Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowanyalekochajacy

Praca jako pilot czy ukochana dziewczyna?

Polecane posty

Gość Pan Biznesmen x64
głupota... i dziewczyna, aktualnie była żona ;)🖐️ ale nie łamię się. i tak robię to co lubię. a jak będę miał kupę kasy to zrobię licencję turystyczną i kupię cessne 152 :P

Gość Pan Biznesmen x64
albo lepiej cirrusa sr22 :classic_cool:

Zołzo, ja slyszałem np że kazdy pilot ma na czole wytatulowane jebaka;D Ale jak juz mowilem, kazdy jest inny. Jeden bedzie korzystac z tego ze zawod jakim jest pilotaz podniecał, podnieca i bedzie podniecac kobiety a drugi ma to gdzies i mysli tylko o sowjej jedynej;P

Głupotą jest wybranie dziewczyny!!!!!! Kobiety nie są warte tego! KONIECZNIE SZKOŁA !!!!!!

Biznesmenie, juz nie lepiej jakiegos beechcrafta? Pomazyc sobie mozna;P Ja jak skoncze studia, bede sie staral o przyjecie do RayanAiru na boeingi 737NG:D

Gość Pan Biznesmen x64
ech... to teraz wiesz co masz zrobić 🖐️ jak dziewczyna jest ciebie warta to przetrwacie, a jak nie (i jak znam życie to tak będzie) to sie rozstaniecie a za jakiś czas stwierdzisz że to było najlepsze co wam sie w zyciu przytrafiło :) powodzenia i wypieeerrrdalaj już z tymi boeingami 🖐️

Spoko. Dziekuje badzo. A to wypierdalaj to dla tego ze jestes fanem airbusa?;P Zartuje Pozdrawiam i również powodzenia!

Gość a ja...............
zdecydowanie wybierz studia :) "prawdziwa miłość czeka". Jeśli dziewczyna jest warta Twojej miłości, to będzie wierna i cierpliwa przez ten rok. Naprawdę. Życzę sukcesów na studiach i później w zawodzie :) i oczywiście w miłości dużo szczęścia :)

Gość Pan Biznesmen x64
nie... wypierrrddalaj bo zazdroszcze ;)

Dziekuje Wam bardzo. Biznesmanie, spróbuj o dotacje z uni na PPL(a). Moj znajomy dostał... Pamietaj ze w dzisiejszych czasach wszystko jest mozliwe. A Ile masz lat jak moge wiedziec?

Tak do rzeszowa. A o co chodzi?

Hej. Po pierwsze najlepiej porozmawiajcie jeszcze raz szczerze. Zapytaj, co ma na myśli mówiąc, że "może nie da rady". Jeśli się kochacie szkoda się rozstawać na tak długo.. z drugiej strony-nie wy pierwsi i nie ostatni macie taką sytuację. Ta szkoła to Twoje marzenia. Szkoda by było taką szansę zaprzepaścić. Musisz najpierw porozmawiać z dziewczyną, jak ona to widzi, czy jesteście siebie pewni. Potem odpowiedz sobie na pytanie- co jest ważniejsze?miłość czy spełnianie marzenia? Ja wiem, ze wybrałabym mojego ukochanego w takiej sytuacji albo kombinowałabym na 10000000.. sposobów jak go ze sobą jednak wziąć. Ale ja to ja. Miłość jest dla mnie najważniejsza. I niepotrzebne katowanie się tęsknotą i odbieranie sobie wspólnych ranków i nocy byłoby dla mnie bez sensu. Jednak przed takimi wyborami nie stałam nigdy (i obym nigdy nie musiała), więc odpowiedzi Ci nie dam. Dlaczego ona nie może teraz razem z Tobą wyjechać? Uczy się? Ile jesteście razem?

Gość Pan Biznesmen x64
klementynka... ile ty dziecko masz lat?? 15? obudź sie ;) bo kiedyś mocno spadniesz na ziemię ;)

KlementynkaAh, dziekuje za wyczerpujaca odpowiedz. Moja dizewczyna nie moze isc teraz ze mna bo jest jeszcze w klasie maturalnej. Jestesmy razem troche ponad 3 lata. Od zawsze mnie wspierala w dazeniu do celu bo aby sie tam dostac na prawde ciezko pracowałem...

wrotycz-i jak to miasto? Przyjazne studentom? Ja bd miec stancje na baranowce.

Gość Martynka może
jak się kutasie nie potrafisz zdecydować, to zostań ginekologiem, będziesz miał do czynienia z samolotem codziennie i na dodatek cudowne widoczki pisdeczek, młodych, starych, i zakonnic. Tararara bum, tararara bum....

Gość Martynka może
a może się na Jacykowa załapiesz....

Panu juz podziekujemy. Jak masz pisac takie zalosne odpowiedzi to juz lepiej nic nie pisz bo to tylko i wylacznie swiadczy o tym ze do inteligetnych to ty nie nalezysz.

Gość mam ejca prosze o loda
16:43 niezdecydowanyalekochajacy Witam Was wszystkich. Dostałem sie na studia na kierunek pilotaż maszyn latających. Niestety jest tylko jedna taka uczelnia w polsce i to daleko od mojego miejsca zamieszkania. Mam dziewczyne która bardzo kocham ale ona idzie na studia za rok. Co myslicie o tym? Darować sobie moje marzenie z dziecinstwa żeby w przyszłości zobaczyc chmury z bliska? Dostałem sie takze na budownictwo ktore jest w moim miescie... Ja tak bardzo chce być pilotem, ale boje sie ze nasz zwiazek tego nie przetrwa. Pozdrawiam i licze na godne odpowiedzi. 16:45 [zgłoś do usunięcia]asdasdfzxcvvv A co na to twoja dziewczyna? 16:47 [zgłoś do usunięcia]okey,korzystam z zaproszenia trudny wybór przed tobą! Ja bym proponował znaleźć pracę tu: http://twojatajemnica.orangespace.pl i poświęcić się dla dziewczyny! 16:48 [zgłoś do usunięcia]niezdecydowanyalekochajacy Ona mowi że jak sie nam uda to za rok do mnie przyjdzie na studia. Ale sama mowi otwarcie ze nei wie czy da rade przez ten rok. Wiadomo, odleglosc robi swoje, tym bardziej ze do domu bym wracal raz na 1,5 miesiaca... 16:48 [zgłoś do usunięcia]zołza jakich mało pilot zdecydowanie nie rezygnuj nigdy ze swoich marzeń, bo nikt od Ciebie nie powinien nawet tego wymagać http://zolzajakichmalo.powiedz.to 16:50 [zgłoś do usunięcia]g shock Dziewczyna nie pierwsza i nie ostatnia z reszta prawdziwa milosc wszystko zniesie 16:51 [zgłoś do usunięcia]CO MA PRZETRWA Ć PRZETRWA mam dwie siostry, obie poszły na studia z dala od domu i swoich chłopaków. spotkania co któryś weekend. Udało się, teraz są dawno po ślubie 16:52 [zgłoś do usunięcia]niezdecydowanyalekochajacy Tez tak mi sie wydaje ze jednak studia. Od podstawowki wszystko robiłem w tym kierunku. MAture zdałem rozszerzana z matmy gegry i fizyki żeby sie tam dostac bo na prawde jest mnóstwo osób na jedno miejsce i mam to szczescie ze sie dostałem. Dzieki za odpowiedzi wszystkim! 16:53 [zgłoś do usunięcia]xxxxxxxxyzzzzzz Idź na studia, jak wasz zwiazek ma przetrwac, to przetrwa. Moja koleżanka miała faceta od 2 klasy liceum, pojechała na studia, ona jeździła do domu, on czasem jeździł do niej na weekendy, wszystko się da, jak sie chce. Teraz są małżeństwem. Jak nie pójdziesz na te studia, a później ze soba zerwiecie z jakiego tam powodu, to sobie nigdy nie wybaczysz. 16:53 [zgłoś do usunięcia]emi27l.. a swoja droga wszystkie te badania zaliczyles pozytywnie??? jesli tak to wielki szacun i bylbys kompletnym idiota gdybys z tego zrezygnowal i jeszcze jesli masz na tyle kasy aby to studiowac 16:53 [zgłoś do usunięcia]Pani wodnik..... idź za swoimi marzeniami tym bardziej że się dostałeś na te studia ...jak się kochacie to ten rok da się przetrzymać ...a jak dziewczyna z góry zakłada że może nie dać rady znaczy że nie jest pewna swoich uczuć wybierzesz budownictwo a jak w Waszym związku coś się zacznie sypać będziesz do końca życia obarczał dziewczynę winą że dla niej poświęciłeś swoje marzenia 16:56 [zgłoś do usunięcia]Pan Biznesmen x64 jeżeli zadajesz takie pytania to zostań lepiej przy swojej dziewczynie bo jesteś kompletnym idiotą a takich pilotów nam nie potrzeba 16:56 [zgłoś do usunięcia]niezdecydowanyalekochajacy Wszystkie badania przeszedłem pozytywnie włącznie z wirówką i komora cisnien. Kase na studia mam. Pochodze z normalnej rodziny ktorej niczego na szczescie nigdy nie brakowało. Macie racje, jak kiedys bysmy ze soba zerwali a ja bym poszedl na to budownictwo to w zyciu bym sobie nie wybaczył. A tak jesli moge Was zapytac(ludzi neutralnych do latania bo ja je kocham) jaka opinie macie na temat pilotow? 16:57 [zgłoś do usunięcia]niezdecydowanyalekochajacy Idiota? Wypraszam sobie. Po prostu mam metlik w glowie i tyle. Dlatego poprosilem was o pomoc abym mogl sie odnalezc. 16:57 [zgłoś do usunięcia]do twarzy mi z bananem zapamiętaj sobie jedno, dla dziewczyny (mówię o byciu zwykłą parą, a nie narzeczeństwem/małżeństwem) nie warto się poświęcać, bo nigdy nie wiesz jak to się skończy. ja się poświęciłam dla faceta, nie poszłam na wymarzone studia, bo on miał jakieś obiekcje. rok męczyłam się dla niego na jakimś gównianym kierunku tylko po to, żeby on po tym roku kopnął mnie w d**ę mam nauczkę na przyszłość. 16:59 [zgłoś do usunięcia]niezdecydowanyalekochajacy Takich odpowiedzi potrzebuje. Coraz bardziej mysle nad lataniem... Dzieki wielkie 16:59 [zgłoś do usunięcia]emi27l.. kazdy pilot jest sexy i zdrowy i meski i odwazny i zaradny mmmmm....... 17:00 [zgłoś do usunięcia]Pan Biznesmen x64 dostałeś kompendium wiedzy. a pilotów szary człowiek widzi jak dzi**arzy ale nie przejmuj się - za spełnienie swoich marzeń i sporą bądź co bądź kasę mogą mnie wyzywać nawet od tirówek 17:00 [zgłoś do usunięcia]Pani wodnik..... znam jednego pilota i nie chciałbyś znać mojej opinii na jego temat bo nie jest zbyt pochlebna ....ale to nie znaczy że wszyscy tacy są prawda ? a jeszcze zapytam czy to jest szkoła wojskowa ? 17:01 [zgłoś do usunięcia]Pan Biznesmen x64 nie szkoła wojskowa tylko rzeszów 17:02 [zgłoś do usunięcia]niezdecydowanyalekochajacy Hehe dobre. Musze to jeszcze przemyslec, ale wydaje mi sie ze jednak pojde na pilotaz;P Tylko mam tez dylemat: śmigłowce czy samoloty? BO musze wybrac specjalizaje. I jedno i drugie bardzo mnie kreci i nie mam pojecia co wybrac:/ 17:02 [zgłoś do usunięcia]niezdecydowanyalekochajacy Dokladnie, rzeszów. Skad wiesz? 17:03 [zgłoś do usunięcia]Pan Biznesmen x64 tylko & wyłącznie samoloty. wielosilnikowe 17:03 [zgłoś do usunięcia]Pan Biznesmen x64 ech... każdy ma jakieś niespełnione marzenia 17:04 [zgłoś do usunięcia]rfererer przeciez Rzeszow to nie koniec swiata 17:04 [zgłoś do usunięcia]Pani wodnik..... aaaaaa jak nie wojskowa to spoko tamten pilot którego ja znam to wojskowy to szycha ale co z tego jak d**ek nie z tej ziemi 17:04 [zgłoś do usunięcia]niezdecydowanyalekochajacy Przykro mi z tego powodu. Co sie stało? Badania czy za slabe wyniki w nauce? A moze kwestia finansowa? 17:04 [zgłoś do usunięcia]xxxxxxxxyzzzzzz Ja mam bardzo dobre zdanie na temat pilotów, w ogole uwielbiam facetów w mundurach a poza tym jestem pod wrazeniem, że ktoś ma jaja prowadzic taka wielką maszynę i wziąć odpowiedzialnosć za życie tylu osób na pokładzie. W ogóle uwielbiam samoloty, uwielbiam lotniska, uwielbiam latac i żałuje, że sama tego nie spróbowalam 17:05 [zgłoś do usunięcia]zołza jakich mało nie znam żadnego, ale taki zawód dodaje od razu seksu http://zolzajakichmalo.powiedz.to 17:06 [zgłoś do usunięcia]niezdecydowanyalekochajacy Wiesz Pani Wodnik... Kazdy człowiek jest inny. Mam andzieje ze ja taki nie jestem bo osobiscie uwazam ze jestem normalny, ale sam siebie nie mam zamiaru oceniac;P 17:06 [zgłoś do usunięcia]Pan Biznesmen x64 głupota... i dziewczyna, aktualnie była żona ale nie łamię się. i tak robię to co lubię. a jak będę miał kupę kasy to zrobię licencję turystyczną i kupię cessne 152

chyba dosyc przyjazne. z tego co Ci moge napisac to szczerze polecam. czesto wracam do domu pozno w nocy i nigdy jeszcze nic mi sie nie stalo, wiadomo kilku moich znajomych kiedys tam poturbowali ale to sa naprawde sporadyczne przypadki. baranowka jest teraz osiedlem obleganym przez studentow, kiedys tam mieszkaly same rodziny ale duzo sie pobudowalo i teraz wynajmuja. sam kiedys tam mieszkalem... troche daleko od centrum ale dobry dojazd jest no i macie jakies tam wieksze sklepy ale najwiecej na ich na nowym miescie gdzie bedziesz mial spory kawalek. co do klubow to tez jest w czym wybierac. chociaz ja tam jakos nie jestem typem ktory musi kazdy sprawdzic wiec nie jestem obiektywny w tej kwesti. sam chodze prawie zawsze do tych samych nie wiem jeszcze co Ci moge ciekawego napisac jak cos chcesz zapytac to wal ;)

Gość mam ejca prosze o loda
16:43 niezdecydowanyalekochajacy Witam Was wszystkich. Dostałem sie na studia na kierunek pilotaż maszyn latających. Niestety jest tylko jedna taka uczelnia w polsce i to daleko od mojego miejsca zamieszkania. Mam dziewczyne która bardzo kocham ale ona idzie na studia za rok. Co myslicie o tym? Darować sobie moje marzenie z dziecinstwa żeby w przyszłości zobaczyc chmury z bliska? Dostałem sie takze na budownictwo ktore jest w moim miescie... Ja tak bardzo chce być pilotem, ale boje sie ze nasz zwiazek tego nie przetrwa. Pozdrawiam i licze na godne odpowiedzi. 16:45 [zgłoś do usunięcia]asdasdfzxcvvv A co na to twoja dziewczyna? 16:47 [zgłoś do usunięcia]okey,korzystam z zaproszenia trudny wybór przed tobą! Ja bym proponował znaleźć pracę tu: http://twojatajemnica.orangespace.pl i poświęcić się dla dziewczyny! 16:48 [zgłoś do usunięcia]niezdecydowanyalekochajacy Ona mowi że jak sie nam uda to za rok do mnie przyjdzie na studia. Ale sama mowi otwarcie ze nei wie czy da rade przez ten rok. Wiadomo, odleglosc robi swoje, tym bardziej ze do domu bym wracal raz na 1,5 miesiaca... 16:48 [zgłoś do usunięcia]zołza jakich mało pilot zdecydowanie nie rezygnuj nigdy ze swoich marzeń, bo nikt od Ciebie nie powinien nawet tego wymagać http://zolzajakichmalo.powiedz.to 16:50 [zgłoś do usunięcia]g shock Dziewczyna nie pierwsza i nie ostatnia z reszta prawdziwa milosc wszystko zniesie 16:51 [zgłoś do usunięcia]CO MA PRZETRWA Ć PRZETRWA mam dwie siostry, obie poszły na studia z dala od domu i swoich chłopaków. spotkania co któryś weekend. Udało się, teraz są dawno po ślubie 16:52 [zgłoś do usunięcia]niezdecydowanyalekochajacy Tez tak mi sie wydaje ze jednak studia. Od podstawowki wszystko robiłem w tym kierunku. MAture zdałem rozszerzana z matmy gegry i fizyki żeby sie tam dostac bo na prawde jest mnóstwo osób na jedno miejsce i mam to szczescie ze sie dostałem. Dzieki za odpowiedzi wszystkim! 16:53 [zgłoś do usunięcia]xxxxxxxxyzzzzzz Idź na studia, jak wasz zwiazek ma przetrwac, to przetrwa. Moja koleżanka miała faceta od 2 klasy liceum, pojechała na studia, ona jeździła do domu, on czasem jeździł do niej na weekendy, wszystko się da, jak sie chce. Teraz są małżeństwem. Jak nie pójdziesz na te studia, a później ze soba zerwiecie z jakiego tam powodu, to sobie nigdy nie wybaczysz. 16:53 [zgłoś do usunięcia]emi27l.. a swoja droga wszystkie te badania zaliczyles pozytywnie??? jesli tak to wielki szacun i bylbys kompletnym idiota gdybys z tego zrezygnowal i jeszcze jesli masz na tyle kasy aby to studiowac 16:53 [zgłoś do usunięcia]Pani wodnik..... idź za swoimi marzeniami tym bardziej że się dostałeś na te studia ...jak się kochacie to ten rok da się przetrzymać ...a jak dziewczyna z góry zakłada że może nie dać rady znaczy że nie jest pewna swoich uczuć wybierzesz budownictwo a jak w Waszym związku coś się zacznie sypać będziesz do końca życia obarczał dziewczynę winą że dla niej poświęciłeś swoje marzenia 16:56 [zgłoś do usunięcia]Pan Biznesmen x64 jeżeli zadajesz takie pytania to zostań lepiej przy swojej dziewczynie bo jesteś kompletnym idiotą a takich pilotów nam nie potrzeba 16:56 [zgłoś do usunięcia]niezdecydowanyalekochajacy Wszystkie badania przeszedłem pozytywnie włącznie z wirówką i komora cisnien. Kase na studia mam. Pochodze z normalnej rodziny ktorej niczego na szczescie nigdy nie brakowało. Macie racje, jak kiedys bysmy ze soba zerwali a ja bym poszedl na to budownictwo to w zyciu bym sobie nie wybaczył. A tak jesli moge Was zapytac(ludzi neutralnych do latania bo ja je kocham) jaka opinie macie na temat pilotow? 16:57 [zgłoś do usunięcia]niezdecydowanyalekochajacy Idiota? Wypraszam sobie. Po prostu mam metlik w glowie i tyle. Dlatego poprosilem was o pomoc abym mogl sie odnalezc. 16:57 [zgłoś do usunięcia]do twarzy mi z bananem zapamiętaj sobie jedno, dla dziewczyny (mówię o byciu zwykłą parą, a nie narzeczeństwem/małżeństwem) nie warto się poświęcać, bo nigdy nie wiesz jak to się skończy. ja się poświęciłam dla faceta, nie poszłam na wymarzone studia, bo on miał jakieś obiekcje. rok męczyłam się dla niego na jakimś gównianym kierunku tylko po to, żeby on po tym roku kopnął mnie w d**ę mam nauczkę na przyszłość. 16:59 [zgłoś do usunięcia]niezdecydowanyalekochajacy Takich odpowiedzi potrzebuje. Coraz bardziej mysle nad lataniem... Dzieki wielkie 16:59 [zgłoś do usunięcia]emi27l.. kazdy pilot jest sexy i zdrowy i meski i odwazny i zaradny mmmmm....... 17:00 [zgłoś do usunięcia]Pan Biznesmen x64 dostałeś kompendium wiedzy. a pilotów szary człowiek widzi jak dzi**arzy ale nie przejmuj się - za spełnienie swoich marzeń i sporą bądź co bądź kasę mogą mnie wyzywać nawet od tirówek 17:00 [zgłoś do usunięcia]Pani wodnik..... znam jednego pilota i nie chciałbyś znać mojej opinii na jego temat bo nie jest zbyt pochlebna ....ale to nie znaczy że wszyscy tacy są prawda ? a jeszcze zapytam czy to jest szkoła wojskowa ? 17:01 [zgłoś do usunięcia]Pan Biznesmen x64 nie szkoła wojskowa tylko rzeszów 17:02 [zgłoś do usunięcia]niezdecydowanyalekochajacy Hehe dobre. Musze to jeszcze przemyslec, ale wydaje mi sie ze jednak pojde na pilotaz;P Tylko mam tez dylemat: śmigłowce czy samoloty? BO musze wybrac specjalizaje. I jedno i drugie bardzo mnie kreci i nie mam pojecia co wybrac:/ 17:02 [zgłoś do usunięcia]niezdecydowanyalekochajacy Dokladnie, rzeszów. Skad wiesz? 17:03 [zgłoś do usunięcia]Pan Biznesmen x64 tylko & wyłącznie samoloty. wielosilnikowe 17:03 [zgłoś do usunięcia]Pan Biznesmen x64 ech... każdy ma jakieś niespełnione marzenia 17:04 [zgłoś do usunięcia]rfererer przeciez Rzeszow to nie koniec swiata 17:04 [zgłoś do usunięcia]Pani wodnik..... aaaaaa jak nie wojskowa to spoko tamten pilot którego ja znam to wojskowy to szycha ale co z tego jak d**ek nie z tej ziemi 17:04 [zgłoś do usunięcia]niezdecydowanyalekochajacy Przykro mi z tego powodu. Co sie stało? Badania czy za slabe wyniki w nauce? A moze kwestia finansowa? 17:04 [zgłoś do usunięcia]xxxxxxxxyzzzzzz Ja mam bardzo dobre zdanie na temat pilotów, w ogole uwielbiam facetów w mundurach a poza tym jestem pod wrazeniem, że ktoś ma jaja prowadzic taka wielką maszynę i wziąć odpowiedzialnosć za życie tylu osób na pokładzie. W ogóle uwielbiam samoloty, uwielbiam lotniska, uwielbiam latac i żałuje, że sama tego nie spróbowalam 17:05 [zgłoś do usunięcia]zołza jakich mało nie znam żadnego, ale taki zawód dodaje od razu seksu http://zolzajakichmalo.powiedz.to 17:06 [zgłoś do usunięcia]niezdecydowanyalekochajacy Wiesz Pani Wodnik... Kazdy człowiek jest inny. Mam andzieje ze ja taki nie jestem bo osobiscie uwazam ze jestem normalny, ale sam siebie nie mam zamiaru oceniac;P 17:06 [zgłoś do usunięcia]Pan Biznesmen x64 głupota... i dziewczyna, aktualnie była żona ale nie łamię się. i tak robię to co lubię. a jak będę miał kupę kasy to zrobię licencję turystyczną i kupię cessne 152 16:43 niezdecydowanyalekochajacy Witam Was wszystkich. Dostałem sie na studia na kierunek pilotaż maszyn latających. Niestety jest tylko jedna taka uczelnia w polsce i to daleko od mojego miejsca zamieszkania. Mam dziewczyne która bardzo kocham ale ona idzie na studia za rok. Co myslicie o tym? Darować sobie moje marzenie z dziecinstwa żeby w przyszłości zobaczyc chmury z bliska? Dostałem sie takze na budownictwo ktore jest w moim miescie... Ja tak bardzo chce być pilotem, ale boje sie ze nasz zwiazek tego nie przetrwa. Pozdrawiam i licze na godne odpowiedzi. 16:45 [zgłoś do usunięcia]asdasdfzxcvvv A co na to twoja dziewczyna? 16:47 [zgłoś do usunięcia]okey,korzystam z zaproszenia trudny wybór przed tobą! Ja bym proponował znaleźć pracę tu: http://twojatajemnica.orangespace.pl i poświęcić się dla dziewczyny! 16:48 [zgłoś do usunięcia]niezdecydowanyalekochajacy Ona mowi że jak sie nam uda to za rok do mnie przyjdzie na studia. Ale sama mowi otwarcie ze nei wie czy da rade przez ten rok. Wiadomo, odleglosc robi swoje, tym bardziej ze do domu bym wracal raz na 1,5 miesiaca... 16:48 [zgłoś do usunięcia]zołza jakich mało pilot zdecydowanie nie rezygnuj nigdy ze swoich marzeń, bo nikt od Ciebie nie powinien nawet tego wymagać http://zolzajakichmalo.powiedz.to 16:50 [zgłoś do usunięcia]g shock Dziewczyna nie pierwsza i nie ostatnia z reszta prawdziwa milosc wszystko zniesie 16:51 [zgłoś do usunięcia]CO MA PRZETRWA Ć PRZETRWA mam dwie siostry, obie poszły na studia z dala od domu i swoich chłopaków. spotkania co któryś weekend. Udało się, teraz są dawno po ślubie 16:52 [zgłoś do usunięcia]niezdecydowanyalekochajacy Tez tak mi sie wydaje ze jednak studia. Od podstawowki wszystko robiłem w tym kierunku. MAture zdałem rozszerzana z matmy gegry i fizyki żeby sie tam dostac bo na prawde jest mnóstwo osób na jedno miejsce i mam to szczescie ze sie dostałem. Dzieki za odpowiedzi wszystkim! 16:53 [zgłoś do usunięcia]xxxxxxxxyzzzzzz Idź na studia, jak wasz zwiazek ma przetrwac, to przetrwa. Moja koleżanka miała faceta od 2 klasy liceum, pojechała na studia, ona jeździła do domu, on czasem jeździł do niej na weekendy, wszystko się da, jak sie chce. Teraz są małżeństwem. Jak nie pójdziesz na te studia, a później ze soba zerwiecie z jakiego tam powodu, to sobie nigdy nie wybaczysz. 16:53 [zgłoś do usunięcia]emi27l.. a swoja droga wszystkie te badania zaliczyles pozytywnie??? jesli tak to wielki szacun i bylbys kompletnym idiota gdybys z tego zrezygnowal i jeszcze jesli masz na tyle kasy aby to studiowac 16:53 [zgłoś do usunięcia]Pani wodnik..... idź za swoimi marzeniami tym bardziej że się dostałeś na te studia ...jak się kochacie to ten rok da się przetrzymać ...a jak dziewczyna z góry zakłada że może nie dać rady znaczy że nie jest pewna swoich uczuć wybierzesz budownictwo a jak w Waszym związku coś się zacznie sypać będziesz do końca życia obarczał dziewczynę winą że dla niej poświęciłeś swoje marzenia 16:56 [zgłoś do usunięcia]Pan Biznesmen x64 jeżeli zadajesz takie pytania to zostań lepiej przy swojej dziewczynie bo jesteś kompletnym idiotą a takich pilotów nam nie potrzeba 16:56 [zgłoś do usunięcia]niezdecydowanyalekochajacy Wszystkie badania przeszedłem pozytywnie włącznie z wirówką i komora cisnien. Kase na studia mam. Pochodze z normalnej rodziny ktorej niczego na szczescie nigdy nie brakowało. Macie racje, jak kiedys bysmy ze soba zerwali a ja bym poszedl na to budownictwo to w zyciu bym sobie nie wybaczył. A tak jesli moge Was zapytac(ludzi neutralnych do latania bo ja je kocham) jaka opinie macie na temat pilotow? 16:57 [zgłoś do usunięcia]niezdecydowanyalekochajacy Idiota? Wypraszam sobie. Po prostu mam metlik w glowie i tyle. Dlatego poprosilem was o pomoc abym mogl sie odnalezc. 16:57 [zgłoś do usunięcia]do twarzy mi z bananem zapamiętaj sobie jedno, dla dziewczyny (mówię o byciu zwykłą parą, a nie narzeczeństwem/małżeństwem) nie warto się poświęcać, bo nigdy nie wiesz jak to się skończy. ja się poświęciłam dla faceta, nie poszłam na wymarzone studia, bo on miał jakieś obiekcje. rok męczyłam się dla niego na jakimś gównianym kierunku tylko po to, żeby on po tym roku kopnął mnie w d**ę mam nauczkę na przyszłość. 16:59 [zgłoś do usunięcia]niezdecydowanyalekochajacy Takich odpowiedzi potrzebuje. Coraz bardziej mysle nad lataniem... Dzieki wielkie 16:59 [zgłoś do usunięcia]emi27l.. kazdy pilot jest sexy i zdrowy i meski i odwazny i zaradny mmmmm....... 17:00 [zgłoś do usunięcia]Pan Biznesmen x64 dostałeś kompendium wiedzy. a pilotów szary człowiek widzi jak dzi**arzy ale nie przejmuj się - za spełnienie swoich marzeń i sporą bądź co bądź kasę mogą mnie wyzywać nawet od tirówek 17:00 [zgłoś do usunięcia]Pani wodnik..... znam jednego pilota i nie chciałbyś znać mojej opinii na jego temat bo nie jest zbyt pochlebna ....ale to nie znaczy że wszyscy tacy są prawda ? a jeszcze zapytam czy to jest szkoła wojskowa ? 17:01 [zgłoś do usunięcia]Pan Biznesmen x64 nie szkoła wojskowa tylko rzeszów 17:02 [zgłoś do usunięcia]niezdecydowanyalekochajacy Hehe dobre. Musze to jeszcze przemyslec, ale wydaje mi sie ze jednak pojde na pilotaz;P Tylko mam tez dylemat: śmigłowce czy samoloty? BO musze wybrac specjalizaje. I jedno i drugie bardzo mnie kreci i nie mam pojecia co wybrac:/ 17:02 [zgłoś do usunięcia]niezdecydowanyalekochajacy Dokladnie, rzeszów. Skad wiesz? 17:03 [zgłoś do usunięcia]Pan Biznesmen x64 tylko & wyłącznie samoloty. wielosilnikowe 17:03 [zgłoś do usunięcia]Pan Biznesmen x64 ech... każdy ma jakieś niespełnione marzenia 17:04 [zgłoś do usunięcia]rfererer przeciez Rzeszow to nie koniec swiata 17:04 [zgłoś do usunięcia]Pani wodnik..... aaaaaa jak nie wojskowa to spoko tamten pilot którego ja znam to wojskowy to szycha ale co z tego jak d**ek nie z tej ziemi 17:04 [zgłoś do usunięcia]niezdecydowanyalekochajacy Przykro mi z tego powodu. Co sie stało? Badania czy za slabe wyniki w nauce? A moze kwestia finansowa? 17:04 [zgłoś do usunięcia]xxxxxxxxyzzzzzz Ja mam bardzo dobre zdanie na temat pilotów, w ogole uwielbiam facetów w mundurach a poza tym jestem pod wrazeniem, że ktoś ma jaja prowadzic taka wielką maszynę i wziąć odpowiedzialnosć za życie tylu osób na pokładzie. W ogóle uwielbiam samoloty, uwielbiam lotniska, uwielbiam latac i żałuje, że sama tego nie spróbowalam 17:05 [zgłoś do usunięcia]zołza jakich mało nie znam żadnego, ale taki zawód dodaje od razu seksu http://zolzajakichmalo.powiedz.to 17:06 [zgłoś do usunięcia]niezdecydowanyalekochajacy Wiesz Pani Wodnik... Kazdy człowiek jest inny. Mam andzieje ze ja taki nie jestem bo osobiscie uwazam ze jestem normalny, ale sam siebie nie mam zamiaru oceniac;P 17:06 [zgłoś do usunięcia]Pan Biznesmen x64 głupota... i dziewczyna, aktualnie była żona ale nie łamię się. i tak robię to co lubię. a jak będę miał kupę kasy to zrobię licencję turystyczną i kupię cessne 152

wrotycz-a daleko na wydział lotnictwa z baranowki? Co do klubow to jaki Ty mozesz polecic? Jak jest ze sportem? Uwielbiam tenis ziemny. Jest gdzie pograc?

I bilard. Slyszalem że jest dobry klub na bernardynskiej. Prawda? A jak tak to daleko od baranowki?

na baranowce jest z tego co wiem 1 kort kryty taki duzy balon i osrodek spin na milocinie(sprawdz zumi) co jest zaraz za baranowka. cen nie pamietam http://spinklub.pl/ obczaj ;) nie wiem gdzie jest wydzial lotnictwa. jest osrodek szkolenia w stalowej woli czyli w miejscowosci obok rzseszowa, nie wiem czy tam bedziesz mial zajecia ale raczej budynki politechniki sa po drugiej stronie rzeszowa ale spokojnie dojedziesz 1 autobusem np 18 czy 30 nie wiem dokladnie gdzie mieszkasz ;) co do klubow to ja chodze glownie to ja srednio lubie dyskoteki wiec nie mam rozeznania bylem tylko w kilku co do pubow to 3 po 3 jest tanie piwo i shooty w graciarni jest jeszcze dosyc spoko z cenami a potem to juz normalka czyli piwo 6 zl i wiecej co do bilarda to klub osemka http://www.osemka.com.pl/

Gość Martynka może
z tego widać, że masz objawy wojaka Szwejka, czyli wrodzony idiotyzm, zostań pilotem i leć do Smoleńka, jednego idioty będzie mniej.

bernardynska jest kolo politechiniki wydzialu chemii :D czyli po drugiej stronie miasta. nigdy tam w zadnym klubie nie bylem ;)