Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desper@cja

Co myślicie widząc dziewczynę w ciąży

Polecane posty

Gość desper@cja

około dwudziestoletnią

Gość lala35354545
nic

Gość kazia pazia
ja mysle ze ma 20 lat i jest w ciązy

Gość bllbnltb
myślimy, że jest w ciąży

Gość fcgr
mysle ze pewnie wpadla i bedzie zyc z alimentow

Ja się cieszę że mnie to nie spotkało... Wiadomo, żadna metoda antykoncepcji nie jest w 100% skuteczna.

Gość mysle ze taka mloda
a juz wpadla

Gość że ktoś ją kocha skoro pukał

Gość dres pięciopaskowy
współczucia :(

Gość jkjdjjdjddjffhnfb
nic nie myślę :o co mam myśleć? :o co za głupie pytanie...

Gość jkjdjjdjddjffhnfb
a może wyglądać na 20 a mieć 30 i co? też współczujecie? czy myślicie że wpadła z pierwszym lepszym? pojebani jesteście :D

Gość angellss z tym ze ty na
trzydziestke wygladasz wiec sie nie wypowiadaj

Gość klakier kot gargamela
wprost bezdennie gardzę, jeśli młoda i zaniedbana w reszcie przypadków who cares

Gość ależ wy jestescie
Ależ Wy jesteście niepoważni. Ja swiadomie zaszłam w ciążę mając 21 lat. Byłam rok po ślubie. Kończyłam w tym czasie studia. To znaczy w trakcie wychowywania synka. Teraz mam 23 lata, jestem młoda, kończę studia, mam super męża i cudnego syna i mając 30 lat będę mogła żyć pełnią życia, mając już duże dziecko a Wy będziecie dopiero zaczynać przygodę z pieluchami !!!!!! A ja będę miała 30 lat i się skupię na mężu, Wy na dziecku a mąż pójdzie do młodszej.

W takim razie ciesze się, ze wyglądam na 30stke bo nie wejde na język ludzi porąbanych jak ty. Moje dziecko jest w pełni zaplanowane, oboje je bardzo kochamy i z dumą chodze z brzuszkiem po mieście

Gość że ktoś ją kocha skoro pukał
ależ wy jestescie troche długo kończysz te studia :O

Gość Kochaniutka^...
Troszkę mi szkoda.. zastanawiam się jak sobie życie ułoży ale nie potępiam zazdroszczę ,że dzieciak będzie miał młodziutką mamuśkę :)

Gość Taka_jedna_mloda_duchem
Szczerze? ze głupią młoda gówniarą jest. Ja zaszłam w ciąże mając lat 25. Teraz mam trzydzieści i jak widzę takie małolaty to nie wiem czy ta dziewczynina aż tak naiwna jest czy zwyczajnie wpadła. A jeśli wpadła to nie potępiam jej tylko współczuję bo wiem jakie życie w większości je czeka. DZIEWCZYNY!!! NAJPIERW SZKOŁA A POTEM BACHORY. Trzeba się wyszumieć a potem dzieci i niech mi nikt nie pierdzieli ze się wyszumi mając lat 3O gdy jego 10latek jest już odchowany! Bo dziesięciolatek odchowany nie jest. Dwadzieścia lat ma się RAZ w życiu a trzydziesta... to tylko taka NUDNA trzydziestka. Zresztą pożyjecie zobaczycie.

Gość bllbnltb
ależ wy jesteście-> znam taka dziewczynę jak Ty, w tym samym wieku zaszła w ciążę, nadal jest na studiach, teraz w wieku 23 lat jest w drugiej ciąży, za tydzień bierze ślub z "cudownym, wspaniałym facetem". Tyle, że ten facet sypia z moją koleżanką od dwóch lat. I co Ty na to?? Opowiadasz tu jakieś pierdoły.

Gość kikkor
a co mamy myśleć? ,,o jesuuuuuuuuu aleee żall ta 20 letnia kretynka mała kurewka wpadła z jakimś łysym drechem co nie skończył nawet podstawówki a ona będzie pracowała w biedronce przekładając palety z przeterminowanymi jogurtami. aleeee żall jesuuu a on zacznie romansować z taką rudą beatą z kasy w Realu! jesuu ale żenua co nie?" CO MNIE TO OBCHODZI?! :o

Gość bllbnltb
Taka_jedna_mloda_duchem-> absolutnie popieram. Mając 20 lat trzeba się bawić, korzystać z życia, uczyć się, wyjeżdżać, poznawać ludzi i świat a nie bawić się w dom i pieluchy. Na to zawsze przyjdzie czas. Jak się urodzi dziecko nie ma już tak łatwo. Kiedy się będzie niby szaleć?? mając 10 letnie dziecko i 30-tkę na karku?? A z kim się będzie wtedy szaleć jak koleżanki własnie będą zakładać rodziny?? z 20-tkami?? A w szkole dzieciaki bedą przygadywać że matka to powsinoga, że siedzi w barze z małolatami i piwo pije, albo na dyskoteki chodzi i pewnie facetów podrywa:o

Gość Ależ Wy jestescie
We wrześniu się bronię, więc tak, aktualnie kończę studia wychowując syna. Co do zdrady męża - uwierzę we wszystko, ale nie w to. Daje sobie głowę obciąć, że mąż mnie nie zdradzi. Jesteśmy razem 7 lat. Aktualnie mamy firmę, razem w niej pracujemy, widzę na bieżąco mojego męża, pozatym on się brzydzi osób zdradzających - z reszta nie o tym temat i g..... Wam do tego. W każdym razie ja jak widzę dziewczynę w ciąży to nic nie myślę, bo to jej ciąża,jej życie i jej sprawa. Ja tylko napisałam jak jest u mnie. Bardzo chciałam tego dziecka, więcej nie planuję. Po studiach mały pójdzie do przedszkola, ja oddam się naszej firmie i tyle.

Zresztą, sama widząc dziewczyne w mega mini, z brzuchem wystającym spod obcisłej bluzki idącą z jakims dresem mysle "o boze, biedne dziecko", jednakze są dziewczyny, które w tym wieku potrafią obdarzyc miłoscia malenstwo

Gość Ależ Wy jestescie
Co do tego, ze mając 20 lat trzeba się bawić, to absolutnie się nie zgodzę. Ja nigdy nie lubiłam wielkich imprez i dyskotek więc co kto lubi.

Gość mmjmjfrn
ja myślę, że pewnie nie miała pomysłu na siebie więc złapała faceta na dziecko, żeby na nia pracowal:o