Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rybak z bagien

Już wiem gdzie znajduja się kobiety które nie są materialistkami i nie zrzędzą

Polecane posty

Błehehehehe A ty parszywcu co zrobiłeś? dokładnie to samo :D wieeeeleee razy, konfidencie :D i teraz nie mów, ze nie. lizidupo moderatorów :D byłem na kafeterii kilka lat i jestem lepszy niż wy :D aleś sie pochwalił przegrywem :D:D:D

Szantaż. Pasozyt szantażuje, błehehe. Zero godności :O Ani sie waż pomarańczo. Ostatnio mnie przeprosił i widać wlasnie szczerość jego słów :)

duchu .................Nigdy tutaj nie potrzebowałem się"podpierać" inwektywami jak dlugo tutaj bywałem.Tylko jak sie oczernia mnie to nie daruję tej osobie.Niech mi dziecka w brzuch nie wmawia,ze jestem cały czas tutaj.Nie bylo mnie i basta czy to się verce podoba czy nie.

Gość duchu .................
nie jestem nikim szczególnym...............

Przykre. Demencja starcza :( Robiłś badania na Alzhaimera, dziadku? :) Ciebie ktoś obraża? a kto wyśmiewa śmierć mojego ojca? zdajesz sobie sprawe kretynie, ze to nie jest miłe i zabawne? twoje dzieci byłyby dumne z takiego skurwysyna ktory je splodzil? moze daj im do przeczytania? zostałam sama z mamą, mama nosi załobę do dzisiaj :( juz nigdy nie odżyje, bo naprawdę kochała tatę a tata ją. I byli wspanialymi ludźmi. Wspaniałym małzeństwem, ale co ty możesz o tym wiedzieć, marny wieśniaku. Po prostu wypierdalaj i wszyscy będą szczęsliwi.

Zawsze jestem tam gdzie coś się dzieje ale wygląda na to że kopiecie się po jajach i szarpiecie za włosy. :O Nie przeszkadzajcie sobie :P 🖐️

na prawdę tak ciężko Ci to zakończyć ???

Ja kłamię? Błahahahahahaha :D O jakiejs grabuli (co to do cieżkiej kurwy za słowo z pastwiska? :O ) gdyby tw przeprosiny byly szczere nie wypisuwałbyś glupot po raz. ja napisałam, ze nie przyjmujje bo są nieszczere jak widać na załączonym obrazku. I jako podobno dorosły i poważny czlowiek (młahahaha) powinienes to zaakceptować ale twoja duma i odrzucone "dobre chęci" zostały odrzucowe zatem MUSIAŁEŚ ciągnąć temat. 9 mm w potylicę to stanowczo za mało. Zdechnij w męczarniach, samotny, przytulowany so swojego jedynego przyjaciela -miniaturki rowera na ktorym przemierzasz glob. :) Cześć Nowy. Ponownie. Dobra muzyka w Trójce. Odpalaj :D

Zaraz sie poskładam ze smiechu :D Ja zaczęłam? :D Łaziłeś, dopierdalałeś sie to masz Ecce Duch - WIELKA,KRYSZTAŁOWA, NIESKAZITELNA, DOSKONAŁA, SZCZERA persona (szkoda, ze non-grata...)

już wiem duchu...... Tobie sie to podoba :) inaczej, juz dawno by Cie tu nie bylo.......

Teraz idę zapalić abyś była szybciej usatysfakcjonowana moimi trzaśnieciami kopytami:P:P:P Nawijaj długo nie przerywaj.chcę mieć piekny GRAFOMŃSKI ELABORAT. Spręż sie.I więcej wulgaryzmów stać cie na to:P a jak.:D:D Oranz jaka gratke tutaj mają jak dwóch idiotów się po mordach leje:D:D:D

żal.pl

"grafomński" :D to ty pepelniasz :D a teraz ładnie poskładaj, powyciagaj z kontekstu, postrasz prokuratorem i bedziesz miał piękną wklejkę na każdy topeł :D żałosny maly gniotku :D

chciałabym, zebyś ty przedstawil jakikolwiek, bo póki co tradycyjnie... bełkot, bełkot, bełkot maluszku :)