Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annakafeterianna

Najbardziej chamski tekst ktory usłyszałyście od waszego faceta?

Polecane posty

Gość kasiula__26
Super topik :) I ja wam tez opowiem.Była taka sytuacja z moim ex już się roztaliśmy ze sobą,ale jakiś tam kontakt mieliśmy.przyjechał któregos dnia na kawke on przywiuzł ciasteczka ja oczywiśćie postawiłam kawe. I tak gadamy gadamy a on nagle wypala; Jedz Jedz Kasiu Nawet jak się fest rostyjesz będziesz taka gruba że nikt już cię nie będzie chciał to ja wtedy się pojawie i cię wezmę ;( Myślałam ze mi te ciastko w gardle stanie :(

Gość masakra po prostu ten gośćć
mania - jejku co za cham z niego:( współczuje Ci ale trzymaj sie i tak jak mówią dziewczyny - czasem z takicm chamem to gorzej niż bez niego:)

Gość kasiula__26
Albo taka troszkę smieszna sytuacja Mój były sie kąpie i dzwoni jego tata,i mówi że własnie będzie tirem przejeżdzał koło mojego domu.Oki mój były odłożył słuchawke a dodam że byliśmy ze sobą jakieś wtedy 3 miesiące.I Krzyczy do mnie idz szybko do okna pomachaj mojemu tacie(Gdzie człowieka raz na oczy widziałam) dobra dla świętego spokoju to zrobiłam.A potem dodał a teraz weż zadzwoń do niego i powiedz mu 'Panie Stasiu jakim pan cudnym autem jechał jestem zachwycona MaSaKra hehehe Powiedziałam mu żeby sobie sam zadzwonił Facet 33 lata a zachownie z bąkiem na mnie chodził cały dzień dlatego że nie zadzwoniłam.Teraz jak to wspomne to aż mi się śmiać chce :):):)