Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szamajaaaaaaaa28

CZY NIE ZROBIE ZLE?????CZY COS W TYM ZLEGO ??HELP MEE

Polecane posty

Gość szamajaaaaaaaa28

zostawil mnie facet po 6 latach .. bylam wierna jak cholera,mimo ze mialam kilku adoratorow...zero zdrad,klamstw ... zostawil mnie bo przestal kochac,ot tak .... jestem taka wsciekla,mam wyje**** na nich i to totalnie :( mam ochote sie zaabawic ... zeby sobie ulzyc :( spotkac sie z kolega dla jednego .. wiecie o co chodzi ... po prostu chce zeby mi ulzylo ...tamten mi poweidzial,ze mnie zdradzil..nienawidze go ;( chce sobie ulzyc!! a nie chce juz faceta !! i teraz problem .. bo chce sie spotkac z jednym tylko w jednym celu ..ale zawsze bylam taka ze mialam swoje zasady .. zero seksu bez uczucia..tamten byl 1 :( i jedyny ... ale teraz jestem taka wsciekla ze mam wszystko w nsoie !! bede sie nimi bawic ;( i chce to zrobic z nim ... niezobowiazujacy seks ... ale z drugiej strony te cholerne zasady .. no i milosc do tamtego :( jestem w kropce :( ale on mnie zdradzil!! a ja zawsze wierna !! nienawidze go ;( chyba to nie jest oznaka,ze jestem latwa??jak pojde z tamtym do lozka??on chce luzno i ja tez ... te glupie zasady i milosc do tamtego mi przeszkadzaja ehh :(

Gość szamajaaaaaaaa28
bo wiem,ze nie pokocham juz nikogo .. nie ma szans ..a z drugiej strony lubie seks,mam duzy temperament :(

Gość superbitch
kochana najwyzszy czas nauczyc sie zycia! taka jest brutalna rzeczywistosc - MILOSC NIE ISTNIEJE - a napewno nie ze strony facetow. przez 6lat bylas jego darmową dziwką i z czym zostalas? haha naucz sie ze jak seks z facetem to tylko za kase a jak nie to WON!!!

Gość szamajaaaaaaaa28
wlasnie nie!... ja mam strasznie duzy temperament...po prostu powiedzial,ze przestal mnie kochac,ot tak...nie wie dlaczego.i jestem taka zla :(...a zdrada to tylko calowanie....ale i tak mimo wszystko :( mam ochote zaszalec,zapomniec :( przeciez duzo ludzi spotyka sie tak niezobowiazujaco,prawda?w jednym celu .. bo nie zakocham sie juz,nie ma opcji :( tamtego kocham nadal,mimo ze nienawidze za zdrade :(

ja też chciałam wziąć i iść się puścić na złość, jak się dowiedziałam o zdradzie. Ale nie rób tego, nie warto, będziesz potem żałować.

Gość szamajaaaaaaaa28
zostawil mnie! moge robic co chce ... i z kim chce.. niech spada z mojego zycia ;(

Gość szamajaaaaaaaa28
eric cartman ale ja po prostu chce jakos sobie ulzyc :( zapomniec o nim ... kocham go ale nie cierpie za to co zrobil i ze mnie zostawil ... i ja sie juz nie zakocham,nie chce nawet ... tylko takie spotkania od czasu do czasu ...

Gość wierzaca, doswiadczajaca
fktycznie mozesz zalowacja kiedys tak zrobilam poszlam wbrew moim zasadom do lozka z facetem by sobie ulzyc i przez dlugi czas spokoj ale po czasei zaczely mnie nekac wyrzuty...ze juz nie jestem taka niewiinna. z drugiej sytrony wcale nie czuje sie zle. bo nadal jestemkobieta z zasadami i nadal jestem dobrym czlowiekiem, a tamten jeden wyskok juz sobie wybaczylam-moj mezczyzna ktory mnie bardzo kocha i szanuje tez to rozumie i nigdy mnie nie potepial za to wiec ja bym na twoimmiejscu zaryzykowala. a tym ktore tewierdza zenie mamilosci ucielabym jezyk.

Gość oj dziewczyno
zakochasz się, tylko trochę poczekaj. Jeśli masz zasady jak piszesz to spanie tylko dla seksu wpędzi cie w kompleksy. Byłego nienawidzisz a sobą będziesz pogardzać, a to gorsze od nienawiści. Wyluzuj i odczekaj, a reszta sama przyjdzie tylko spokojnie

Gość szamajaaaaaaaa28
fakt- to wbrew moim zasadom,ale naprawde chce to zrobic ... chociaz ten jeden raz ... bo poki co czuje sie paskudnie z mysla,ze mnie zdradzil i zostawil ! zrobie to,chociaz jeden raz ... bo nie zakocham sie juz ... tamten w moim sercu :(

Gość szamajaaaaaaaa28
no i mam metlik ... nie,nie zakocham sie ... nie chce.zaden nie zajmie jego miejsca,mimo ze go nie cierpie w tym momencie.a chce sobie ulzyc,chce poczuc sie ,hmm atrakcyjna :( wiem,to glupie ... ale ta zdrada sprawila,ze poczulam sie taka bezwartosciowa ...

Gość Alister
autorko powiem Ci po męsku...Weź się w garść! Chcesz pierdolnąć swoimi zasadami których się od początku trzymałaś z powodu jakiegoś palanta ? Nie warto! Idąc z tamtym kolesiem teraz do łóżka stracisz swoją wartość i to we własnych oczach ! uwierz mi, że z biegiem czasu będziesz tego żałować jak emocje opadną.

Gość szamajaaaaaaaa28
wlasnie i tego sie boje ...ze poczuje sie jak ostatnia ... ale jest mi tak zle,nic nie pomaga! chce jakos sie wyladowac,poczuc sie dobrze ... bo czuje sie okropnie z mysla,ze mnie zdradzil,ze zostawil ...

Gość szamajaaaaaaaa28
to wszystko przez niego,to on mnie zmienil :( mowil ,ze kocha a nagle odszedl .. i zdradzil po % ... :(

Gość Alister
no i co chcesz aby inny koleś Cię zaliczył (bo w jego oczach to będzie tak wyglądało) i myślisz, że wtedy poczujesz się lepiej i problemy przejdą? NIC PODOBNEGO ! a tylko się nasilą i mogą dojść kolejne...To nie jest żadne wyjście z sytuacji...wiem, że to co teraz przeżywasz to pewnie jest sytuacja krytyczna, ale szanuj się kobieto do samego końca !!! Co Cię nie zabije to Cię wzmocni !

Poczekaj musisz po tym związku odetchnąć, a teraz proponuje dużo imprez żeby się odstresować. Faceci będą się kręcić, baw się ale bądź nieuchwytna.

Gość szamajaaaaaaaa28
ale mam ochote .. tylko ten jeden raz ... bylam wczoraj na imprezie i nic nie pomoglo ... a chce sie na maxa wyszalec,wiecie o co chodzi :( bo caly czas mysle o tej zdradzie,brr ...

Gość amingora
radzę wstrzymac się ze swoim planem.miałaś zasady wiec mozesz je mieć dalej. zrób wszystko żeby mieć czyste sumienie. przespanie sie z innym koleś w stanie w jakim się znajdujesz nic tu nie zmieni ewentualnie tylko pogorszy. ps.ja miałam dwóch mężów i obaj mnie zdradzili:O odchorowałam swoje i żyję.Ty też dasz rade:)

Gość szamajaaaaaaaa28
zdrada boli i to bardzo :( jestem taka zrozpaczona .... to tak boli :(

Pewnie, baw sie, tylko nie zdziw sie, jak kiedys jakis facet na ktorym bedzie ci zalezalo kopnie cie w dvpe i oleje bo pozna twoja przeszlosc. A znajac zycie, to tak bedziesz "bawila sie facetami", ze sama sie w jakims zabujasz- i problem gotowy, bo ze strony kolesia to bedzie tylko seks.

poza tym widac, ze i tak sie puscisz, tylko czekasz na okazje- wiec po co ten temat? Chcesz pozwolenia? Pozwalam. A teraz idz, tylko nie placz potem po kafe, ze stracilas do siebie szacunek, bo sie dymalas z obcym gosciem- byla juz kiedys na kafe jedna, co najpierw radzila sie co zrobic, potem zrobila i tak po swojemu a potem plakala, ze nienawidzi siebie i znowu radzila sie, co dalej ma robic.

Gość a ja i powiem
jak ja zerwalam ze swoim facetem i byłam cholernie zła na niego za to co robil i wogole chcialam sie odegrac i przespałam sie z innym-było mi zle nie czulam satysfakcji nie dosc ze z obcym to jeszce myslalam o byłym potem sie okazalo ze moj były chce mojego powrotu zeszlismy sie poweidzialam mu o tym co zrobilam wybaczyl i chciala byc ze mna dzis jestesmy po slubie ale do dnia dizsiejszego mi tamto wypomina mimo iz mowil wtedy ze nie bnedize wypominal i nigdy nie wroci do tego tematu załuje tego co zrobilam