Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyoutowana sama

167 cm i mówią, że jestem niska:/

Polecane posty

Gość wyoutowana sama

Według Was to niski wzrost jak dla kobiety? Dzisiaj koleżanka powiedziała mi, że mam krótkie nogi i dodała, że przy takim wzroście to raczej nie jest dziwne:( Wiem, wredna.

Gość wyoutowana sama
przykrość mi wielką dziewczę to uczyniło albowiem nożyny me odpowiednią wysokość posiadłszy skończyły się tam gdzie się skończyć powinny

Gość Serafina90
No coś ty. To normalny wzrost, większość dziewczyn taki ma. Niska to jest dziewczyna, która ma 160 cm i mniej. Chociaż niektórzy ludzie wyglądają na mniej lub więcej niż mają. Może ty nie wyglądasz na 167 cm, a może ostatnio trochę się skurczyłaś, a nawet o tym nie wiesz? Tak swoją drogą to co za wredna suka z tej koleżanki!

Gość alicjaxyz
167 to całkiem sporo na dziewczynę moim zdaniem..powyzej sredniej ,ktora wynosi w Polsce 164. więc nie wiem o co koleżance chodzilo. poza tym dlugosć nog jest proporcjonalna do wzrostu

Gość jak nie może być już gorzej
a jaką nosisz długość spodni? 30 ? ,32 ?, 34 ? Ja mam 168 cm wzrostu i noszę 34.

Gość Serafina90
Poza tym ja mam 170 cm, a mówią mi, że jestem wysoka. To tylko 3 cm więcej od ciebie!

Gość wyoutowana sama
Podszywie drogi, stylizowanie się na Andrzej Kmicica jest tandetne:P

Gość Delicja00
Nie przesadzaj, że całkiem sporo bo teraz dużo dziewczyn ma ok. 180 cm.

Gość alicjaxyz
serio? mało widuje takich na ulicach jakoś..

Gość alicjaxyz
tzn takich co mają 180 . co któras tam tyle ma ,ale rzadko

Gość Delicja00
A ja sporo.

Gość wyoutowana sama
Też noszę 34. Ta koleżanka ma wymiary modelki, jakieś 175 cm wzrostu i czuje się jak bogini na wybiegu. Nigdy mnie nie lubiła, nawet nie wiedziałam co jej odpowiedzieć, jak usłyszałam tę przykrą uwagę. Zawsze w takich momentach mnie zatyka.

Gość Delicja00
No a już na pewno nie mam problemu ze znalezieniem na ulicy dziewczyny, która ma 175-177 cm.

Gość alicjaxyz
najwięcej jest dziewczyn w przedziale powiedzmy 163- 168 z tego co obserwuję

Gość Delicja00
Ja bym powiedziała że do 170.

Gość frania169169
Ja mam 163 cm i jest spoko. Siedzenie do prowadzenia auta maksymalnie przyciągnięte, ale lajtowo daję radę :D Moja koleżanka ma 158 i jest chudziutka i słodka taka :)

Gość alicjaxyz
problemu nie ma. no ale większosć dziewczyn ma 160-pare ,albo mniej. ja mam średni wzrost 165 i pasuje mi ;) ale mysle ,że jest wiecej niskich mimo wszystko jak tych koło 180

Gość alicjaxyz
w każdym razie dziewczyna o wzroście 180 jest na pewno ponadprzeciętnie wysoka

Gość iiiiiiiiiii....
zmień koleżanki... chyba musi Ci czegoś zazdrościć że Ci tak "docina" - musi sobie poprawić nastrój pustak jeden. Masz idealny wzrost dla kobiety - zawsze możesz sobie "wydłużyć" nogi obcasem... a przypatrz się kiedyś na ulicy - jak wyglądają wysokie kobiety po 40 - masakra!!! albo kolumny w stylu "Gruba Berta" albo uschnięte wieszaki na ubrania - nieproporcjonalne i pałąkowate... fajnie wyglądają tylko młode laski - ale to okres który szybko mija... a Ty będziesz zawsze taka AKURAT :)

Gość jak nie może być już gorzej
w takim razie masz bardzo długie nogi. Nie przejmuj się takimi "gwiazdami" bo zwykle pod tą wyolbrzymioną pewnością siebie kryje się mnóstwo kompleksów. Dlatego muszą komuś dowalić, żeby się lepiej poczuć.

Gość MalI...
164 srednia? booze, jestem gigantem ;/ 178.... ;s

Gość kafeterianka1983...
o żart! poyebana ta twoja "koleżanka". wcale nie jest niska, niskie to są osoby co mają ok.160cm i mniej. ja mam 169 i wśród koleżanek i rodziny jestem jedną z najwyższych:) moja mama ma 160, siostry jedna 158 i druga 164 i mówią, że nie wiedzą za kim ja taki dryblas:)...jak idę obok koleżanek w płaskim obuwiu to one są równe ze mną w botkach na obcasie:) z okolicy znam może ze 3 wysokie laskie ok. 180cm i powiem wam, że brzydko to wygląda jak przerosły już swoich facetów, ogółem wyglądają jak koszykary, niekobieco:o

Gość sesadwar
przy wzroście 166, mam nogi długości 105 cm licząc od bioder. wydaje mi się to spoko, nie czuję sie kruszynką, ale wysoką absolutnie nie. jestem średnia i to chyba najlepsza opcja, bo jak założę obcas 10 cm, to nie wyglądam jak wynaturzone monstrum, ani jak dziecko w butach matki. ciesz się, tym co masz, a nie, przejmujesz się jakaś wredną suką:)

Gość futrzak
ja mam 165 i kobietom nie jestem

Gość kafeterianka1983...
nie jesteś* miało być.

Gość kafeterianka1983...
właśnie, nie mówiąc już o szpilkach...zapomniałam, mam koleżankę 175cm o ona szpilek wcale nie nosi, bo za wysoka by była, a jej facet ma 174cm to już w ogóle by wyglądali śmiesznie. na studniówce biedactwo było w eleganckich sandałkach płaskich.

Gość MalI...
Przegrałam życie ;/

Gość Delicja00
Zwariowałaś Mall???