Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rybak z bagien

Już wiem gdzie znajduja się kobiety które nie są materialistkami i nie zrzędzą

Polecane posty

Rybak ale temat Ci sie rozwinął.:DNapewno sie nie spodziewałeś w jakim kierunku. I vero -przechero zakończysz tak bezboleśnie.? przeciez uwielbiasz dokopywać twoim PRZYJACIOŁOM:D:P:D

Chyba nie wiesz co znaczy vice versa i kiedy się uzywa tego łacinskiego zwrotu :O Ok, spadam nieuku :) Milego trollowania

jakikolwiek? po jakiemu ty piszesz pajacu? :O nie podwijam tylko mam lepsze rzeczy do roboty :O ilez mozna sie przekrzykiwać z niepełnosprawnym umysłowo dziadkiem? Nowy 🖐️

aha. z niecierpliwoscią czekam na pismo z prokuratury :D:D:D:D:D:D:D ciekawe co ci pan prokurator odpowie na hasło "bo ona mi dokucza na kafeterii". a moze powinnam zapytać jak długo bedzie sie śmiał? :D

Też sobie znaleźliście rozrywkę ale co ja tam mogę wiedzieć :D Jeden lubi piwo, drugi żyto. :D Dobra już Was nie inwigiluję ;) vero :) 🖐️

Gość Your Toy
http://icanbeyourtoy.blogspot.com/ zachęcam do czytania mojego bloga. dopiero zaczynam, ale w planach jest coś erotycznego i na poziomie. ostrego, ale nie wulgarnego. coś z myślą o kobietach, ale i dla mężczyzn. zapraszam

Ma zwyczajnie więcej do napisania niż przeciętny user ot co. I prędzej czy później trafiła by na zgredzika takiego jak na przykład Ty, który z racji swojego wykolejenia życiowego zapuścił tu korzenie. Tylko nie pisz że z tymi tzypani z moderacji jesteś na "ty" :P

Nowy w mieście-- co to za wyobrażenia masz Nowy:P Za dużo leszczy pojawiło się na cafe i taki właśnie rozpiżdziaj się zrobił.Moderatorzy są bezsilni.Ci domorośli wiedzą o tym i na nosie im grają.:D:D:D jeszcze parę lat temu było znośnie choć już zaczynało sie walićteraz mamy BAGNO na cafe i rzadko tutaj przebywam:O:(

po "mgr" nie stawia sie kropki ćwoku :O ja jestem grzeczna, nigdy nie z ryjem nie wpadam w odroznieniu od ciebie. na konkursie wiele razy z wątami wpadałeś. może potrzebny ci ortodonta? :classic_cool: Wielki przyjaciel moderatorni :D Lizidupa i konfodent - oto pan Janusz. Zrobiłeś te 50 hm w przewie na fajka głupawy dziadzie? :D

Bo ja sie nie lubię kłócić. Jak ktoś mnie irytuje to mogę. Proste. Jesteś zalosny. Tyle powiem. jesteś nic nie wartym człowiekiem. Pierwszy mnie zbluzgałeś, śmierdzący biedaszybowcu :classic_cool: Czy już wspominałam o tym, jakies życzę ci smierci? Powooolneeej, w samotności baaardzooo bolesnej. jeszcze 5-10lat i zdechniesz i bedzie spokój. Moze rak płuc? Albo nie! prostaty :D Ale byłoby cudownie :) A moze powiesisz sie na penisie murzyna ktory dyma twoją żonę, znaną na ślasku jako "figlarna kizia mizia" alias "ossstrrraaa nieszczesliwa żonka" :)

Rozpiździel jest, był i będzie. Dziwne że ze swoim doświadczeniem i stażem na Kafe nie wyrobiłeś sobie "filtra", który ułatwiłby Ci nieco życie. I muszę napisać ( chociaż wiem że gówno Cię to obchodzi ) ale ilekroć najeżdżasz na verę mi smutno się robi :( To tyle w tym tak szczerze nie do końca zrozumiałym dla mnie temacie. :)