Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co polecisz?

dobra, prawdziwa książka

Polecane posty

jeżeli chcesz książkę "taką napisaną przez życie' to musisz koniecznie przeczytać "Życiorysy niepoprawne" Katarzyńskiego, znajdziesz ją w sklepie wydawnictwa goneta.net, to jedna z tych książek, że jak zaczniesz ją czytać to się nie oderwiesz, do póki nie skończysz..dawno nie czytałam czegoś równie wciągającego

Gość YesBoook
Ja wiele wspaniałych, godnych uwagi ksiazek znalazłam na portalu YesBook. Polecam wszystkim ten portal. Określenie tej strony serwisem recenzencko-czytelniczym to za mało. Bowiem, posiadacze kont mogą tutaj zarówno opowiedzieć wszystkim o tym co przybyło na ich półkach, dyskach twardych, stworzyć własną wirtualną bibliotekę, jak również sprzedać lub wymienić książkę. Wystarczy tylko ich jedno kliknięcie.

Gość Maluutka6
Jeśli chcesz przeczytać coś wartościowego spokojnie mogę polecić Ci książkę "Mistrz" A. Andrews - jest zlepkiem różnych historii, motywem przewodnim jest zmienianie perspektywy i sposobu postrzegania rożnych rzeczy, przez osiągniecie szczęścia. Bardzo wartościowa i mądra książka.

Gość hjauwy
Anton Cziż BOSKA TRUCIZNA,Lindwood Berslay BEZ ŚLADU.

Z przeczytanych książek najbardziej polecam "Heban" Ryszarda Kapuścińskiego, "Pamiętnik narkomanki" i "My dzieci z dworca Zoo". Wszystkie te książki oparte są na prawdziwych doświadczeniach autorów i opisują ich losy.

Gość Kot książkowy.....
Reporterko dziękuję za wskazanie tej księgarni....podoba mi się....

Gość Shiroco
"Wyśniona miłość" autorstwa Magdy Kaczmarczyk,debiut. Samo życie, a to dopiero 1-szy tom. Dozwolone od lat 18.

Gość martuskka
Ja polecam "Najsmutniejsze dziecko" oraz "Okaleczona" - obie książki napisane przez Cathy Glass, strasznie przypadły mi do gustu ;)

Gość Senpo
Według mnie prawdziwą książką o życiu jest książka, pt. "Za wszelką cenę" Opowiada ona o młodej dziewczynie, pochodzącej z biednej rodziny, która za wszelką ceną chciała zostać znana modelką, o jej trudnych przeżyciach. Osiągnęła wszystko "po trupach do celu" . Gorąco polecam tą powieść :)

paulo coelho ma bardzo dobre ksiazki. np 11 minut, albo pielgrzym lub alhemik. Ponadto jak wyzej kwiat pustyni, spalona zywcem. teraz jestem w trakcie czytania "W twoich rekach"Glenys Carl.Polecam na faktach..opowiada o walce matki ktora robi wszystko dla swojego syna ktory zapadk w spiaczke...pomaga mu w wybudzeniu sie z niej a potem w doprowadzeniu go do sprawnosci.

Gość lol lol lol
"a komu czasem nie odbija" wesoła ksiazka o współczesnej Polsce