia w niepowolane rece jak to bylo z moim czasami na wykladach i mi rysowali rozne rzeczy hehe ;p fakt, ze nikt mi nie podawal nr tel, ale moze rzeczywiscie ktos sobie jaja zrobił?

wy chyba ludzie maja takie problemy i ile razy mam pisac ze sobie tego nie wymysliłam ? gdybym sobie to wymysliła to pewnie ta dziewczyna co w tp pracowała nigdzie sie nie dodzwoniła i nie podałabym jej mojego prawdziwego maila z reszta nie musisz wierzyc

wiesz takie robienie sobie jaj u kogos w zeszycie zazwyczaj wygląda tak ze ktos sobie rysuje tam jakis rysunek zboczony a nie zostawia nr :O

Mam znajomego, który pracuje w jednej z sieci, napisałam do niego czy mozliwe będzie sprawdzenie jakos kogo to nr, ale na razie nie odp nic

dzięki kod sieci 260 01 co to znaczy to jest plus