Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desper@cja

Co myślicie widząc dziewczynę w ciąży

Polecane posty

Gość mmjmjfrn
wspólna firma i mąż ciągle na oku? współczuję:o takie małżeństwa, które widzą się 24h na dobę najszybciej się rozpadają:( nawet nie ma kiedy zatęsknić za tą drugą osobą...

Gość ajak nie to nie i co
co z ciebie za matka!! dziecko same zostawiać zaraz po urodzeniu!!

Gość łysa beata z ciechocinka
tak, tak lepiej siedzieć z dzieciakiem do jego 18 roku życia... wiemy, wiemy.. :o

Gość vxcvxcvxc
jak dla mnie kobiety w ciąży dziwnie wyglądają. nie sa ani ładne ale brzydkie tylko dziwne.wiec pewnie pomyślałabym ze wyglada dziwnie.

ja tam nie wiem czy lepiej ale skoro tak mówisz to chyba coś o tym wiesz. Dziecko powinno być przy matce przynajmniej przez pierwszy rok i tyle. Chciało się miec dziecko to trzeba je teraz wychować a nie pdrzucać innym żeby wykonali tę robotę za nas. pewnie zupełnie obcym, albo babce. nie dość , że wychowała swoje dzieci to teraz następnymi będzie musiała się zająć bo urodzić to miał kto ale wychowac to już nie:o

Gość vxcvxcvxc
ani* nie ale

Gość Ależ Wy jestescie
Hhahhahahaha, taaaaa, myślcie sobie, że wspólna firma i widzenie się 24 h na dobę to szybki rozpad małżeństwa :) :) Chorzy jesteście, G.... wiecie. JASNOWIDZE od siedmiu boleści. A gdzie ja napisałam, żemy cały dzien razem jesteśmy ? Ja jestem w domu z dzieckiem i załatwiam papierki a on siedzi w firmie, fakt przy domu, ale nie jesteśmy razem ciągle. Mogę w kazdej chwili ubrać dziecko i iść do męża, ale nie siedzę przy nim non stop. Z resztą co Cię to obchodzi. Ja jestem PEWNA za swojego meża. WIem jakie ten człowiek ma zasady i wartości i tyle. On za żonę i syna dałby się zabić. Ja zresztą za niego i moje dziecko też. Dla nas inni ludzie się nie liczą. Tylko My, rodzina, firma, kasa. Tyle.

Gość NiebieskaKicia
Musi szybko "dorosnąc" dla maleństwa.

Oni oceniają po swoim życiu z tego to wynika :) Bo ja rowniez ze swoim facetem widze się ciągle, a gdy ktores tylko wyjdzie na kilka godzin to umieramy z tesknoty... I jesli chodzi o porzucanie dziecka, takie czasy. wole zapewnic dobry byc dziecku, a nie oddaje komus dziecka za darmo więc biore na siebie odpowiedzialnosc

Gość Ależ Wy jestescie
Angels - dokładnie. Ty jedna wiesz o co chodzi bo sama tak masz :) My też jestesmy duuuużo razem, a na chwilę sie nie widzimy bo coś tam to ciągle o sobie myślimy i piszemy do siebie, dzwonimy jak nowo zakochani. A to już 7 lat :)

Gość escapeatlast
angells, sama piszesz,ze jak widzisz mamuske w mini to wspolczujesz dziecku, wiec sie nie dziw, ze jak ktos widzi Ciebie, to sobie tak mysli. porabancem najpierw zacznij nazywac siebie.

obyście się nie myliły w tej swojej pewności. choć przyznam, że to troche infantylne z waszej strony. ale wszystkiego dobrego życzę. może będziecie stanowiły tą niewielką część szczęśliwych małżeństw :)

Gość fcgr
wasze zycie- wasza brocha, jedno moge powiedziec z doswiadczenia. mam juz niewiele mniej niz 30 lat i jak patrze z perspektywy lat, to lata kolo 20 to najlepszy czas na zabawe- studenckie zycie (nigdy nie chlalam na imprezach wiec nie mowcie od razu ze wy nie lubicie imprez) brak obowiazkow powaznych i troski o czyjes zycie tyko nauka i zasluzona nagroda potem np kino czy spotkanie z kolezankami albo randka teraz kolo 30 to juz nie jest to samo, nadal sie spotykam z kolezankami i mam hobby ale to nie to samo, bo taka jest kolejnosc zycia wlasnie najpierw sie bawisz a potem masz dzieci i rodzine zrozumiecie jak dorosniecie :D

dzizas co za durny temat i jeszce durniejsze wypowiedzi, co za różnica na Boga czy dziewoja ma lat 20 czy 50...co wam do tego, ja urodzilam dziecko jak mialam 23, będąc mężatką. I co, jak szłam po ulicy to mialam sie zastanawiać czy jakies 20 latki przypadkiem mi nie współczują, to raczej im należałoby współczuć braku inteligencji, wrażliwosci i uczuc. Angells czy jak CI tam - sie nie przejmuj, jestem z tobą w 100% :*

Gość escapeatlast
nie pisalam,ze chpdzisz w mini a przytoczylam Twoja wypowiedz. ja widzac naiwna smarkata w ciazy moge sobie myslec, ze nauczyla sie idiotka tylko nogi rozkladac i wcale to gorsze od Twoich ocen kobiet w miniowkach nie bedzie. Tobie przeszkadza mini, inni wola dojrzala matke w mini, a nie zakrytego smarkacza.

dorosłe sie znalazły co 20-stki smarkatymi nazywaja...ehh, no cóz ja 20 lat dawno skończylam i nawiązując do jednej z wczesniejszych wypowiedzi, bawić to sie kochana można w kazdym wieku, tylko trza umiec

Gość Boshe dobrze ze nie
a ja mysle ze baka w ciazy ponizej 25-roku zycia jest wprost poyebana i tyle i zdania nie zmienie. dzieci rodza dzieci i tyle.

Gość myślę że nie wiedziały
co to zabezpieczenie:o albo złapały faceta na dziecko bo bały się że już nikogo oprócz tego mogą nie znaleźć a lepszy rydz niż nic:P

Gość Ależ Wy jestescie
A ja mam 23 lata, mam fajnego chłopca, chodzę ładnie i atrakcyjnie ubrana i nie koniecznie w mini !!!!!!!! Nie trzeba ubierać mini, żeby być atrakcyjną. Jestem młoda, mam prawo ubierać się atrakcyjnie. Czy to, że mam dziecko oznacza, ze mam się ubierać jak stara baba ? Mój maż idąc zemną i z synem jest dumny. Wiem to, zawsze pierwszy daj emi rękę, obejmuje mnie i jest zadowolony ze swojej rodziny. Nigdy nie wstydzi się publicznie okazywać uczuć. Jest wspaniałym mężem. I ja w wieku 30 - 40 lat będę miała odchowanego syna iskupię się na mężu. A Wy dopiero będziecie rodzić dzieci .... Dopiero wtedy będziecie siedziec w pieluchach i w domu. A ja będę miała fajnego, dużego syna i będę realizowała się w naszej firmie oraz w roli żony :) Atrakcyjniej żony.

ja tam babcią na wywiadówki latać nie mam zamiaru, a wy dojrzałe urodzicie dzieci w wieku 30-35 lat i co...dziecko ledwo liceum skonczy a wy juz 50...

Gość fcgr
aha czyli teraz sie nie realizujesz? ciekawe co na to twoj maz, czy wytrzyma do twojej 30 albo 40 az zacznisz sie realizowac w roli zony :P

Gość myślę że nie wiedziały
równie dobrze mogę napisać, że ja teraz zajmuję się moim mężem i pielęgnuję uczucie podczas gdy Ty zajmujesz się dzieckiem:o

Inne 20sto latki mają inne priorytety niz dobra zabawa, alkohol czy cos takiego. Marza o załozeniu rodziny, urodzeniu dziecka... I jesli spotykają kogos odpowiedniego, aby to spełnic nie widze zadnego problemu, jesli kiedys beda tego załowac to tylko ich sprawa, ale tylko kobieta bez uczuc moze załowac, ze urodziła dziecko

Gość escapeatlast
bombarda- a to Ty nie wiesz, ze takie sobie gimnazjum to raczej wypomina matki co mlodo sie puscily niz te stare? zajrzyj, to sie przekonasz:) daje sobie reke uciac, ze nawet Twoje dziecko szybko sobie obliczy ile lat mialas gdy bylas w ciazy i nieraz Ci to wypomni, jak zechcesz je do pionu doprowadzic. poczekaj na mlodziezowke, a nie przedszkole :)

Gość ciemno
ależ wy jesteście - " A Wy dopiero będziecie rodzić dzieci .... Dopiero wtedy będziecie siedziec w pieluchach i w domu." napisałas to tak jakby posiadanie tego dziecka (pieluchy i siedzenie w domu) nie było wcale taką przyjemnością a wręcz męką, trochę zaprzeczasz sama sobie:) ja tam współczuje takim kobietom ale to tylko dlatego, ze ja nie chcialabym miec dziecka w tym wieku, ale wierzę w to ze sa kobiety które wczesniej niz ja poczuły instynkt macierzyński :)

"Dla nas inni ludzie się nie liczą. Tylko My, rodzina, firma, kasa. Tyle." matko boska , jakim trzeba być człowiekiem żeby pisac takie słowa :( przykre to, że swiat coraz pełniejszy takich ludzi... ależ wy jesteście- żal ciebie czytać, widać po twoich wypowiedziach że nie dorosłaś do roli matki i żony. aż strach że dziecko będzie miało taka matkę :(

Gość escapeatlast
angellss np tak, niektore chca sie porzadnie wyksztalcic, spelnic swoje zawdodowe ambicje, a nie tylko spelnic sie na porodowce :P glupie odbicie pileczki. bawia sie nawet i dziadkowie, jesli potrafia, wiec esli Ty bedac mloda nie umiesz - moje kondolencje :)