Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zastanawiająca się mama

Kiedy dziecko przstaje rosnąć i tak przybierać na wadze??

Polecane posty

Może głupie pytanie :P ale kiedy dziecko przestaje tak rosnąć i przybierać na wadze?? Bo na pewno takie coś ma miejsce :) Czytam tu właśnie, że dwu latki noszą rozmiar 80, 92 a nawet 74, no więc mój synek ma 5 miesięcy i nosi rozmiar teraz juz 74... wazy około 8 kg. Więc wynika z tego, że jest u dziecka taki czas kiedy przestaje tak szybko rosnąć :) Wiecie kiedy to jest?? :P Troche pogmatwałam ale myśle, że wiecie o co mi chodzi :)

dodam jeszcze, że dziecko jest rasy czarnej. jest potomkiem pewnego studenta z Nigerii

Gość też mama
hej :) wiem o co Ci chodzi ... o ile Twoje dziecko nie ma uwarunkowane genetycznie bycia dużym ;) to pewnie zwolni troszkę koło roczku... wreszcie będziesz mogła założyć mu jakiś ciuszek więcej niż 5 razy ;) pozdrawiam

to czarnoskóre też tak szybko rosną? w TV widziałam, że mają tylko duże brzuchy

Dzięki :) No w sumie może być wysoki bo ja mam 172 cm, a mąż prawie 180 cm. Mały urodził się 57 cm. W ogóle już miesiąc temu nie wyglądał na dziecko 4 miesięczne tylko jak by miał z pół roku :D

Żałosne podszywy :] coś innego wymyśl bo o czarnoskórych dzieciach już było dużo :P