Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gftdr

volswagen polo..czy to dobry pomysl na samochod dla kobiet

Polecane posty

"tylne siedzenia sama sobie podgrzejesz ...." - no to chyba bede musiala robic za izolacje termiczna i mezczyzne od podgrzewanego fotela wlasnym cialem obronic :)

tez chce kupic wlasnie polowke mam kilka na oku najlpeiej diesel 1999 lub 2000r z klima koniecnie! niech sie wypowiedza posiadacze tego autka;)

Gość alister
widzę, że tu są sami znawcy...którzy pewnie albo w ogóle w polo nie siedzieli albo jechali jako pasażer :| a jakiej niby jakości wykonania wnętrza wymagacie od 10-14 letniego samochodu ? :| Mam między innymi polo classic. Bardzo fajny samochód ! mam go już parę lat i jeszcze nic się nie zepsuło...Spalanie na dobrym poziomie. Mała awaryjność, dostępność części, duża ilość zamienników. Samochód godny polecenia. Ewentualnie Honda Civic

Justi123 to zalezy ile masz kasy" Ale generalnie polówka na 1 auto może być :)

Gość tylko nie bierz volswagena

tak 10tys bym chciala wydac. mailam juz auto fiata punto. honda tez mi sie bardzo podoba ale ostatnio mialam okazje sie taka przejechac i w srodku jest... hmmm glosno zadnego komfortu i po prostu brzydko;-) ale tez slyszalam ze to dobre auta

a jakiego poziomu komfortu i wyciszenia wnetrza oczekujesz za 10 tys?

nie o to chodzi. po prostu dziwnie jest w srodku tak pusto i nieprzytulnie. Sorry ale juz w moim fiacie bylo o nieo lepeij a starszy byl i duzo tanszy

he he he dobre:-) no po prostu jakos mi nie przypadl do gutu ten samochod. i malo miejsca ma w srodku.

:-) jej ale sie mnie uczepiłeś :-p no myslalam ze jest lepeij w srodku a czulam sie jak w starym duzym fiacie hehe. ale na pewno nie kazda honda taka jest (ja jechalam hatchbackiem 3drzwiwiym)

"w kwestii wyciszenia to zawsze sprawdzaja sie pojemniki na jajka" - hahahah

"kup sobie Hyundaia to koreańczyk ale ma dobre opinie użytkowników" - tylko sie nie zdziw jak z wydechu pojdzie ci chmura w ksztalcie grzyba :)

ładny, tylko ze jakos ich malo na polskich drogach. chcialam rovera ale dowiedzialam sie od zanjomego ze czesci potwornir grodie... a ten zdje sie nawet klimy nie ma???

Justi ale to jest przykładowa fota :) hyundaj jak na swoja cene do wyposażenia na polskim rynku jest bardzo konkurencyjny do potentatów motoryzacyjnych i wcale mało ich nie jeździ ....

Gość tomaszowaty
moim zdaniem polo to super pomysł. Poza tym generalnie polecałbym auta, które są popularne - serwis i części będą tańsze

polecałbym auta, które są popularne - serwis i części będą tańsze" audi skody ( te nowe) Volkswagen to marki znane.ale częsci drogie wiec to nie reguła

Gość fantastyczny temat!!
Suzuki Swift i jeszcze na ciuszki ci zostanie.