Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desper@cja

Co myślicie widząc dziewczynę w ciąży

Polecane posty

Gość być atrakcyjnym
po ciąży?? figura może wrócić do poprzedniego stanu, ale cycek już nie będzie taki sam jak kiedyś tylko obwisły. no chyba, że ktoś sobie chirurgicznie poprawi. Tak więc ja teraz wyglądam świeżo i jedrnie a ty bedąc w moim wieku masz cycek jak 40-tka:p więc kto tu jest atrakcyjny??:P Uważaj, żeby mąż nie zaczął się oglądać za innym ładniejszym ciałem :)

Gość escapeatlast
miec 35 i urodzic to tez nie wstyd, wiec zal mi Cie:)

Śmieszy mnie jak czytam wypowiedzi niektórych, że dziewczyny mające po lat 20 mają gówno w głowie.. Tak samo mówicie o 17latkach itp, a ja wiem z doświadczenia, że niejedna małolata ma więcej oleju w głowie niż co druga 30stka :O

20-latka w ciąży? To juz dorosła kobieta. Nie widzę problemu. Moja przyjaciółka urodziła w tym wieku i jakoś nie wydaje się byc osobą skrzywdzoną przez los. Ma 4-letniego synka, męża, pracę i poukładane życie.

Gość niezalogownaa furgonetka
ja w sumie tez raczem im współczuje, choć wiem , ze to czasem świadmoe wybory, ale mimo wszytsko wiem, że faceci długo nie są dorośli , niedojrzali na dziecko, nawet jeśli im sie tak wudaję, i potem hulają kosztem rodziny... ha tez uważam że swoje trezba za młodu przeżyć, a nie się w pieluchy pakować... a z 2 strony tez czasai myśle, że chyba chciały faceta dzieckiem zatryzmać, bo w baaardzo wielu przypadkach tak jest, laski myślą , zę dziecko POPRAWI syt w ich zwiążku a najczęściej okazuję się , zę jest inaczej:/

Gość fcgr
bo dla niej to dziecko to chyba takie odbebnienie obowiazku (jakby dziecko bylo obowiazkiem kazdej kobiety) a ona czeka z utesknieniem az bedzie miala te 30 lat i w koncu duze dziecko i WOLNOSC ale sie zdziwi jak zobaczy ze 10 letnie dziecko to nie jest taka wolnosc i trzeba sie bylo wyszalec za mlodu jak mowi stare powiedzonko "male dzieci maly klopot, duze dzieci duzy klopot" :D

ja pierdykam, nie no, żal...ja sie bawilam mając lat 18, bawilam sie majac 20, 21,22, 23 i bawie się też teraz, na wszytsko w zyciu mozna znaleźć czas i sposobnośc jak sie jest zorganizowanym. Dziecko, mąż, dom i rodzina w niczym nie przeszkadzają, no oczcywiscie są matki polki co chadzaja od porodu tylko juz w wyciągniętych dresach, i o siebie nie dbaja, ale o takich nie mówmy...jezeli kobieta w wieku 20-25 lat swiadomie podejmuje decyzje o zalozeniu rodziny to CO WAM DO TEGO????????????????????

a to nam do tego, że potem rozowdy , zdrady itp., a tylko przez to żę rodzice niedojrzali i im się zabawy na starość zachciało...!!!!!!!!!!!

ludzie nikt nie mówi że ciąża w wieku 20 lat to cos złego. każdy sam jest kowalem swego losu i jesli komuś to odpowiada to co wam do tego! ja sama mam 26 lat i męża za którym skoczyłabym w ogień a on za mną by się skichał, wybraliśmy jednak troszkę inną drogę0 dużo podróżujemy, roziwjamy się zawodowo, a dzieci także chcemy mieć ale jeszcze nie teraz. tylko jak słyszę gadanie że lepiej urodzić po 20 niż w wieku 30 lat babrać się w pieluchach to zwyczajnie żal mi takich matek...

a dziecko z takiej rodziny tez powilela ten schemat, więc społeczeństwo z brakiem wyobrażenia o rawdziwej rodzinie wyrasta

niezalogowana furgonetko - a ty zyjesz czyims rozwodem albo zdrada, zajmij sie sobą, co Cie obchodzi czy ktos sie rozwodzi czy zdradza

Nie da się tego czytac, i nie potrzebuje zadnych kondolencji bo mam wszystko co mi do szczescia potrzebne... I wbrew temu co sądzicie czekam na te pieluchy, pranie, prasowanie itd itd Bo wiem, ze to bedzie dla mojego dziecka, owocu miłosci, ktory pojawi się na świecie bo bardzo tego chcielismy.. I jakos ne rusza mnie to, ze moje piersi beda w gorszym stanie, są wazniejsze rzeczy niz nadmuchane cyce :/

Gość być atrakcyjnym
jak założysz push-up to nie masz:P

Gość fcgr
ach! to dlatego takie farmazony wypisujesz bo jeszcze dziecka nie masz! trzeba bylo tak od razu, no to kochana, pogadamy jak juz dzieciak na swiecie bedzie :P

popieram gorzką, to kiedy ktos chce mieć dziecko to jest wybór tego człowieka, jedni chca w wieku 20 lat inni w wieku 35, a wam nic do tego, bo to ich sprawa, inne kobiety rodzą w wieku 50 i co o nich powiecie...dajcie se na luz

masz racje anglesss... moja mam urodzila jak miala 24 są szczęśliwym małżeństwem ale mi i ta dają rade żebym sie nie spieszła, żebym się wyszalała...a dlaczegO/?? bo oni wiedzą, ze potem już nie to samo, Ty ,masz teraz wizję szczęśliwego życa, ale rodzina to nie tylko przyjemnosci ,a le wiele wyrzeczeń... teraz jestes podekscytowana, ale ppotem zobaczysz ze mogłaś dłużej cieszyć się z młodości i braku oobowiązków

Gość ciemno
bombarda jest temat, jest rozmowa, dzielimy sie naszymi przemysleniami, jak nie chcesz zeby ktos pisal o Tobie zwyczajnie nie udzielaj sie :) a kazdy argument który Tobie nie odpowiada kwitujesz "A Tobie co do tego!!!"

to że są zdrady itd to nie wina tego, że dziewczyny majace po 20 lat biora sluby.. Bo jest wiele i takich co biora slub majac lat 30 , a majac lat 31 zaswedzi je mała i leca do innego.. 🖐️

no cóż, wyobraź sobie ze push up'u nie nosze, po urodzeniu dziecka nie przytyłam wręcz ubyło mi pare kilo. Strasznie to puste co piszesz :/

po prostu KAŻDY wie, że jak się ma dziecko to nic nie jest tak samo, nie jest już tak różowo i beztrosko jak było za czasów np studenckich...

tylko ze njaczęściej to młode małżęnstwa się rozpadaja a lbo takie gdzie powodem było dziecko,a takie dziecko najczęściej nie potrafi sobie ułożyć normalnie życia i weż traf na takiego..:/

ciemno - bo dziewczyna do której to pisalam ekscytowala sie czyimś rozwodem czy zdradą i ze wielkie boom bo ludzie sie rozchodzą, wiec napisalam ze akurat jej nic do tego czy ktos zdradza czy sie rozstaje...

Gość być atrakcyjnym
yyyy a napisałam gdzieś, że się tyje po urodzeniu??:o a z cyckami się nie okłamuj tylko spójrz w lustro:P

Gość ciemno
bombarda zwracam honor :) ja tez uważam że kazdy niech decyduje za siebie :) ale kazda strona ma dobre i złe argumenty, jak zwykle ;)

rozmawiacie o skrajnych przypadkach ktore sie poprostu zdrzaja, moj szwagier rozstal sie z zona po 11 latach malzenstwa, i co...moj przyjaciel rozwiódł sie po 10 latach i nie maja dzieci...i gdzie ta teza ze rozwody sa przez dzieci...

Być moze bede żałowała tego, ze tak wczesnie podjęłam sie załozenia rodziny. Ale sądze, ze nie potrafiłabym mojemu dziecku w oczy spojrzec, gdyby mi takie cos przez mysl przeszło.. Nie popieram jedynie kobiet, które pozwalają aby zajsc w ciaze nie majac środkow na utrzymanie dziecka, niewyobrazam sobie, aby moje dziecko kiedys było głodne.

ja i tak uważam , że akurat dziecko to sprawa tak poważan i życiowa , ze nie ma z czym spieszyć, to nawet bardziej odpowiedzialne niż małżeństwo, bo jest się w pełni odpwoeidziałnym za człwoieka.... im człowiek straszy to mądrezjszy, dojrzalszy, bbatszy w dośadczenia i co najważniejsze wierzący czego chce, a w młodym wieku chęć dziecka to jest często takie widziz miesie