Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

michas74

Dobre i uczciwe serce... Gdzie znaleźć??

Polecane posty

No tak... Wygląd zewnętrzny, można zawsze zmienić, poprawić, jak to pisałaś. Szczególnie Wy, kobiety jesteście w tym mistrzyniami;P Ale duszy się nie da tak łatwo (też Twoje słowa);) A Twoja coraz bardziej mnie intryguje, Czarodziejko;)

nie czerwień się:) a dusza Twoja jest intrygująca dla mnie, a nie potępiana:D:D:D

jakby co to ja uprzedzałam i mam czyste sumienie;) skąd piszesz ?jeśli to nie tajemnica? stawiam na Wa-wę:)

Cóż? Prawie spadłem, po poprzednim opisie:) Ale nie rozmawiam z Tobą, z powodu Twojego wyglądu... Patrz tytuł topiku;) A coraz bardziej wydaje mi się, że szukamy tego własnie. Nie tak jest??

nie ma się co oszukiwać,że wygląd jest istotny,kwestia tylko na ile komu,dla mnie nie jest,uroda mija a dusza pozostaje do końca naszych wspólnych dni,ale zdaję sobie sprawę ,że ciężko zmusić się choćby do pocałunku(nie wspomnę o seksie)jeśli fizyczność drugiej osoby pozostawia wiele do życzenia(mam tu na myśli totalne niechlujstwo)na nic wtedy piękne wnętrze:) dla mnie wystarczy ,że coś mi się spodoba..uśmiech ,oczy,marszczenie nosa jak np:myśli,dłonie...

to chyba jasne jest. Jeśli ktoś o siebie nie dba, to nie bardzo może liczyć na fizyczne zbliżenia z kimś zadbanym:):) A co do opisu ogólnego wyglądu... Mam użyć swojego analityczno-logicznego postrzegania rzeczywistości??:D:D:D

nie ,nic nie widać,nie martw się,raczej to proste było..wstajesz raniutko,pracujesz cały dzień,nie wchodząc w międzyczasie na cafe,kupiłeś mieszkanie,szukasz bratniej duszy...wystarczyło dodać i wyszła Wa-wa:) 11 lat tam mieszkałam ,znam ten wyścig

nic na temat zdjęcia nie pisałam...chwilowo podoba mi się możliwość kombinowania w wyobraźni:)szalenie podniecające

No tak... A podobno tylko mezczyźni mają taki zmysł:D:D:D:D prawie wszystko się zgadza:) Sprytna jesteś;) A ja lubię sprytne i myślące kobiety... To chyba to mnie tak przyciągnęło. Intuicja.. ale tym razem męska:D:D:D

z intuicją to u mnie strasznie kiepsko ,w szczególności do ludzi:) dedukcja i kilka latek w dowodzie:)

"dla mnie wystarczy ,że coś mi się spodoba..uśmiech ,oczy,marszczenie nosa jak np:myśli,dłonie..." Twoje słowa, które sprawiły, że pomyslałem o tym zdjęciu... Ale to prawda, że wyobraźnia czyni cuda!!:) tylko co będzie, jeśli (teoretyzując mocno), wyobrażenia okażą się chybione??

dodajmy do tego zamiłowanie do japońskiego kina (czasami dwa razy trzeba obejrzeć ,by zrozumieć przesłanie)i odpowiedź gotowa:)

ależ to jest właśnie tak podniecające!!zresztą gdy już wiesz ,że ta osoba jest tą ,z którą chciałbyś choćby spróbować wygląd traci na znaczeniu,bo zauroczyła Ciebie dusza:)

och..wiedziałam ,że nie odszedłbyś nie pożegnawszy się wcześniej:)nie zostałeś sklęty:)

W sumie masz rację... Tylko, że ja cały czas wierę w szczerośc tego kogoś z kim rozmawiam. Choćby wirtualnie. A jeśli ktoś mnie oszuka raz, będe pewny, że juz nie mozna bedzie jej wierzyc.. i co wtedy??

jeśli ktoś oszuka raz zrobi to powtórnie,ja tez wprost fanatycznie wierze w każdego człowieka(pewnie dlatego tak tyłek mnie boli od kopniaków:))ale jeśli ktoś raz choćby w najmniejszej sprawie mnie oszukał drugi raz już nie uwierzę ,wycierpię swoje ale nie uwierzę

japońskie kino po prostu uwielbiam,tylko strasznie trzeba przy ich oglądaniu intensywnie myśleć,może i dobrze bo szare komórki zmuszone do pracy:)ulubiony;"oldboy gorrrrąco polecam

oldboy jesli dobrze pamiętam był produkcji koreanskiej;) Może się myle, ale tak mi się wydaje... Dawno nie oglądałem, ale film świetny;) wiesz, co sobie pomyslałem?... Napisałas mi rano, żebym sie dobrze rozglądał i jej znowu nie przeoczył... Pamiętasz??