Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
H3jk4

libed nie jestem geej ty stary eunuchu, bo kocham kobiety, ale ty chyba jestes, bo jestes starym bezdzietnym kawalerem XD

Polecane posty

pamietam jak pisales ze jestes i sie sprzedajesz to byly twoje slowa 

a w suwałkach to jest tarcie dvpą po podłdze cały czas, tam mieszkania powinny być najtańsze w polsce 

jakby na przykładw szsytkich mopsiarzy usunąć do suwałk i tam postawić wojsko za nimi żeby trochę pofikali do królewca 

3 minuty temu, papamobil 666 napisał:

a w suwałkach to jest tarcie dvpą po podłdze cały czas, tam mieszkania powinny być najtańsze w polsce 

no to by bylo ekonomiznie snesowne

a Klaudiusz pisala, ze ma chlopaka poznanego na sylwetrze albo ze uprawiala seeks z kolega i miala orgazm, a potem ze zmysla

ja tez zmyslalem 😄

2 minuty temu, H3jk4 napisał:

a Klaudiusz pisala, ze ma chlopaka poznanego na sylwetrze albo ze uprawiala seeks z kolega i miala orgazm, a potem ze zmysla

ja tez zmyslalem 😄

Za dużo myślisz o czynnościach których nie robisz 

7 minut temu, H3jk4 napisał:

ja tez zmyslalem 😄

tylko gej moze zmyslac ze jest meska prostytutka 

to salowa wymyslila i zawistni ludzie polscy tacy jak ty, z zazdrosci ze mi brytyjczycy wszystko daja za darmo,b o jestem fajny chlopak i mnie lubia 😄 

Przed chwilą, H3jk4 napisał:

to salowa wymyslila i zawistni ludzie polscy tacy jak ty, z zazdrosci ze mi brytyjczycy wszystko daja za darmo,b o jestem fajny chlopak i mnie lubia 😄 

wyzej przyznales sie ze sam to pisales

napisalem, ze zmyslalem ze jestem geejem 

no anglicy mnie lubia, dobrze ze umiem angielski i sie z nimi dogaduje, teraz nie musze w Polsce miec pracy i szefa i zyc za kare 😄 

Przed chwilą, papamobil 666 napisał:

pojeebało im sie w głowach od ideologii 

tam nawet bezrobotnym ćpunom dającym w żyłę rozdają lokale socjalne na żądanie xD znajomy tam tymczasowo socjalne dostał i mówił że miał pełno bezrobotnych ćpunów za sąsiadów, a jeszcze tym ćpunom jedzenie pod drzwi przynoszą z tamtejszej pomocy społecznej xDD i ciągle tam karetki i policja przyjeżdżały bo te ćpuny albo się biły albo słabły albo zgony zaliczali... to jest jakaś farsa

ja akurat cpunem nie jestem, ale fajnym chlopakiem i duzo brytyjczykow poznalem i mnie lubia bardzo 😄 

8 minut temu, H3jk4 napisał:

napisalem, ze zmyslalem ze jestem geejem 

no a ja ci uwierzylem i nadal wierze i tyle bylo nie zmyslac

u nas taki ćpun to by ubezpieczenia nie miał, a tam mają wszystko za darmo, nawet chyba jak nie mają obywatelstwa, ale nie jestem pewien

2 minuty temu, meesjasz napisał:

tam nawet bezrobotnym ćpunom dającym w żyłę rozdają lokale socjalne na żądanie xD znajomy tam tymczasowo socjalne dostał i mówił że miał pełno bezrobotnych ćpunów za sąsiadów, a jeszcze tym ćpunom jedzenie pod drzwi przynoszą z tamtejszej pomocy społecznej xDD i ciągle tam karetki i policja przyjeżdżały bo te ćpuny albo się biły albo słabły albo zgony zaliczali... to jest jakaś farsa

w warszawie tez rozdaja 

Przed chwilą, meesjasz napisał:

filipek tak łazi od skłotu do matki. tam się najeebie albo nacpa, a do matki na obiadek. w tygodniu siłowani i basen. ja bym tak nie potrafił egzystować na cudzym garze, musiałbym mieć cos swojego bo bym oszlał. 

chooy mnie to co ty

u mnie na czacie gdzie jestem adminem wpadaja ludzie z calego swiata i tez mnie lubia 😄 

mamnawet kolezanke rosjanke co mieszka pod Sydney i jest nauczycielka na uniwersytecie, a wy zazdro biedaki, bo nawet angielskiego nie umiecie 

haha ale bool doopy polaczkow 😄

dobra bo jestem zajety graniem w gierki na kompie, nara przegrywy, popiszcie sobie o mnie, bo nie macie ciekawszych rzeczy do roboty xD

jou 

ja na przykład na miejscu filipka też bym tak szalał, nie wiem czy by to sie tak objawiało jak u niego ale bardzo możliwe. 

1 minutę temu, H3jk4 napisał:

ja akurat cpunem nie jestem, ale fajnym chlopakiem i duzo brytyjczykow poznalem i mnie lubia bardzo 😄 

Naprawdę obchodzi cię co myśli o tobie ktoś z tego forum kogo nawet nigdy na oczy nie widziałeś? 

Przed chwilą, H3jk4 napisał:

kolezanke rosjanke co mieszka pod Sydney

jak ci zaproponuje podpaleie magazynu w londynie to pamietaj zeby uciekac 😄

czułbym sie jak totalny przegryw w środku jakbym na przykład nie miał swojego mieszkania i ktoś by mnie karmić musiał. 

nie zyje w Polsce i zasilkow nie pobieram a prostyytutka tez nie jestem, wiec wypad przegrywy uczyc sie jezykow obcych, to wam moze tez ktos cos zasponsoruje jakis bogaty Pan albo Pani zza granicy, bo w Polsce u polaczkow nie ma nic za darmo, ale planeta to nie tylko wasz kraj 3 swiata 😄 

5 minut temu, Libed napisał:

w warszawie tez rozdaja 

jedzenei czsaami rozdaja, jakieś meliny też są ale to nei taki stopień upadku jak anglia 

okropnei bym się czuł jakbym wiedział że nie dycyduję sam o sobie tylko robią to jacyś inni ludzie i jakby na pzrykład jutro ich zabrakło to bym nie wiedział co robić. 

• Like 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się