Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no_wlasnie_nie_wiem

jaka szansa?

Polecane posty

Gość no_wlasnie_nie_wiem

chcialam sie poradzic, mam 29 lat i wspolzyje z moim narzeczonym. Zabezpieczamy sie prezerwatywa, za rok planujemy slub i wtedy chcielismy sie starac o dziecko. Ale zdarzyl sie taki wypadek, ze ostatnio jak sie kochalismy, zostala we mnie gumka po wszystkim, wiec zwyczajnie, prezerwatywa nie zdala egzaminu. I zastanawam sie jaka jest szansa, ze doszlo do zaplodnienia. Dodam, ze stosunek byl na drugi dzien po plamieniu okoloowulacyjnym, dzien wczesnij tez juz mnie bolaly piersi. Jaka jest szansa, ze jestem w ciazy? To co prawda nie bedzie dla nas tragedia ale ja wolalabym jeszcze poczekac, bo chcialabym byc szczuplutka panna mloda:)

Gość no_wlasnie_nie_wiem
moze ktos sie wypowie?

Gość EWAlutowaMama
Szanse niewielkie ale są. Powiem Ci moją historię i zrozumiesz że nawet jak coś się wydaje malo możliwe może się jednak okazać prawdą. Spotkłam się w czerwcu z kolegą, którego nie widziałam parę lat. Byliśmy pijani, wylądowaliśmy u moim domu w łóżku. Potem jak gdyby nigdy nic każdy poszedł w swoją stronę. Nie zastosowaliśmy żadnego zabezpieczenia, ale on ponoć "zdążył wyciągnąć przed ". Wcześniej miałam narzeczonego i staraliśmy się 4 lata o dziecko. I nic. W końcu się rozstaliśmy. Ku mojemu żdziwieniu w lipcu dowiedziałam się że zostanę mamusią. Więc cuda się zdarzają !!!!

Gość EWAlutowaMama
Dodam jeszcze że ojcem dziecka jest ten kolega z którym raz spałam, a nie mój były narzeczony :)

Gość no_wlasnie_nie_wiem
moze ktos jeszcze?

Gość no_wlasnie_nie_wiem
bardzo prosze, zeby ktos sie jeszcze wypowiedzial....

Jaka jest szansa, ze jestem w ciazy? Mala pewnie ale skad my mamy widziec? Kafe to nie jest test ciazowy!!! Chciala bym byc szczuplutka panna mloda.." Kobieto jesli to jest Twoj jedyny problem to sie juz nie osmieszaj pytajac ludzi obcych na kafe czy jestes w ciazy

Gość no_wlasnie_nie_wiem
Ewelka, a skad u Ciebie to swiete oburzenie?

Gość no_wlasnie_nie_wiem
i nie pytam "czy jestem w ciazy" tylko jakie sa szanse. moze po prpstu ktos zna jakies statystyki.

He nie oburzam sie poprostu smiesza mnie te topiki czy jestesm w ciazy ,czy moge byc w ciazy dlaczego nie mam okresu itd... Bo szanasa jest zawsze jesli sie uprawialo sex, tylko jesli jestes dziewica mozesz miec 100%pewnosci. A statystyki sa statystykami a Ty akurat mozesz byc w mniejszosci i w tej ciazy byc, wiec to chyba guffno warte?

kiedyś gdzieś czytałam że w każdym cyklu przy niezabezpieczonym stosunku w dniach płodnych jest ok 40% na zajście w ciążę.

Gość no_wlasnie_nie_wiem
ewelka, gdyby statystyki byly nic nie warte, to gralabym w lotka i naiwnie czekala na szostke.

Gość no_wlasnie_nie_wiem
aha, i na dzien dzisiejszy to jest moj jedyny problem "zeby byc szczuplutka panna mloda" Zadroscicie mi? :)

Gość no_wlasnie_nie_wiem
no Ewelka, wlasnie.. czego? :) Bo nie zrozumialam tej Twojej wypowiedzi o moim "problemie"?.

Gość no_wlasnie_nie_wiem
i czy wg Ciebie Twoja wypowiedz dot mojego postu " Kobieto jesli to jest Twoj jedyny problem to sie juz nie osmieszaj pytajac ludzi obcych na kafe czy jestes w ciazy" ma jakikolwiek sens?

Zapomnij :) nie chce mi sie glupio dyskutowac Jesli Cie to pocieszy to nie jestes w ciazy i wszyscy Ci zazdroszcza ze sie hajtasz a no i oczywiscie ze bedziesz szczuplutka panna mloda sija

Gość no_wlasnie_nie_wiem
no widz, ze braklo argumentow:) ale plus dla Ciebie, ze sie w pore zorientowalas :) I zapraszam do dalszej dyskusji pozostalych:)

hahaa jesli tak wolisz sfrustrowana pomaranczko to niech Ci bedzie szkoda mi czasu na dyskusje z baba 29 lat co sie dowiedauje na forum o swojej ciazy papapa