Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desper@cja

Co myślicie widząc dziewczynę w ciąży

Polecane posty

Gość ciemno
zgadzam sie z niezalogownaa furgonetka :)

jestem mloda, mam córke, i wiem ze zrobie wszystko zeby tą młodosc wykorzystac na to by byc dla niej nie tylko matka ale tez przyjaciółką z ktorą bedzie chodzila na zakupy, zwierzala sie, plakala w rekach, a czasem pokłóciła :D:D:D Absolutnie nie żaluje, zawsze chcialam miec dziecko do 25 roku zycia, zeby byc młodą matka i miec wiecej pozytywnej, zyciowej energii Nie twierdze ze 30 czy starsze tej energii nie maja, to byl po prostu moj wybór

Gość być atrakcyjnym
dobra, nie ma co tu pitolić głupot. Niech każdy robi co chce. A rozwody są i będą i wydaje mi się, że będzie ich coraz więcej. niestety żyjemy w świecie przesyconym erotyzmem. spokojnie przejść ulicą nie można bo wszędzie rzucają się w oczy roznegliżowane babki np na billboardach. Mam szeroki wachlarz znajomych w różnym wieku. Ci po 40-tce prawie wszyscy już rozwiedzeni bądź w drugim małżeństwie. Ci trochę po 20tce kilka miesięcy przed ślubem pozaliczali panny (ich dziewczyny święcie były przekonane że sa wspaniali, kochający, że broń boże oni nigdy by nie zdradzili. nadal tak myślą). Tak więc patrzę i po prostu mi żal osób które biorą ślub bądź już wzięły. po prostu nikogo nie można być pewnym w 100%. a dzieci?? jeśli chciane i jesli stworzycie im godne warunki-proszę bardzo, róbcie kiedy chcecie:) tyle ode mnie:)

Bombarda popieram to co mówisz.. To indywidualna sprawa kiedy chcemy miec dziecko, jak je wychowamy itd.. Wasze spory tu na nic :P

jak widze dziewczyne w ciazy to w ogole o niej nie mysle.szczerze to powdziwiam was,ze potraficie od razu na oko ocenic,ze ktos ma 20,25 lub 30 lat;) no ale faktem jest,ze jak widze jakas 'patologie' tzn gowniare z brzuchem w towarzystwie dresa to wspolczuje dziecku-szczegolnie tego,ze zapewne skonczy nędznie jak jego rodzice.