Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość licealiska;P

matematyka

Polecane posty

Gość licealiska;P

zaczęłąm właśnie Lo profil matematyczny. Mam pytanie czy ktoś chodził na taki profil, jak sobie dał radę... czy jest tak trudno ??? czy oceny mu się zmieniły i czu dużo musiał się uczyć??

Gość ja chodziłem
na początku jest szok, bo wszystko jest popyeeerdolone :) zależy też od nauczycieli. Ja się opyerdalałem mocno przez 3 lata, matury poszły spoko ;) tam nei ma sie co martwić jedynkami :classic_cool:

Gość licealiska;P
a zdawałeś matme rozszerzoną?

Gość licealiska;P
mam nauczycielke po*** robi zad. i zadaje z prędkością światłą

Gość ja chodziłem
rozszerzoną też, ale to są już konkretne zadania ;) i ogólnie nie polecam. Z resztą zależy gdzie chcesz iść na studia, bo z tego co ja widziałem to na większości uczelni przelicznik jest tak dziwny że rozszerzonej w ogole nie pyli się pisać :o

ja to mam przeybane dopiero, human a mam tyle samo godz co na matematycznym :( czarno widze to wszystko :classic_cool:

Gość licealiska;P
ja myśle o studiowaniu finansów i rachunkowości czy coś takiego... miałąm to 4 w gim. a teraz zapowiada się nie wesoło

ja jestem na matmie rozszerzonej, ale nie zamierzam zdawać na maturze rozszerzenia. Opierdalam sie cały czas średnio wychodzi ze na koniec mam 3, zdarzylo sie nawet ze mialam 2 raz ;/

Gość licealiska;P
Under Twenty co zmaierzasz robić po Lo to znaczy idziesz na studia a jak tak to jakie?

tak studia wchodzą w grę, ale zalezy jak zdam maturę, bo pilną uczennicą nie jestem. To moj ostatni rok w LO i teraz postanowilam ze sie przyloze do nauki. Zastanawiam się nad pedagogiką nic innego mi do glowy nie przychodzi :P

Gość licealiska;P
ja w gimnazjum się obijałam a teraz chciałam złapać dobrą ocene a tu du** dzisiaj była kartkówka i jak 2 będzie to luz... a uczyłam się 2 h i nawet wszystkich zadań które podałą nie umiałam zrobić

mnie tez sie zdarzalo tak ze zakuwałam a dostawalam niskie oceny i to mnie zniechęcało do nauki... 2 lata przebimbałam czego teraz żaluje. I teraz tez zamiast sie uczyc to siedze na kafe :O niech ktos mi da kopa w dupe!

Gość licealiska;P
ja jestem chwilami na skraju załamania a to 1 tydzień, wszyscy tylko wymagają

Gość licealiska;P
dzięki za pogawędke ale teraz musze iść spać bo mi łeb pęknie ;*

Jak ja się cieszę, że liceum mam za sobą :D Nienawidziłam tam chodzić, bleee. Co prawda nie byłam w mat-fizie, ale teraz jestem na polibudzie, mam dużo matmy i jest to dla mnie pestka, więc życzę wam, żebyście po prostu przetrwały ten chujowy czas, bo potem jest naprawdę fajnie ;)

Mnie tez jest ciezko, probuje zapomnac o szkole i nauce poprzez internet ale nie znam umiaru :O dobra spadam juz 🖐️ i nie pękaj bo dasz rade to dopiero 1 klasa, przyzwyczaisz sie jakoś