Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natka4563

kupic czy nie kupic? sukienka

Polecane posty

Gość brzydka takie byle co

Gość ja to jaaaaaa
Warto ;)

Gość natka4563
no troche taniej wyjdzie bo dostane rabat i bedzie za nia z przesylka 240zł.....jestem ugotowana, ruszyc sie z domu na zakupy nie da a ja nie mam prawie nic na zime i buszuje po necie.... to za ta cene moge brac? dzieki za te opinie

Gość fajna bierz
sama się teraz nad nią zastanawiam...

Prześliczna sukienka!! kup ją koniecznie! Fajnie, że podałaś linka bo sama zaczynam się nad nią zastanawiać ;) Pozdrawiam :)

Gość natka4563
dziekuje dziewczyny slicznie za opinie, chyba wezme....po sklepach nie pobuszuje a na necie ciezko cos fajnego dorwac...

Gość MakeMeHappy
Prześwietna, jak najbardziej w moim guście, zarąbista. Jeśli masz noworodka w domu, to pewnie jakiś brzuszek jeszcze został, a ta sukienka świetnie to zatuszuje, dla mnie 10/10

Gość MakeMeHappy
Ja też się nad jej zakupieniem zastanawiam, przez Ciebie będę teraz musiała wydać kasę, a nie planowałam ;)

Gość MałaDuża...
Fajna pod warunkiem ciekawych dodatków podobnie jak Pani na zdjeciu,kaszkiecik...itd

ok nie jest złą ale cena? ok to esprit więc ich standardowa cena. jednak nigdy nie uważałam ich ciuchów za wartych tych cen które żądają. mexx ma podobne ceny a lepsze i bardziej kobiece kroje. także materiałowo bardziej mi odpowiada. poszukaj na allegro kupisz fajne kiecki za dużo niższą cenę. sama wpadłam kiedyś na sukienkę jpb za 100 zł:) poszukaj nie sadze żeby warto było wydać 240 zł na tą sukienkę. lubię ciuchy dobrej jakości jednak ceny w espricie to przesada za to co oferują według mnie. na allegro znajdziesz mnóstwo ciuchów max mary, mexxa, solara, simpla itd taniej i ładniejsze.