Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
H3jk4

libed nie jestem geej ty stary eunuchu, bo kocham kobiety, ale ty chyba jestes, bo jestes starym bezdzietnym kawalerem XD

Polecane posty

ja bym sie okropnie czul gdybym codziennie musial chodzic do pracy 😄 

wazne, ze klaudiusz mnie lubi i sie ciesze, i fajnie by bylo, gdyby zyla 100 lat 😄 

ja bym wolał chodzic do pracy i mieć własne pieniądze niż być na cudzej łasce, bo z mojej persopektywy być na cudzej łasce to jest najgorsze co może być. 

Przed chwilą, papamobil 666 napisał:

filipek tak łazi od skłotu do matki. tam się najeebie albo nacpa, a do matki na obiadek. w tygodniu siłowani i basen. ja bym tak nie potrafił egzystować na cudzym garze, musiałbym mieć cos swojego bo bym oszlał. 

jak on tak ciągle pie,rdoli o tej saunie i basenie to tak sobie myślę, że tym bezrobolom z jakiejś opieki socjalnej może i karnety dają za free xD nawet by mnie to nie zdziwiło

albo pali głupa żeby to dostać, może znów zapisał się do jakiejś szkoły i nawet jak ją zlewa to i tak ma wtedy za darmo rożne "dodatki" - prysznic, siłownie, dostęp do wifi itd. tak jak wtedy pisał, może niektóre oferują dostęp do sauny czy basenu

1 minutę temu, meesjasz napisał:

jak on tak ciągle pie,rdoli o tej saunie i basenie to tak sobie myślę, że tym bezrobolom z jakiejś opieki socjalnej może i karnety dają za free xD nawet by mnie to nie zdziwiło

albo pali głupa żeby to dostać, może znów zapisał się do jakiejś szkoły i nawet jak ją zlewa to i tak ma wtedy za darmo rożne "dodatki" - prysznic, siłownie, dostęp do wifi itd. tak jak wtedy pisał, może niektóre oferują dostęp do sauny czy basenu

kierwa kiedyś chyba pisał z jakiej racji to dostał ale nie pamiętam. chyba matka mu zapłaciła ale jakąś zniżkę mieli za coś tylko nie pamiętam za co. 

a ja nie chce pieniedzy i nie jestem koorwa zeby robic cokolwiek za hajs jak wy 😄 

Przed chwilą, papamobil 666 napisał:

kierwa kiedyś chyba pisał z jakiej racji to dostał ale nie pamiętam. chyba matka mu zapłaciła ale jakąś zniżkę mieli za coś tylko nie pamiętam za co. 

hmm no to jednak matka a nie alfons xD

Przed chwilą, meesjasz napisał:

hmm no to jednak matka a nie alfons xD

wiadomo że go stara utrzymuje a on ją szantażuje że jak nie będzie mu dawać to pójdzie do kolegów anglików meneli i się będzie tam z nimi upadlał i rzeczywiście tak robi. 

buahaha oczywiscie, tylko ze mojej mamy tu 3 lata nie bylo bo wrocila do Polski a ja sam sobie musialem radzic 😄 

a mieszkam u kumpla anglika za darmo i za nic nie musze placic, nawet mi gotuja kolacje za free anglicy 😄 

straszne to musi być mieć chorobę psychiczną w sumei fifi nie jest w stanie pojąć na pozimie intelektualnym jak bardzo odklejony jest ale jakby mnei takie gvwno dojeżdżało co jego to na bank bym się zabił 

ja tam nie narzekam, mam wielkie wygodne wyro, spie sobie ile chce i bujam sie w Klaudiuszu 😄 

a ty krasnal nie zyje u ciebie w kraju i za twoje pieniadze, wiec wypad piesku i nie szczekaj juz hau hau 😄 

tydzień alo dwa temu sie z matką spotyka teraz 3 lata jej nie było. starszna sprawa być tak popierrdolonym poparańcem. ale beka tam musi być z niego dobra jak sie porobi czymś. 

choć nieźle mają z tymi dodatkami ze szkół, po zapisie do pierwszej lepszej masz za free: prysznic, siłownię, dostęp do biblioteki, kompa i neta. i pewnie jeszcze coś tam. ciekawe ile osób zapisuje się tam tylko po to xD gdyby u nas takie coś wprowadzili to nagle 3/4 niepracujących polaczków zaczęłoby się "kształcić" xD a może nawet część pracujących, chcąca zaoszczędzić na wodzie czy siłce

jakąś ponuras atysfakcję mis prawia przegryw atkich filipków. jestem uzależoniony od zasłużonego pzregrywu innych ludzi. schadenfreude kvrwa. 

7 minut temu, H3jk4 napisał:

buahaha oczywiscie, tylko ze mojej mamy tu 3 lata nie bylo bo wrocila do Polski a ja sam sobie musialem radzic 😄 

a mieszkam u kumpla anglika za darmo i za nic nie musze placic, nawet mi gotuja kolacje za free anglicy 😄 

no,  tak sobie "poradziłeś" że zostałeś wtedy bezdomnym, szlajałeś się po lesie, myłeś doope w rzece i spałeś w namiocie xDD

Edytowano przez meesjasz

Przed chwilą, meesjasz napisał:

choć nieźle mają z tymi dodatkami ze szkół, po zapisie do pierwszej lepszej masz za free: prysznic, siłownię, dostęp do biblioteki, kompa i neta. i pewnie jeszcze coś tam. ciekawe ile osób zapisuje się tam tylko po to xD gdyby u nas takie coś wprowadzili to nagle 3/4 niepracujących polaczków zaczęłoby się "kształcić" xD a może nawet część pracujących, chcąca zaoszczędzić na wodzie czy siłce

wow, a to jest degrengolada, te wszsytkei szkoły dla dorosłych co nie są studiami to jest gvwno i wyłudzanie pieniedzy publicznych przez samorządy. jaka tam musi byc po chvju korupcja to w polsce to zyjemy w prawym kraju. 

no i ciesze sie, ze nie wrocilem do Polski przynajmniej 😄 

jakby tamten drugi schizofrenik cię nie przygarnął i matka nie wróciła, to do dziś byś koczował w lesie, chyba nie wiesz czym jest "radzenie sobie", to na pewno nie bycie bezdomnym menelem

3 minuty temu, meesjasz napisał:

czujesz to ilesobie taki włąściciel basenu może policzyć dla takiej szkoły za wejściówkę jak jest dobrze ustawiony? 

ale jestem fajnym chlopakiem i lubia mnie anglicy dlatego mnie przygarneli i sobie mieszkam za darmo 😄 

moj wspollokator bardzo chce, zebym sobie wyrobil angielskie obywalelstwo, taki jestem fajny 😄 

mnie by na przykład nie przeszło przez gardło to że mieszkam sobie u kogoś za darmo. a jeszcze afiszować sie przy tym włąsnym ryjem. u zydów to sie hucpa nazywa. u greków hubris. 

no to sobie pracuj krasnal i plac rachunki i czynsz, nie wszyscy musza zyc tak jak ty 😄

12 minut temu, papamobil 666 napisał:

czujesz to ilesobie taki włąściciel basenu może policzyć dla takiej szkoły za wejściówkę jak jest dobrze ustawiony? 

ja wiem, tam to generalnie ostro w kulki lecą, największego przygłupa przepuszczą i wystawią kłamliwie dobra oceny byleby sobie jak najlepszy pr zrobić, a potem chwalą się "sukcesami" jak to dobrze potrafią kształcić i ilu prymusów opuszcza ich szkoły xD  tam nawet taki przemo czy srynik miałby 5 lub 4 ze wszystkiego xD choć normalnej szkoły by w życiu nie skończyli 

straszne to musi być tak abrdzo odklejonym, bo jesli sa jakieś momentu w których doświadcza sie pzrebłysku świadomości tego w jakiej się jest sytuacji to musi być kompletnie wyniszające.

na przykład jak sie jest chorym psychicznie tak jak fifi i dzieje sie tak że na chwilę robi się normalny, kojarzysz na jakim swiecie jesteś, jakie są zasady gry, a później nagle znowu wszsytko wraca i zaczynasz okłamywac sam siebie w paskudny sposób.  

ja nie jestem chory psychicznie, a w college skonczylem 2 levele i moglbym juz isc na level 3 przygotowujacy na uniwersytet i zrobic sobie wyksztalcenie w anglii gdybym mial hajs, a wy nigdy nie bedziecie takiej mozliwosci, do konca zycia bedziecie tutaj gnili i umrzecie jako bezdzietni kawalerowie bo was zadna nie chce, a murzyny beda ruuchali wasze kolezanki a wy bedziecie sie cieszyc

ty siebie oklamujesz krasnal zaklinajac rzeczywistosc i pieerdolac bajeczki, bo jestes zalosnym psem hejterem co robi hau hau

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się