Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowanyalekochajacy

Praca jako pilot czy ukochana dziewczyna?

Polecane posty

ahh... sorki pomylilem bernardynska z dominikanska bernardynska jest w centrum miasta ale tez nie wiem nic o zadnym klubie bilardowym tam ;)

Biznesmenie- nie wydaje mi się, aby moja postawa świadczyła o tym, że mam niby 15 lat. Uważam, że wręcz przeciwnie. Ale- każdy ma swoje zdanie:) Pozdrawiam

musisz jechac na studia, jak dziewczyna cie naprawde kocha i jak macie byc ze soba to poczeka,pomysl a jak bys byl zonaty a dostal wyjazd na pol roku tez by ci powiedziala nie ejdz! REALIZUJ SWOJE MARZENIA; ZYJE SIE PO TO BY SIE SPELNIAC; DZIEWCZYNA NIE ZAJAC NIE UCIEKNIE ;A JAK UCIEKNIE TO JAKO PILOT;BEDA CI JESCZE SLICZNIEJSZE LASKI W PAS SIE KLANIALY; serio twoje zycie,ale dziewczyna ,milosc to nie koniec swiata, sprawdzcie swoja milosc czy wytrzyma okres czasu,jak wytrzyma to bedzie dopiero ta wlasciwa milosc, sprawdz sie:D

Gość vaayola
stanowczo mówie : jedz na studia, jesli to prawdziwa milosc to przetrwacie wszystko i bedziecie razem :)

Przede wszystkim, to decyzja powinna wyniknąć tylko i wyłącznie od ciebie. Wsłuchaj się w siebie, zastanów się, o czym tak naprawdę marzysz. Zrób sobie np przerwę od tego dylematu a potem nagle do niego wróć i zastanów się, o czym pomyślisz jako o pierwszej rzeczy: coś związanego z dziewczyną, czy z samolotami? Osobiście uważam, że powinieneś wybrać studia. Ja od dziecka kocham zwierzęta i marzyłam o weterynarii, to każdy mnie wyśmiewał, że nie podołam nauce i wylądowałam na humanistyce. Teraz jestem w kropce co do wyboru studiów. Nie popełnij tego błędu! Realizacja marzeń i i życie w szczęsciu z samym sobą jest jak dla mnie najwazniejsze i wcale nie jestem egoistką. Po prostu uważam, że to można pogodzić. Jeśli to głębokie uczucie, to twoja szkoła nie powinna być przeszkodą, tym bardziej, że co jakiś miesiąc będziesz wracał. Dziewczę ma 18 lat, tak jak ja, jest niestabilna uczuciowo bo jest młoda. Dlatego ja jestem sama, nie mogłabym w pełni oddać się drugiemu człowiekowi gdy mam dopiero 18 lat i mnóstwo marzeń. Natomiast moja koleżanka ma chłopaka, który pracuje w Anglii i widzi go raz na parę miesięcy - są ze sobą trzeci rok w tym układzie, więc i tobie się uda. Życzę powodzenia, może w przyszłości będziesz pilotował samolot, do którego wsiądę, bo mam marzenie pozwiedzania kawałka świata ;).

Dzieki wszytskim za odpowiedzi. Postanowiłem zostać pilotem. Dzisiejszy dzien jeszcze bardziej mnie w tym uswiadomil. Kazdy mi powtarza, ojciec, matka, przyjaciele że jescze nie jedna dziewczyne bd mial w zyciu i ze swiat sie na milosci nie konczy a wazne jest to by w przyszlosci moc utrzymac rodzine. Pozdrawiam

Gość seniorita i kwita
doradzili ci nieudacznicy i przegrańcy życiowi z kafeterii i na podstawie tego podejmujesz decyzję?! Jesteś nieodpowiedzialny i naiwny,a taki ktoś pilotem być nie może ,bo jesteś za bardzo uległy!!!

Gość masz racje
tego kwiatu pol swiatu, a wyksztalcenie to konkret i zostaje na cale zycie.

Eeeee. Twoja wypowiedź diametralnie zmienia sprawę. Skoro masz podejście: Jeszcze w życiu będę miał wiele dziewczyn -to wiadomo, co masz wybrać. Heh. Chyba, że to był podszyw.

tyle pracy wlozyles w to,zeby sie tam dostac,rozszerzona matura z dwoch przedmiotwo,pewnie niezle zakuwales...Idz na te studia,co ma byc to bedzie...Jesli sie kochacie,to przetrwacie ten czas. Nie rezygnuj ze swoich marzen.

Rozszerzona z 3 przedmiotów. Matma, fizyka i geografia. Nie kułem po prostu te przedmioty mi wchodza do glowy. Tak wiec od pazdziernika zaczynam swoja nauke ku temu by byc pilotem! Juppi!

Czyli ta dziewczyna to nic poważnego? Tak wywnioskowałam z Twojej przedostatniej wypowiedzi. Powiedziałeś, że jeszcze wiele dziewczyn będziesz miał. Więc skąd w ogóle był Twój dylemat? Nagle przestałeś o niej poważnie myśleć?

Gość fdjhklfighjklhgfdsjdk
co dziewczyna już jest nieważna?! Już ją masz gdzieś? Jeszcze to się na tobie w przyszłości zemści...!

Gość tufkjhdfghjhkgjhj
hjdjkgkdgsfhfkjlhjghjfdhsg

Wszystko da się pogodzić jeśli naprawdę się kochacie. Decyzja należy do Ciebie, ale pamiętaj, że drugi raz możesz się już nie dostać, a dziewczyna jak jej się coś odwidzi może Cię rzucić.

Gość navy seals
"co dziewczyna już jest nieważna?! Już ją masz gdzieś? Jeszcze to się na tobie w przyszłości zemści...!" to był jego wybór nie twój, żałosna furiatko. a takie złorzeczenia i ostrzeżenia to wsadź sobie w dupę 😴🖐️

Gość hghfhgfhfhgf
ale Ci zazdroszcze pieprzony szczęściarzu... Uwielbiam samoloty i latanie! W ogóle kocham się w kazdym pilocie. Oni są tacy sexowni...

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
gggggg

Gość olewolemolesolerolewale
praca

Gość dddddddddddddddddddddddd
ytrtryutytytyt

Gość tunikawelonślub
dziewczyna!

Gość klan na drzewie i nie wie?
pilot

Gość llllllllllllllllll
tak

witam cie, nie czytalam wszystkich postow. ale powiem ci jedno: w zyciu marzenia sa najwazniejsze...jesli ta milosc nie przetrwa to znaczy ze nie byla ci pisana. ja zyje w zwiazku na odleglosc z pilotem. sama studiuje lotnictwo.latanie to piekna i przyszlosciowa sprawa. dziewczyna powinna cie wspierac i starac sie tak samo jak ty. nie rezygnuj z marzen.... badz optymista :)

Gość WEGANIN --
NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Gość qqqqqqqqqqqqqq
gggggggggggggggg

Gość WAŻNE!!!!!!!!!!!!!!!
praca