Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dojrzałe to jest to!! bajka

UPRAWIAŁEM SEKS Z 34 latka...mam 23 lata...

Polecane posty

było bosko! ahhh orgazm za orgazmem... śliczna szczupła, super ciałko...fajna cipeczka i brzuszek... i powiedziała mi że jeszcze ze mną nie skończyła...jesteśmy umówieni na następny numerek.. było genialnie...nie to co rówieśniczki... teraz tylko 30 stki bedą poznawał...

Gość ja na odwrót mam 28
i poznałem niesamowicie namietna 20letnia blondyneczkę. jest cudna, wspaniale caluje, wspaniale piesci, wspaniale jeczy gdy ja ja pieszcze. po prostu od samego patrzenia na nia mam juz orgazm :)

moja jeczy aż póżniej się wstydzi przed sąsiadami... ale np. była równieśniczka nic nie jeeczała, no może troche troche ale tak się wiła ciałkiem, że szok...ahhh jak jej robiłe dobrze języczkiem...aż jej soki swpływały...

Gość władek kielce
założycielem topkiu jest 34 letnia samotna kobieta z dzieckiem i cellulitem, sfrustrowana z powodu swojej brzydoty, samotnosci i zaawansowanego wieku. Jak sama napisze o sobie te głupoty od razu jej lepiej, wierzy w siebie.

władek ty to masz wyobraźnie ale daleko Ci do podszywaczy...haha

Gość ja na odwrót mam 28
starsze to inna bajka - sa dominujace, bardziej wyrachowane, ta młoda moja jest seksowana sama swoja niewinnoscią, a jednoczesnie diablica zniej, bezwstydnie wkłąda mi reke w majty i wciaz szepcze takie sprosne rzeczy ze mam na nia ochte 24 godz na dobe. jednoczesnie w sexie ja rzadze i dominuje, ona tez super wije sie ciałkiem a jeczy po rpostu tak mega z ejeszcze nigdy zadna tak mnie nie rozpalała w ten sposób.

Gość Lilly Evangeline* from NL
żeby nie było na mnie, że to ja założyłam - jestem starsza:P

a miała przed tobą jakich partnerów seksualnych? ja mam tylko ochote na zadbane atrakcyjne szczupłe 30 stki są boskie...lepsze od 20 stek

Gość 30stki lubia w dupke

ja dupke nie lubie...:P ona tez nie chciała i nie lubiła i nigdy nie próbowała... jak jest jakaś 30 stak zainteresowana to piszcie.. może jakieś trójkącik

Gość uprawialam seks....
a ja wole starszych doświadczonych facetów niż od razu spuszczających się, nie umiejących zadbać o kobiety 23 latków...co za mity się porobiły, każdy w seksie jest indywidualny, wiek tez nie świadczy o doświadczeniu i umiejętnościach. ech...dzieciaki.

Gość Lilly Evangeline* from NL
ja tylko czworokąt z dostawką:P

Gość ja lubie 30 stki
takie co lubi anal

Gość ja na odwrót mam 28
miała 1 faceta z którym była bardzo długo. i to mnie cieszy . dzis robiłem jej dobrze w parku...odpłynęła nieziemsko...wciaz powtarzała ze niemozemy bo ktos zobaczy, ale diablica jednoczesnie stękała i całowała mnie z rozkosza w oczach heheh to było odlotowe.

d razy spuszczających się? hahahahahahahahaa dobre spokojnie godzine lub 2 bez spuszczania się....trzeba umieć się kontrokowac a kobiecie dac jęczeć ps. lubie jak kobieta mnie ujezdza

30 latki są lepsze...

Gość ja na odwrót mam 28
miałem 30stki, nawet starsze, przy zadnej tak sie nie czułem.

Gość uprawialam seks....
"spokojnie godzine lub 2 bez spuszczania się....trzeba umieć się kontrokowac" Dałeś sie chłopie sprowokować i cala niedojrzałość wyszła z Ciebie, jaki maczo...2h bez spustu...pogratulowac. bo trafiles na jedna super i na tym bazujesz, jeden z Panow tutaj pisze o 20latce ktora wedlug niego jest boginia, wiec sam widzisz ze trzeba sie zgrac i tyle.

Gość 30 latki jęczą i są dobre bo
po prostu znają swoje ciała i przez dojrzewanie organizmu inaczej przeżywają seks. a młódki się pieprzą dla samego pieprzenia, bo są młode i chcą się wyszaleć też:) starsze to już inna przyjemność, niż młodsze, ale z młodszymi też jest super!

haha tak tak dobra jesteś....co z tego ze ja 2 godziny jak moja już po 20 minutach odlatuje...w ciągu nocy to ma z 5 orgazmow minium... ja jednak jak narazie 30 stki wole...jak na mój wiek...

Gość no bo ie ukrywajmy, dzisiejsze
20latki to takie doswiadczone male puszczalindy :)

buhahaha.... 2 godziny?? Chlopie to ty bys teraz musial z workiem lodu na jajach siedziec.... co za pustaki 💤

nie mówiel ze młodsze są be! też są super!!! chcą wszystkiego spróbować

Gość uprawialam seks....
"przez dojrzewanie organizmu inaczej przezywaja seks" ? matko ale wymysliles....jest cos takiego jak indywidualnosc.

Gość ja na odwrót mam 28
wiek nie ma znaczenia. jedna 30stka bedzie fantastyczna inne do bani, podobnie z 20stką :) ja tylko po swoich doswiadczeniach moge napisac ze 30stki które ja znałem traktowały faceta bardziej jak zabawke do łóżkowych fantazji...takie kobiety wiedza czego chca i to biorą bez zbednych ceregieli. oczywiscie nie wszystkie. natomiast taka młoda ma w sobie jeszcze taka naturalnosc, nie technike ale naturalnosc w przezywaniu pewnych rzeczy. kiedy widze i wiem ze to co ona robi jest prawdziwe a nie wyuczone czy nabyte wraz z doswiadczeniem.

jak nie jestes 2 h bez psustu wytrzymać to twoj problem nie mój...trzeba się tego nauczuć...jest duzo technik

Gość ja na odwrót mam 28
przynajmiej moja taka jest :) wstydziła sie rozchylic nogi ostatanio bo powiedziała ze jej facet nigdy jej tam nie całował, a potem od minety omało mi nie odleciała :)

[zgłoś do usunięcia] ja na odwrót mam 28 pewnie masz racje...wiem coś o tym, widze różnice...

Gość uprawialam seks....
matko idz chlopcze juz spac bo smiac mi sie chce z Twoich pustych przechwalek...5orgazmow och jak pieknie, pewnie polowe sama sobie dostarcza. narazie

dojrzale ja baba jestem.... :D nie wstrzymuj za dlugo bo ci srodkiem pojdzie i jeszcze te resztki mozgu wyplucze co sie tam placza... mitomani gawedziarze... a jak przyjdzie co do czego to sie czerwienia... :D