Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

michas74

Dobre i uczciwe serce... Gdzie znaleźć??

Polecane posty

wiesz co?? przenieśmy sie może na nasze Karaiby, ew. Seszele, co?? Znowu zapomnielismy, że jesteśmy na ogólnodostępnym forum...:) Uciekamy??:)

Chcę Cię porwać, zbałamucić i.... bałamucić. A potem rozpieszczać, bałamucić, karmić i... bałamucić. A potem porwać, nakarmić i zbałamucić:):):):) Może tak być??;)

a potem tak wykarmioną zostawisz pod kolejną góra ,bo sił zabraknie mnie na nią wtoczyć:):):) słodkie..wchodzisz w ciemno;)

Wchodzę w ciemno;) Jak nie będę miał siły Cie wtoczyć, to Cię wciągnę;) Zresztą... na siłowni i basenie + saunie wszystko wyjdzie.... Dobra, ja znikam stąd! Czekam na Seszelach;) Pozdrawiam wszystkich obserwatorów;)

dzień dobry Michałku i wszystkim:) dziś przepiękna pogoda na....spanie,uśmiechu życzę najnajwięcej:)

Gość vjhlfkjghdfkjgh
nie możecie sobie podac nr gg i tam rozmawiac a nie spamowac. Czemu tak nie zrobicie?

Gość vjhlfkjghdfkjgh
:) po prostu wydaje mi sie ze tak bedzie lepiej dla was:) zycze szczescia

Witaj moja Czarodziejko:) Przepraszam, że nie napisałem rano, ale zaspałem trochę i nawet nie miałem czasu odpalić tej upiornej maszyny:) Ale ucieszyło mnie bardzo twoje powitanie..:) Odwagi mi raczej nie brakuje;) Wchodzę w ciemno. A co!! Raz kozie śmierć:D:D:D Urządzamy dziś tą wirtualną kolację przy świecach??;) Wiem, że miało być tylko winko;) ale może zadbamy o jakąś lepszą oprawę, niż tylko kieliszki??;) No chyba, ze zmieniłaś plany..

witaj Michałku...wyczekałeś się widzę...inna niż kieliszki?rozwiń te intrygującą myśl:)

dzień dobry Michałku...dziękuję za wczorajszy wieczór ,było wprost idealnie,gdyby nie brak tych świec:):):) baaardzo leniwej niedzieli

Gość świetnie sie dogadujecie

gotje :-) znasz zapach Diorissimo? zapach dumnej i silnej kobiety, o przepięknym wnetrzu, mocnym sercu i nieprzejednanym charakterze? delikatny z pozoru, w środku wytrzymały jak skała? słodycz bywa zniewalająca, otępiająca i ubezwłasnowalniająca, jeśli w perfumach mężczyzny wyczujesz nutę wolności i siłę, nie poczujesz przesłodzenia ani zniewolenia miłej niedzieli :-)

turkusek...nie znam ,ale jutro poznam:) na kilku topikach Ciebie wyśledziłam:)mądra babka z Ciebie również wyjątkowo leniwej:)

gotje..ja to tak dobra serdeczna kobieta jestem ale...musze miec faceta co mnie przyprawia o dreszcze..smieszne co?trzeba o to dbac..jak o kwiatka w doniczce... przegralam zMichalem ale mam swoja milosc..bez granic..do smierci ..amen:)

tia... widzę, że topic mój odżył...:P gotje... porozmawiaj sobie z Czarniejszą, jeśli będziesz chciała... Ona może Tobie sporo o mnie opowiedzieć... Czarniejsza napisała troszkę nie w temacie...;) dobre serce to ona ma... szkoda, że nie dla tych, którzy nie chcieli dla niej źle:P i uczciwości jej w sercu zabrakło;) zresztą nie jest to miejsce na opowieści o dawno minionych czasach... jak dla mnie było, ale się skończyło... zresztą Czarniejsza powinna wiedzieć najlepiej dlaczego...:P:P:P może z Tobą, gotje, będzie szczera....??:D:D:D:D