Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

michas74

Dobre i uczciwe serce... Gdzie znaleźć??

Polecane posty

ależ masz piękny tatuaż!!nie mówiąc o uśmiechu:) no..teraz to akcje polecą do góry:):)

Dzień dobry Czarodziejko:) Mam nadzieję, że się wyspałaś, pomimo naszych nocnych "rozróbek":) Nie doczytałem wczoraj forum... Główka, powiadasz??:D:D:D Uśmiechu przez cały dzień Ci życzę!! Buziaki:)

hehe długo wczoraj rozmawialiście :) miłego dnia Wam życzę:) teraz czas popracować...

dzień dobry..Michałku ,Ciutka...i całej reszcie sympatycznych:) życzę pięknego przed jesiennego dnia i z uśmiechem i radością wchodzimy w weekend:)

Witam Cię serdecznie Czarodziejko;) Była bura w pracy??:) Pospałaś sobie trochę dłużej dzisiaj, co??;) Jak ogólnie minął dzień? Jakieś plany na weekend szalone są?;) Cześć ciutki:) Trochę porozrabialiśmy wczoraj. A co!!;) Co u Ciebie?? Wyspałaś/eś się??

witaj Michałku..bury nie było ,bo szef to ja :):):) jak u Ciebie? nareszcie wypoczniesz

u mnie zawsze szalone plany weekendowe..winko,potem drugie ,potem spanko,potem kacyk....:)

:) jasne, że odpocznę... W pracy;) Tak jest, jak się człowiek w końcu wybić próbuje. Powinnaś o tym coś wiedzieć:) Winko jedno, winko drugie...;) I tak samotnie?? Jak będziesz miała ochotę, to ja wypije to winko z Tobą;) Powiedz tylko jakie lubisz??

wiem,wiem...cały czas przy wacikach jestem:) możemy wypić ..czerwone półsłodkie

hmmm..kusisz diable,kusisz...a za parę miesięcy będzie zrób sobie sama":)

Dobra:) Wolisz włoskie, francuskie, chilijskie... Czy jakieś inne??:) A na niedzielne śniadanie.... Jajka zapiekane w pomidorach, pomidory z mozzarellą z mixem sałat, grzanki z szynką, szparagami i kaparami w majonezie, tosty francuskie, czy swojski twarożek ze śmietanką?? Co wybierasz??;)

:D:D:D:D To nie ja!! Ja lubię stać przy garnkach. Naprawdę!! A na obiad... Hmmm... Spaghetti frutti di mare w sosie śmietanowym... Na deser prosciutto crudo z melonem i małe espresso z odrobina amaretto. może być??;)

winko bez znaczenia ,mogę spróbować każdego:)a śniadanko..co dasz to zjem:) darowanemu nie zagląda się w zęby

Lubię rozpieszczać..:) Taki już niepoprawny jestem:D:D:D Ale lubię też być rozpieszczanym..;)

ale ja tak z tym gotowaniem lekko powyżej średniej stoję:)wole jak mężczyzna gotuje,Wam wychodzi to zdecydowanie lepiej,ale za to podrapię po ..pleckach:)

Skąd wiedziałaś o co mi chodzi z tym rozpieszczaniem??:D:D:D A pomruczysz mi jeszcze przy tym do uszka??:D:D:D:D

Dobra. Umowa stoi!! Jutro sprzedaję mieszkanie, zwijam biznes i wyjeżdżam w byłe województwo!!:):):) Jak będziesz chciała spać, to będziesz spała;) Po tym ocieraniu na pewno będziesz śpiąca....;)

Mówiłaś, że objedzona:D:D:D Ale jak zwał, tak zwał. Objedzona, rozmruczana, itd, itd ...;) Wszystko do granic możliwości;)