Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dylemacik.

jakie kupic auto do 20 tyś zł?

Polecane posty

Gość MiniMaus
1.6 V benzyna Nic nadzwyczajnego, oczywiście wymieniony rozrząd, płyny, olej. Jedyną rzeczą której mogę się czepic to lekko trzeszczące plastiki :P Ale to nie przeszkadza na normalnej drodze :P słychac głównie na mega dołach i jakiejs polnej dojazdówce.

Gość kup koniecznie
mi sie wlasnie a3 mniej podoba, mialam kupic a3, ale a4 takie pozadniejsze mi sie wydaja:) i powiem Wam ze mialam w niej wypadek, czolowo sie zdezylam i tylko mialam kolano rozbite,, a kiedys zawsze chcialam miec matiza(nie smiejcie sie:) i tak sobie tylko pomyslalam ze w matizie to by mi chyba nogi polamalo:) golfa IV mialam przed audi i powiem Wam ze naprawde autko tez super, ale pojezdzialm troche audi i wsiadlam ostatnio do golfa i malo klaustrofobii nie dostalam:) chociaz zawsze wydawal mi sie szeroki:) no i to ze sluchac kazda dziure i tp. Straszne:)

Gość kup koniecznie
1,6 benzyna?? too najgorszy silnik:( moj tata ma taki:(

Gość in my opinnionnnnn
opel tigra, albo vokswagen golf

Gość MiniMaus
Nie narzekam. Wcześniej miałam corse 1.4 benzyna i palił dwa razy więcej niż golf, no i to opel...

Gość in my opinnionnnnn
ja jeszczepowiem,ze audi r8 jest extra, ale to około 300 tys, ponad używane :P

Gość tojocia
mnie interesuje diesel. nie potrafię jeździć na benzyniaku a ile kosztyuje rozrząd w golfie?

Gość MiniMaus
A przed kupnem golfa brałam pod uwagę zakup tylko i wyłącznie P 206! Na nic innego nie patrzyłam! I teraz dziękuje opatrzności że tak ich mało w wersji 5-cio drzwiowej wypuścili i nie znalazłam tego wymarzonego i skusiłam się na golfa z tym samym wyposażeniem no i oczywiście 5-cio drzwiowego mimo iż za tą kasę miała bym pewnie ze 3-4 lata młodszego francuza :P

Gość Audica. :)
Golfy IV są faktycznie bardzo ciasne. :) Ja mam Audi kombi, więc dupkę ma ładną. :) Moje kosztowało 40 tys., nie 30 jak napisał ktoś powyżej :) I mam w niej silnik nie do zajechania - 1,9, 130 kM. :)

Gość MiniMaus
Z wymianą 950 zł

Gość Audica. :)
MiniMaus, nie masz czego żałować odnosnie tego Peugeota. Miałam i 206 i 307 i powiem jedno: elektronika, elektronika i jeszcze raz elektronika!!! Jak znów zapalala mi się kontrolka to miałam ochotę te auta ze skarpy zrzucić. :)

dziewczyna pyta o zakup do 20 tyś. po jaką cholerę ta dyskusja ......

Gość MiniMaus
I bez przesady z tą ciasnotą! Jak dla kobiety gabaryty są wystarczające :P Zero problemów z zaparkowaniem a w środku też wystarczająco dużo miejsca nawet jak dla kobiety w ciąży :) A i mąż też chętnie wsiada do mojego autka , mimo iż sam ma audi ale jeszcze b4.

Gość MiniMaus
G IV - 1998 - z opłatami i rejestracją ok 14000 zł

Gość kup koniecznie
moja a4 spokojnie kupi do 20 tys:)

Gość MiniMaus
też się cieszę że zrezygnowałam z 206. Teraz jak parkuje obok to w duchu sobie myślę że mimo iż starszy to i tak dłużej pojeździ :)

Gość Maus ile twój pali ?

Gość MiniMaus
Z 7,5 wciągnie na mieście, a ja głownie po mieście śmigam.

Gość MiniMaus
I tak w porównaniu z corsą to czysta ekonomia :P Ona potrafiła 11 wciągnąć.

Gość tojocia
właśnie też wcześniej interesowałam się golfem. Jeździłam przez długi czas, jako pasażer ;) w golfie IV i jak dla mie miejsca jest wystraczająco. Nie potrzebuję auta na wycieczki, wakacje; raczej do jazdy w mieście, do pracy, do sklepu, na zakupty, na imprezkę ;) i na weekend :) To wszystko. Mocno zastanawiam się nad golfem 4, dzięki MiniMaus :) dla kobietki dobry samochód, łatwy do parkowania, zgrabny, zwinny. ja bym chciała czarnego i 5 drzwi (wygodniejsze) Muieszkam niedaleko Mysłowic, więc jutro podjadę na giełdę i popatrzę :)

Gość Obsesja zdrady.
Mój ma średnie spalanie 5,2 l. :)

Gość tojocia
dylemacik- ja biorę hondę VII pod uwagę, ale ze względu na koszty, ma niskie spalanie :) wizualnie średnio do mnie przemawia... takie żelazko. Szukałam czarnej, po lifcie i w dieslu- strasznie ciężko znaleźć :( a jak są to po 27 tys.... pomyśl nad corollą, ładniejsza nic civic, ekonomiczy i nie psuje się :)

Gość tojocia
obsejsa, czym jeżdzisz? ja wcześniej miałam alfę romeo 147, po lifcie czarną, czerwone skóry, głośniki bosem 150 km. ale spalała mi 8,0 l. w mieście (oczywiście ropy) i się jebała... jak królik! Za to pięknia... już nigdy więcej włocha, francuza

Ja mam 5-cio drzwiowego ciemno-granatowego, elektryka, klima, jak dla mnie w zupełności wystarczy. Myślę że z zapakowaniem w bagażniku wózka tez nie będzie problemu bo jest dosyć duży i zawsze można półkę odczepić ale to dopiero na wiosnę :P

Gość Antek Bereda
Kup Renault Laguna I phase II z 1999- 2000 roku z silnikiem 1.6.

Gość dylemacik.
REANAULT , PEUGEOT, FIAT, FORD, odpadaja - nie jestem przekonana do tych marek, kazdy ma swoje upodobania,a ja akurat tych aut nie lubie :)

Gość Eliza 33
Ja mam mercedeska A klase i jestem bardzo zadowolona... ale to moje pierwsze autko, wiec nie mam porownania. W zadnego francuza bym nie wsiadla - mieszkalam jekis czas we Francji, wiec znam mentalnosc tych ludzi i to, jak wykonuja swoja prace ;-)

Gość dylemacik.
ja tez nie lubie francuzow. japonce to jest to ;) jak myslicie ile dostane za fajnego civika z 95roku?

Gość gość
Francuzy sa dobre , ale te robione po 2003 roku .. Te starsze takie sobie