Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BetiAAA

Bolące i puchnące stawy

Polecane posty

Gość BetiAAA

Witam. Mam 24 lata, jestem kobietą i pisze d was, bo już nie wiem co mam robić. Od jakiś 3 miesięcy puchną mi stawy, zaczeło się od prawej stopy, teraz już mam spuchniętą lewą stopę, kolana i palce przy rękach. Wszystko to mnie boli i rano mam problemy ze wstaniem z łóżka. Byłam już u kilku lekarzy, ale jak do tej pory nikt nie powiedział mi co mi jest. Z badań wynika, że mam podwyższone OD 30 i białko seroaktywne mam w granicy 60 no i niedokrwistość ale na to już się lecze dłuższy czas. Lekarz zapisał mi zawiesine nimesil i w razie konieczności kazał brać ketonal. a mnie boli i nie chce już się truć przeciwbólowymi tabletkami. Jeśli ktoś może mi pomóc, albo miał podobnie proszę napisać tutaj albo na e-maila: atulka@buziaczek.pl

Gość salamandra_plamiasta
Nie wiem jak Ci pomóc, ze swojej strony mogę jedynie poddać propozycje wypróbowania Stawo-vitu. To suplement więc jest bezpieczny. Podobno dobrze regeneruje schorzenia stawowe. A i jego skład jest oparty na kolagenie

Gość collas
Jeśli lekarz nie był w stanie zdiagnozować co ci jest to tym bardziej ja nie mam pojęcia co to dokładnie może być. Jedyne co to mogę polecić ci suplement diety wspomagający stawy. Moja babcia która cierpi na zwyrodnienia stawów stosuje go i twierdzi, że jest poprawa. Może tobie także pomoże. Środek nazywa się doppel herz aktiv na stawy i nie jest drogi. Ja go kupuję babci za ok. 12-13 zł ( tyle kosztuje w łodzi w aptece za grosze, nie wiem jak w innych miastach ).

Gość jak najszybciej do reumatologa
i badanie anty ccp i czynnik reumatoidalny bo wyglada to na rzs. az sie dziwie ze lekarz nie nie wpadl na pomysl aby cie skierowac do reumatologa