Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja nie wiem gdzie mam to..

Gdzie/Jak Suszycie ubrania w taka pogodę?

Polecane posty

Gość takolako
no fajna opcja,zastanawiałam sie nad kupnem suszarki w pralce,ale znajoma odradziła bo mówiła ze jej ubrania sie niszcza i cos tam jeszcze ja głupia zrezygnowałam, ale żaaałuje ! teraz mi szkoda kupowac nową pralkę z suszarką jak mam dobra . Mogłam nien słuchać kolezanki :P ale podłogówka spełnia zadanie bd

Myślę że suszarka jest najlepszym rozwiązaniem. W taką pogodę to nie wyschnie na dworze nawet jak jest dach, bo jest wilgoć w powietrzu. To stare budownictwo, dom na wsi w lecie nie było żadnych problemów w zimie zaczęliśmy suszyć w domu i pojawiła się wilgoć. Znajomi mi wytłumaczyli że mieli identyczną sytuacje. Wilgoć się pojawiła jeszcze większa, ubranie paruje, na dworze wilgoć a z ogrzewaniem tez jest rożnie jak to na wsi, nie grzeje się non stop ;0) Co do wilgoci kupimy pochłaniacz wilgoci, i przestaniemy suszyć w domu i możne będzie ok. Tylko mężowi wytłumaczyć jest gorzej bo zaraz będzie gadał że kasa na suszarkę że energia... ble ble racje ma ale ja w śmierdzących ciuchach nie będę chodziła ;0) hihi dzięki za rady jesteście kochani!!!!

Gość katijaaaa.
Przynajmniej dwa razy dziennie robię pranie i wszystko schnie na suszarce na balkonie. Pora roku nie ma tutaj znaczenia. W zimie jednak na noc często suszarkę przenoszę do sypialni.