Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rybak z bagien

Już wiem gdzie znajduja się kobiety które nie są materialistkami i nie zrzędzą

Polecane posty

dobrze ja takiej nie chce bo co prawda taka kobieta nie jest materialiską ani nie zrzędzi ale za to brzydko pachnie i jakaś taka sztywna jest.:D

Z tym zapachem to sobie poradzisz- otwórz okno, dobry odświeżacz i ...do roboty :) Ze sztywnością jednak możesz sobie nie poradzić. :)

Gość na mojego nawet obietnica
Nikt nie jest idealny- lepiej jak śmierdzi niż jak zrzędzi :D

Rybaku, to, do czegosię zwróciłeś to mój marniutki podszywek starego, śmierdzacego dziada :) Ignoruj a co do tematu, to są fajne kobiety, wcale nie materialistki, nie złe, a dobre i życzliwe. Ogarnij się i otwórz oczy, wiele jest takich.

vera icona-Gdybym miał jakies 18-20 lat to pewno bym ci w to uwierzył,ale mam 29 i na szczęście nie byłem aż tak głupi żeby w takie bajki uwierzyć.Dobrze wiesz że takich bab nie ma,przynajmniej ja ani razu jakiejkolwiek takiej baby nie spotkaem.Wszystkie tylko mówią o kasie i dobrach materialnych no i wszystkie zawsze zrzędzą jak coś im nie pasuje.

Mój ojciec odszedł, bo pogotowie zbagatelizowało wezwanie. Jesteś największą kurwą pokurwiony januszku mitomanie. Szczerze - zyczę ci smierci. (fajnie, że to już niebawem :) ) nikt nie zapłacze. moze wyimaginowany rower zaskrzypi :D

Mhm. Wiesz co? Warto wierzyć w dobrych ludzi. Przysiegam, oni są. Czasami wystarczy wyjsć ze swojego pancerza, przestać się naburmuszać i usmiechnać sie do kogoś...Moze trafiałeś na jakieś przetępe strzały w białych kozakach i tipsami na pół metra, które nawet garów nie pozmywają, bo im się krzywda w te wypielęgnowane dłonie staną a ich pracą jest żerowanie na facetach w Merolach czy tam BMW, którzy lubią zapinać pustaki... ja sie tam nie znam i idę. Do jutra!

Vera gdybyś posza to księdza to on by cię zapewni że należy wierzyć w Boga bo on na pewno istnieje,mimo że nikt go nie widział ani o nim nie słyszał.To samo z babami,nikt o takich nie materialistycznych kobiet nie widział ani o nich nie słyszał ale należy w takie wierzyć,buhahahahaha

10:31 [zgłoś do usunięcia] vera w pomarańczach Manifestuję moje ponowne pojawienie się Dop, kutasie mego zycia-------> tutaj jak pięknie mówi do mężczyzny żonatego starszego od niej. Oczywiście zwieje jak sie z tego wytłumaczy?:D Jest tego od cholery tylko przykład

Mój ojciec odszedł, bo pogotowie zbagatelizowało wezwanie. Jesteś największą k**wą pok**wiony januszku mitomanie. Szczerze - zyczę ci smierci. (fajnie, że to już niebawem ) nikt nie zapłacze. moze wyimaginowany rower zaskrzypi BOSZEEEEEEEEE I TO TA PRZYSZŁA INTELIGENCJA!!!!!!

Oj nie porównuj resztek wiary w ludzi do wiary w Boga. Ja nie wierzę, ale nie uważam, ze wiara jest zła. Z resztą nie o to chodzi. Nie chce mi sie tłumaczyc przed takim cynikiem. Jak dmuchasz idiotki, bo inne cię nie chcą. Alternatywa jest taka ze jestes brzydki i biedny i zwalasz na to winę za swoje niepowodzenia... a to nic nie ma do rzeczy. Raczej problem tkwii w tym, ze ejsteś zawistnych ciulem :) ale nie moja broszka i nie chce mi sie gadać:) Ilu jest żałosnych facetów, którzy żeruja na zapierdalajacych jak woły kobietach? całe mnóstwo... przecie uprawnienie mamy :) Zastanów sie o czym mówisz, bo właściwie chuuja wiesz i o ludziach i o zyciu :) Sobota jest, wyjdzcie z domu dla odmiany...

11:19 [zgłoś do usunięcia] vera w pomarańczach Oj Bó Idę se też. A Wy siepierrrdolcie po kątach ------------------------------------------------------------------------------------ 11:28 [zgłoś do usunięcia] vera w pomarańczach weźcie przestańcie sie "dupczyc" ---------------------------------------------------------------- Ten rynsztokowy język,niee ma co już nawet żadnego komentarza wstawiać.

Janusz Mitoman I z Biedaszybu zabrał głos :classic_cool: jak ktos chce zobaczyc jakim jest "gentlemanem" niech wejdzie na topeł podglądaczy - "zjazd" po Oliwierze, Mary, Perwersji i Rajatrze. Marne próby reaminacji swojego penisa. Przykro mi, on już nigdy nie powstanie. Nawet kilo viagry nie pomoże :) Rozładuj frustrację na wyimaginowanym rowerze, na którym rzekomo przemierzasz codziennie 50 km. Jak wszyscy podejrzewam, ze czynisz to w snach :) Bo jak cały dzien siedzisz na Kafe to innej opcji nie ma :)

Vera-Dzisiaj już wyszedłem z domu i dziennie wychodzę,tyko co to ma wspólnego z natura kobiety?Po prostu taka macie naturę i koniec.Wy kochacie atwe i materialne życie a my kochamy seks,wy nam dajecie dupy a my wam dajemy dobrobyt i materializm.I oto cała tajemnica tego świata.

jak tak ciebie czytam Rybak.... to jednak zostanę sama do końca życia...

Gość duchu .................
mógłbyś już przestać ???