Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia..

czy mogę zaprosic na wesele?

Polecane posty

Gość kasia..

mam 29l wychodze w sierpniu przyszlego roku za mąz i chcialabym zaproscic na wesele 3 kolezanki z liceum tylko problem taki ze z dwoma kontakt sie urwal. kontakt mam z jedna z nich, druga to wlasciwie przyjaciolka kolezanki z ktora mam kontakt a trzecie mieszka obok nich. w liceum trzymalysmy sie razem ale po liceum stracilam z nimi kontakt. czy nie bedzie glupio jesli je zaprosze na swoje wesele?

Gość kasia..
one wszystkie pracują w agencji towarzyskiej

Gość ferdynand...
moim zdaniem jak sie urwało kontakt z kims to powinno sie zaprosić na kolacje, kawe, czy herbate a nie na wesele. chyba ze nie masz kogo zaprosic. Natomiat one nie powinny sie obrazic skoro nie trzymacie sie razem

dlaczego głupio? normalne że się ma przyjaciół z dzieciństwa z którymi się traci kotnakt, ale sentyment zostaje. Moim zdaniem sympatyczny odruch.

Gość kasia..
nie, nie, tutaj nie chodzi o to, ze moglyby sie obrazic, bo przeciez dlaczego jesli nie mamy kontaktu ? pytam tylko czy to nie bedzie dziwny gest z mojej strony w ich oczach, tzn pytam jak odbieraja to osoby trzecie. bardzo bym chciala by byly zwlaszcza, ze chce zaprosic kolezanke z ktora mam kontakt, a ta jest przyjaciolka i sasiadka tych wlasnie dziewczyn wiec pomyslalam, ze byloby jej tez razniej bo wlasciwie bedzie znac na weselu tylko mnie