Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coca-cola wisniowa

bycie drugą żoną

Polecane posty

Gość a jak życ ze sobą,
skoro samej siebie sie nie szanuje ????????????????

Gość tetete ble coca cola
ty masz naprawde rozdwojenie jazni bo sama sobie odpisujesz. Masz bardzo powzny problem ze zdrowiem psychicznym. To nie zarty.

Gość tetete ble coca cola
Piszesz , ze ktos zabral ci meza a twojemu dziecku ojca. dlaczego uwazasz, ze ktos ci go zabral przeciez jakby nie chcial to by nie odszedl. Zadna kobieta nie jest w stanie odbic innej meza jezeli on tak naprawde nie chce odejsc. Mezczyzna zaczyna szukac innej kobiety jak czuje sie zle w aktualnym zwiazku. Zadna kobieta ci go nie zabrala on odszedl sam.

Gość można odbić można
:D uparłam się i rozwaliłam czyjś związek nie mam zamiaru tu pisać bo by mnie tu zlinczowano ale gdy kobieta się uprze to zdobędzie każdego faceta i facet nie będzie patrzył na nic gdy już się go zdobędzie :D

Gość do te coca cola
w realnym życiu też jesteś taka wulgarna? cały czas sypiesz wyzwiskami. zaraz odpiszesz, że zasłużyły, że jakaś kochanica Ci męża i ojca dzieciom zabrała, a niestety prawda jest taka, że to on Ciebie zostawił chociaż ślubował. To jest jego wina. Sama miałam sytuację że koło mojego M kręciła się młoda i ładna siksa i szczerze jej nienawidzę, bo wiedziała, że mamy małe dziecko, że jest żonaty, znała mnie, więc nie mogła zasłonić się niewiedzą. Mimo tego nie mam żalu do wszystkich drugich żon na świecie za moje bóle. Mam żal do tej jednej, bo to przez nią i przez mojego M wiele nocy przepłakałam, ale nie do wszystkich kobiet na świecie. napisałaś wcześniej, że jesteś szczęśliwa, że masz kogoś. nie jesteś szczęśliwa, bo nikt, kto jest szczęśliwy nie pała tak straszną nienawiścią.

Gość te coca cola
nie zmuszam Cię do czytania tego skoro temat Cię nie dotyczy odejdź lub też możesz pomijać wulgaryzmy Twój wybór.

Gość te te coca cola
a ciebie to temat jak dotyczy? druga zona nie jestes

Gość Zniecierpliwiony
O co Tobie tak naprawdę chodzi???? Czy Ty szukasz jakiegoś usprawiedliwienia dla siebie????? Może potwierdzenia????? Sama przed sobą musisz sobie wyjaśnić o co Ci chodzi. Dalej już będzie z górki.

Gość aha i achh
tak sobie weszłam, zeby zobaczyc jakie nowe inwektywy się pojawily, a tu niespodzianka. :D Dobra rada jakiegos Zniecierpliwionego. naprawdę dobra.

Gość panie Z
a pan wie oco panu chodzi?

Gość te coca cola
nie jestem II III itd żoną i nie będę ty jesteś ....... kurwą (babsztyl rozwalacy małżeństwa) i tyle w tym temacie, nie mam czasu na kurwy, opowiadajcie swoje dyrdymały same sobie, mnie i normalną część społeczeństwa wasze śmieszne tłumaczenia nie przekonały prawda broni sie sama

Gość te, cola
ty dla swojego fagasa nie jesteś II ani V żoną, ale on dla ciebie pierwszy nie jest, więc wg ciebie jest kurwą :P on wie jakie masz o nim zdanie?

Gość jesteś żałosny/a
te coca cola to widze, ze lubujesz sie w przebywaniu w towarzystwie kurestwa i na forum i w zyciu realnym