Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po roku małżenstwa

po roku małżeństwa

Polecane posty

wladca jest przereklamowany, czekam na dobra inscenizacje hobbita a to nie lusia robi u nas a reżysera?

"Harrego Pottera też czytałeś?" Sam się bałem, ale koleżanka mi czytała :P Tylko potem chciała latac na miotle, a jedyny dostępny trzonek był... eee.... no w kazdym razie mój ;)

wladca jest przereklamowany, czekam na dobra inscenizacje hobbita" - inscenizacja "tam i z powrotem" odbywa sie na naszych oczach na krakowskim ;)

ja czekam na porzadna ekranizacje pratchetta... przynajmniej niektorych czesci swiata dysku

inscenizacje hobbita chodziło ci o ekranizacje/adaptacje?;) nie moglam sie powstrzymać:P

the sun juz kupiłam i przeczytałam teraz czas na lepsza lekture - redakcyjny

gdybym umiała pisać haiku, albo chociaż limeryki, to bym coś napisała o wejsciu między kosmitów i krakaniu (?) jak i oni.

gdybym umiała pisać haiku, albo chociaż limeryki, to bym coś napisała o wejsciu między kosmitów i krakaniu" to moze tak? pewnego razu w Krakowie kosmita zakrakal w rozmowie i tak strach go zdusil ze az sie zakrztusil lecz wtedy juz bylo po slowie

zamyslil sie jednak niezwlocznie czy w angli juz teraz wypocznie czy sceny kosmiczne zastane w mozg wryly sie nieublagane troche niezdarne cholera :-)

troche niezdarne cholera mnie w te wypociny nie mieszaj

a od kiedy nazywasz mnie penis? a nie- cholera?

no i po co to rymować, jak sie nie umie? rzecz odnosi się też do wypowiadania nt polityki.

choc bardzo sie staram - nie umiem kosmitow wciaz nie rozumiem jaki nick dziecko zmienilam zdradziecko odpowiedz to moze mysl sfrunie