Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dostałem nową pracę!!!! Lepszą

Dostałem lepszą pracę !!!!!!!!!!!!! Super bo niezła kasiorka będzie !!!!!!!!!!

Polecane posty

Do tej pory pracowałem na magazynie z żywnością i było 1200 do ręki. Teraz znalazłem pracę na stacji paliw. 1400 do łapki na początek :D Ależ ja się pnę w górę :D Sorki ale mnie to cieszy bo trzeba się rozwijać i teraz będę mógł się pochwalić dziewczynie że mam więcej o 300 złotych ;) Będę odkładał i na następne wakacje przez 10 miesięcy odłożę 3 tysiaczki i pojadę z moją Monią do Chorwacji na 2 tygodnie. Akurat na sierpień wycieczkę zaplanuję bo oboje skończymy w tym miesiącu po 25 latek. Taki prezent na ćwiartkę będzie i dokładnie 5 lat bycia razem. Fajną dziewczynę mam więc musze się starać żeby nie dała mi kosza bo ona to skubana ma powodzenie spore i może jej sodówa do łba uderzyć. Lepiej żeby nie ;) Nie musicie nic pisać , ja tylko chciałem si.ę pochwalić bo nagle z dnia na dzień tak się los do mnie uśmiechnął ;) Kocham życie !

teraz i tak będę musiał dorabiać trzepaniem dywanów, w domu bieda. żona niewidoma i szóstka niemrawych dzieci

Gość kamil.rok młodszy.bez awansu
No to teraz kolo się czymaj mocno żebyś nie spadł z kszesła ! Ja mam do łapy 4 koła. Jestem kierowniekiem w magazynie :D 4 koła, czaisz ? I jestem o rok młodszy od ciebie bobku.

Gość kamil.rok młodszy.bez awansu
Dodam ci bobku że ja wiem jak o swoje interere dbać. Poszedłem do szefowej , bzyknąłem ją w kakało i odrazu z szaraka na kierownika zostałem przetegowany. Było 2 tysie a jest 4. Bueehehee

Gość karrrdan
200 zl wiecej zarabiac bedziesz ,a powiesz ,ze zarabiasz 300 wiecej.

Dodam jeszcze że na stacji paliw jestem zatrudniony na czarno a w magazynie byłem na umowę o pracę. Na stacji paliw robię 24 na dobę a w magazynie było pół etatu :classic_cool:

Tak bardzo się cieszę że zaraz zjem kupę psa mojego sąsiada. Zawsze podziwiałem jak ten wilczórek robi czekoladki na moich schodach. Teraz w ramach uczty zjem ze smakiem wyrób psa Pana Eugeniusza ;)