Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rybak z bagien

Już wiem gdzie znajduja się kobiety które nie są materialistkami i nie zrzędzą

Polecane posty

11.09.2010] 15:28 [zgłoś do usunięcia] duchu ................. mógłbyś już przestać ???---ślepy/a nie jesteś więć nie piertol że mnie kochasz.Nie było mnie na cafe 14 dni,wyszedłem z cafe.Za co ta matrona zaczęła mnie obrażać na konkursie jak byłem dosłownie nieobecny.Co śniłem jej sie czy co??Moze sie zakochała i brak było jej mojej obecności.?Wiec teraz jak mnie z powrotem zawolała to co się czepia mnie.Niech konkretne propozycje wysnuwa.Płacić jej nie bedę mam żonę i dzieci.Do kurvy nędzy po hooj mnie obrażała????

Gość duchu .................
nie wiem o co wam chodzi, ale to juz sie robi nudne. przestań do niej pisac, to i ona nie bedzie miala do kogo...............

kto zaczął szmato? chciałabym przyuważyć, ze to duch łazi i wypisuje chuuja warte pierdoły :D ja sama nigdy nie zaczęłam :) a co do rzekomego zakochania.... nie jestem nekrofilką :) z utęsknieniem wyczekuję kolejnych postów tego biednego staruszka. będę jeszcze trochę z doskoku :)

dobrze-- byłem kilka lat na cafe.Odszedłem.i Znajoma osoba z Konkursu napisała mi mail,że bezzasadnie mnie sie obraża jak tam nie jestem.Ta osoba się dowiedziała jak odszedłem z cafe a na konkursie nie bywałem ok.pół roku.Ktoś doskonale sie podszył pod mój styl i ta smarkula dalejże po mnie skakać.Jakby nie napisała nie przyszedłbym,bo skąd miałem wiedzieć.!!!!

jedna wielka bzdura............ jesteś często na konkursie................ i nie jesteś Święty..........

Miałem swój temat z 30 tysiacami postów.Byly osoby na nim.Oczywiście zazdrośnikom nie było w smak i rozpierdziuchę z Vera na czele robili.Zostało nas dwie osoby.Wykasowałem temat i odszedłem i co tu jeszcze duzo gadać??

oj nie rób z siebie bidulka poszkodowanego o rety rety, biedny januszek zyje kafe o nasz kochany mitomanek :D daj se spokój, nikt sie nie podszywał. chyba, ze twoje kolejne wcielenie :D daj se siana stary koniu, bo juz nie wypada...

15:49 [zgłoś do usunięcia] duchu ...........POKAŻ MI W TEJ CHWILI TE POSTY CO BYWAŁEM.CHYBA PRZED PÓŁ ROKIEM!!! Po cholerę miałem się szwendać jak miałem swój temat!!! Czy jesteś osoba poważna czy lubisz podgrzewać atmosferę??

bullshit :D duch mnie przesladował :D:D:D:D:D:D wlazłam na temat i był tam ze swoim przydupasem pt jola zabrze aka koliberek35 :D agnieszka odeszła dlatego, ze jestes glupim, zapalczywym cwokiem :D

po co mam pokazywać ? sam wiesz, które to nie udawaj.............

pasuję, koniec rozmowy bo z takim czubkiem nie pogadam :D jestem zniszczona tępotom tego starca :D goń się i daj żyć :D zegnaj na zawsze patałachu :classic_cool: Perwersja tak madrze napisała... chyba sobie wstawię w stopkę :D "Uwielbiam takich starych ludzi, którzy uważają, że należy im się szacunek tylko i wyłącznie dlatego, że są starsi." piękne!

a co Ty o mnie wiesz ? ja się nie ku..ię.. nie tylko Verze dokuczałeś podszywałeś się pod różne osoby z konkursu i sam dobrze o tym wiesz .........................

A może sam sie zajmiesz tymi, którzy dymają twoja żonę kiedy ty jeździsz na rowerze :D potem odwiedzają twoje dzieci. Hobby najmłodszego syna to obciaganie drutarosłemu murzynowi z syfilisem. Średnia córka w tym czasie z lubością wybrzebuje temu murzynowi rodzyny z tyłka ktore następnie ze smakiem pochłaniasz w czasie niedzielnego podwieczorku :D:D:D:D

nie wiesz co napisać ?

kobieto, nie dodawaj oliwy do ognia..........

jak możesz tak traktować kobietę ?

biore przykład z twojej żony :classic_cool: podobno ostatnio zdrobyła zaszczytny tytuł największej kurrrwy śląska :D

duchu ........przez te cholerne kody tak długo trwa.Na skojarzeniach jak zrobiliśmy konurs z Day5 to co minutę był post tylko nie było kodów.teraz nie dość że cafe posuwa się do dna to jeszcze smarkateria opanowała skutecznie.

wiec daj przykład i pierwszy skończ docinki...........

vera icona-- nie wstydzisz sie tak mówić wulgarnie? Nawet anonimowo.Nie masz za krzty godnoścci i Honoru??? I co byłas na redakcji.Podkablowałaś .Ale pytam sie z czym jak tak skandalicznie opisałas ,ze nie jestes wiarygodna i mają cie w głębokim poważaniu.

a Ty duchu nie wstydzisz sie tak pisać ? wydaje sie, ze starszy powinien być mądrzejszy .................