Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

michas74

Dobre i uczciwe serce... Gdzie znaleźć??

Polecane posty

nie wiem kto to pisał, ale wcinać się nie będę, jutro trzeba wstać do pracy o 5.50 papa

co naprawdę dobre? bom się pogubiła:)ale blondynce wolno czasem drogi zapomnieć:)

Gość ciutki ciutki
to żech pisoł jo! :D

Zmienimy może miejsce naszych rozmów na bardziej odosobnione, co, Czarodziejko?? Jakoś nie lubie uzewnętrzniać sie publicznie... A tu widzę, zmory nocne wstały;)

wiesz Michałku ...zaskoczyłeś mnie dzisiaj...ta godzina a Ty jeszcze mną nie znudzony...:)

Oczywiście topic będzie działał cały czas... Ale po prostu zapomniałem, że nie jestesmy tu sami;)

Dało sie... i dało się zapomnieć o czasie... Ale czas jest nieokreślony tak naprawdę;););) Co zrobić?? Najwyżej się nie wyśpię. No chyba, że Ty czujesz się już zmęczona i chcesz się położyć??

To może na początek, przed Karaibami i Seszelami przejdźmy na gg??;) Szukałem dobrych serduszek... Ale już chyba nie szukam... Dobrze, ze się odzywają te serca. Mogę z nimi rozmawiać, ale tylko wtedy, kiedy mam głowę wolną od myśli o gwiazdach..;)

turkusek...skoro tak pięknie się uśmiechasz to porozmawiaj z nami..szansę ma każde serduszko:)

Heeehhhh... Chyba już zmęczeni jesteśmy oboje, co?? Gdybyś chciała się odezwać na gadu, zostawiam swój numer:7945207;) U mnie to pierwsza noc w nowym domku;) Będzie pachniała gotje classique... Ciekawy jestem co mi się przyśni??;)

:-), z czego innego się "uśmiecham", jestem bywalczynią innego topiku i jego wierną czytelniczką :-) kiedyś też szukałam serca, ale o mojej historii ani mru mru :-) powodzenia wdepnęłam przez czystą ciekawość - zabrzmiał mi dość znajomo ten temat :-) cześć, pokieruje się rozumem i pójde spać :-)

wow..teraz to akcje Tobie wzrosną w zastraszającym tempie:) pierwsza najważniejsza...dasz radę,wierze w Ciebie

turkuse..znalazłaś ?jeśli tak to szczerze gratuluje ,jeśli nie...to wszystko przed Tobą... wyjątkowo kolorowych :)

turkusek ciesze sie, ze komus odzyly wspomnienia widzac moj topik. mam nadzieje, ze sa to mile wspomnienia??:)

Czarodziejko, ja nie mam nic do ukrycia:) a nawet jeśli ktoś inny bedzie próbował do mnie pisać, to i tak poznam Ciebie;)