Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a teraz tak juz zupelnie serio

Ulubione teksty, sformulowania, slowa kafeterian..

Polecane posty

Gość IknowYoureFuckingSomeoneElse
"Co o NIEJ sądzicie?" :D "Która ładniejsza? dlaczego?" :P

A ja dla odmiany podam hurtem odpowiedzi na " trudne pytania: Kot mordę ma przyjemną i w dotyku jest miły. Z tego samego powodu mężczyźni się żenią. Żona jest jak walizka bez ucha - nieść ciężko, a wyrzucić szkoda. Podobno żony odchodzą od mężów alkoholików. Tylko nigdzie niestety nie powiedziano ile trzeba wypić. Małżeństwo to bardzo sprawiedliwe urządzenie: żona musi codziennie gotować, mąż musi codziennie jeść. Przed ślubem szeroko otwieraj oczy, po ślubie - przymknij je do połowy. Po dziesięciu latach małżeństwa, ambitna żona sama odchodzi. Żonaci mężczyźni żyją dłużej niż samotni, mimo że chcą szybko umrzeć. Żonaty facet powinien zapominać o swoich błędach. Nie ma sensu, żeby dwie osoby pamiętały o tym samym. Marzenie idioty zawsze wygląda jak żona sąsiada. Jedyną przeszkodą, która nie pozwala mi żyć w szczęśliwym i trwałym związku małżeńskim jest moja żona. Jeśli dostajesz do łóżka kawę, to znaczy, że to nie twoje łóżko. Jak ja kocham astronomię! Leżę sobie, oglądam inne światy, rozgwieżdżone niebo... I przyszła żona i wszystko spieprzyła - zdjęła z głowy durszlaki, wyłączyła światło! Żona kolegi jest zawsze lepsza, niż kolega żony. Żona przez zupełny przypadek zajrzała na wystawę żmij. Zdobyła Grand Prix. Moja żona zawsze się śmieje podczas uprawiania seksu - wszystko jedno, co akurat czyta. Moja żona jest obiektem seksualnym. Za każdym razem, gdy proszę o seks, ma obiekcje. /Woody Allen/ Mężczyźni kochają kobiety, kobiety kochają dzieci, dzieci kochają chomiki. W druga stronę to nie działa. Są dwie metody postępowania z kobietami. I żadna nie działa. Bóg - najgenialniejszy konstruktor Świata. Wziął żebro Adama i stworzył niezniszczalny głośnik. Nimfomanka to kobieta, która pragnie seksu tak często, jak przeciętny mężczyzna. /Mignon McLaughlin/ Nie ma brzydkich kobiet - są tylko kiepskie karty graficzne. Kobieta za kierownicą jest jak gwiazda na niebie - ty ją widzisz, ona ciebie -nie. Niektóre kobiety mocno drażni fakt, iż na drugim końcu penisa znajduje się mężczyzna. Kobiety są czasem jak szprotki. Wystarczy urwać głowę to reszta jest już znośna. Jeśli kobieta daje ci się tylko pocałować oraz macać tylko lewą pierś -to jest to wersja demo. Im większe piersi u kobiety, tym trudniej zapamiętać twarz. Jeśli sądzisz, że kobiety to słabsza płeć, spróbuj przeciągnąć kołdrę na swoją stronę. /Stuart Turner/ Gdy powiesz kobiecie, że ma najpiękniejsze oczy na świecie, zwróci ci uwagę, że ma też całkiem niezłe nogi Znacie to spojrzenie, które rzuca wam kobieta, kiedy ma ochotę na seks?... Ja też nie. /Steve Martin/ Jedynym mężczyzną, który nie może żyć bez kobiet, jest ginekolog. /Arthur Schopenhauer/ Nie ma nic bardziej gadatliwego niż kobieta, która cierpi w milczeniu. /Paul Geraldy/ Siła kobiet nie tkwi w tym co mówią, ale ile razy to powtarzają. /Marcel Achard/

" wrózka Anna Aniela ZAPRASZAM NA DOKŁADNE WRÓŻBY. W FORMIE PYTAŃ ODPŁATNE 5ZŁ. w FORMIE OGÓLNEJ CO CIĘ CZEKA W PRZYSZŁOŚCI ODPŁATNE 7ZŁ-OBSZERNIE anna_anielaa65@wp.pl< br /> " :/

Britnej z Pirs Moj chłopak pisze z byłą moj facet pisze do byłej kochaniutka:P

Gość uwielbiam kafe
a) "Ja bym skoczył" - moje ulubione :) b) "poka fote" c) "poka tzytzki" d) "dziewczynki, pomóżcie!" ("dziewczynki"! wrr... :O ) e) "przegrałem życie"

Gość uwielbiam kafe
A także: - wyzywanie od prawików - wyzywanie od frustratów - wyzywanie od analfabetów, nie umiejących czytać ze zrozumieniem - wyliczanie czasu spędzanego na Kafe, z podsumowaniem, że - jak wyżej - jesteś prawikiem, frustratem i nie masz własnego życia :) Powyższe oczywiście, jak ktoś pisze coś niewygodnego i krytycznego :)

Gość uwielbiam kafe
A, i określenie "rozklapciocha" na rozciągniętą pochwę :D Cudowne wprost :)

Gość taka tam kurka wodna
"ogol pieroga" :(

Gość koniec świata
psiapsiółka :o:o:o

Gość Patrycja zzzzz
ile piwa pije wasz facet czy wasz facet kupuje kwiaty czy wasz facet otwiera drzwi czy wasz facet bawi sie z dzieckiem itd. itp. w ten deseń :D

Gość szukanie ja cię kocham
nigdy w życiu :p

Gość aha i achh
Zapraszam do dyskusji :D :P

nie wiem czy było, ale mocne jest "ja bym takiego faceta za drzwi wywaliła" za dowolnie błahą rzecz istne amazonki klawiatury :D

Gość kolomotywa
czerwcówki/lipcówki nie mam okresu starania o ciążę czas zacząć to nie podszyw przeczytałam jego smsy depilacja

Gość nudzę się kto pogada
otworzyłam wino, kto pije ze mną znowu jestem pijana, kto dołączy i jeszcze lubię "nie mam koleżanek bo jestem za ładna"

Gość ROBOKOP LAŚNY
nie mam faceta, bo jestem zbyt atrakcyjna i za dużo zarabiam :(

charakterystyczne dla tego miejsca jest dodawanie literek "ełe" i "e" w końcówkach niektórych słów :D "forumełe" "babełe" "mamełe" "teksase" "obiade" "kaszubełe" itp. :D hahaha

musze jeszcze dodać, że w reklamowanym przeze mnie topicu(w stopce) użytkownicy tego forum przyznają się do mnóstwa obrzydliwych rzeczy, spośród których najczęściej wymieniane są: -dłubanie w nosie -chwalenie się pierdami -puszczanie się z kim popadnie -dawanie dooopy za kase -ZDRADY [te powyższe można uznać jeszcze za jakieś słabości..] -zboczone akcje z psami :o( RZYGAM!!!) i inne wynaturzenia tego typu... JESTEM W SZOKU, że tak dużo ludzi robi to z psami!!! :o:o:o -samookaleczenia :o zawistne akcje w stylu "życze Wam śmierci, obyście kurvy zdechły w męczarniach" - to jest standard, jak jakaś babka ma zły humor, bo straciła pracę to się wyżywa tutaj na forume takimi tekstami. :) poza tym pytania o preferencje seksualne i inne intymne sprawy, ilość partnerów i tak dalej... większość babek tutaj nienawidzi swoich najlepszych przyjaciółek z różnych powodów.

a rzecz, której ja osobiście tutaj nie cierpię to robienie tzw. OFF TOP'ów :o czytam sobie fajny, śmieszny topic, a tam badna głupoli sobie urządza pogawędkę nie na temat i psuje całą atmosfere :o pitolą głodne kawałki typu "co teraz robisz? :D" albo "lubie to i tamto :P" a tak naprawdę temat brzmi np. "sposoby zdradzanych żon", a tam dyskusja na temat sosu pomidorowego, nosz kurva!

Gość fruziamruzia
-czy mam racje? -czy mam prawo czuc sie urazona? -czy powinnam sie na niego obrazic? -czy powinnam z nim zerwac?

Gość i co, nikt nie odpowie?
Żałośni jesteście!

Co dzis mieliscie na sniadanie/obiad/kolacje? Ile razy w miesiacu kochacie sie ze swoim chlopakiem? Wasz ideal faceta/kobiety