Baba 304 Napisano 5 godzin temu 21 minut temu, Margherite napisał: Ja ją kojarzę z lat może 75. W tych latach jeszcze rzeźbiłam nos żeby był pyrkaty. W wolnym tłumaczeniu. W nosie grzebałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pakistańskie disco 2 Napisano 5 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 304 Napisano 5 godzin temu 27 minut temu, G. Swenson napisał: Babo, mamy podobny gust muzyczny. Trudno mi powiedzieć jaki jest mój. Szperam po wszystkich gatunkach. Wpadnie mi w ucho, albo nie. Kiedyś tego pana lubiłam słuchać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1201 Napisano 5 godzin temu Dzisiejsza: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pakistańskie disco 2 Napisano 5 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 304 Napisano 5 godzin temu Przesluchałam wasze propozycje. Wszystkie dość popularne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 43 Napisano 5 godzin temu Jak lubię utwory w angielskim wykonaniu tak Dziewczyna o perłowych włosach, tylko po węgiersku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 43 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Margherite napisał: Jak lubię utwory w angielskim wykonaniu tak Dziewczyna o perłowych włosach, tylko po węgiersku. .https://www.youtube.com/watch?v=xB19WOy1Y94&list=RDxB19WOy1Y94&start_radio=1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pakistańskie disco 2 Napisano 4 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pakistańskie disco 2 Napisano 4 godziny temu Wprawdzie polskie, ale cały tekst kultowy "Och Ziuta, ja wiem że nie ma brzydkich kobiet, tylko wina czasem brak..." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 43 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Baba napisał: Pewno chodzi o Normana z zespołu Smokie. On, to taki pitu pitu do przytulania na prywatkach. Norman do przytulania z takim głosem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pakistańskie disco 2 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, Margherite napisał: Jak lubię utwory w angielskim wykonaniu tak Dziewczyna o perłowych włosach, tylko po węgiersku. Pełna zgoda, próbowałem wrzucić to samo, ale nie chciało wejść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 43 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Pakistańskie disco napisał: Pełna zgoda, próbowałem wrzucić to samo, ale nie chciało wejść Wiem Nie ma zgody. To znaczy Yt nie zezwala Edytowano 4 godziny temu przez Margherite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 304 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, Margherite napisał: Norman do przytulania z takim głosem? No. Przy jego piosenkach graliśmy w butelkę. Wiesz o czym mówię? Kręci się butelkę na dywanie, przy kim się gwint zatrzyma trzeba go pocałować albo dać cukierka. Ja miałam największe szczęście. Zawsze do domu przyniosłam kilogram cukierków. Fajnie graliście. Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 43 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Baba napisał: Ja miałam największe szczęście. Zawsze do domu przyniosłam kilogram cukierków. ? Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 234 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Mgła napisał: Nie rycz Iskra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 234 Napisano 3 godziny temu Nuda dziś na publiku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 234 Napisano 3 godziny temu Religia też ciekawa dziedzina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1201 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 7 minut temu, Spaghetti .... napisał: Religia też ciekawa dziedzina Żyjąc teraz w tych czasach wypisalabym sie z religii. Edytowano 3 godziny temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 234 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Żyjąc teraz w tych czasach wypisalabym sie z religii. Ja już wcześniej wypisałem się z reguł, ale zasady zostały takie same czy tego chcemy czy nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 420 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Żyjąc teraz w tych czasach wypisalabym sie z religii. W szkole średniej było do wyboru albo religia albo etyka, stwierdziłam że wybiorę etykę lecz później jak się okazało że lekcja etyki zaczyna się o 7:10 (czyli jeszcze przed lekcjami) to zrezygnowałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1201 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: W szkole średniej było do wyboru albo religia albo etyka, stwierdziłam że wybiorę etykę lecz później jak się okazało że lekcja etyki zaczyna się o 7:10 (czyli jeszcze przed lekcjami) to zrezygnowałam. Żeby tak zrobić to musieli sie zgodzić rodzice a u mnie byłby to niemożliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 420 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Żeby tak zrobić to musieli sie zgodzić rodzice a u mnie byłby to niemożliwe. Ja juz nie pamiętam czy w technikum jeszcze była potrzebna zgoda rodziców. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 234 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, xDxDxDxD napisał: W szkole średniej było do wyboru albo religia albo etyka, stwierdziłam że wybiorę etykę lecz później jak się okazało że lekcja etyki zaczyna się o 7:10 (czyli jeszcze przed lekcjami) to zrezygnowałam. Zawsze jest wybór, więc prawidłowo, że wybrałaś mniejsze zło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1201 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Ja juz nie pamiętam czy w technikum jeszcze była potrzebna zgoda rodziców. Była do 18 lat chcieli a że chodziłam do liceum to chcieli cały czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 420 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Zawsze jest wybór, więc prawidłowo, że wybrałaś mniejsze zło Nie dałabym rady wstawac aż tak wcześnie zeby być w szkole na 7. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1201 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Spaghetti .... napisał: Ja już wcześniej wypisałem się z reguł, ale zasady zostały takie same czy tego chcemy czy nie. Sam sie nie mogłeś wypisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 234 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Nie dałabym rady wstawac aż tak wcześnie zeby być w szkole na 7. Spoko, nie ma problemu, od tego jest ojciec niech wstaje skoro Ty nie chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach