Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

irqa..

Co bys zrobil/a gdybys znalazl/a u 14letniej corki prezerwatywy i tabletki anty?

Polecane posty

Gość pomyslalabym
ze mam rozsadna corke i ze sie zabezpiecza,a ja szybko babcia nie zostane heheh ;) no coz takie czasy trzeba sie z tym pogodzic ze dzieci nam szybko dojrzewaja

Gość co według ciebie znaczy duże?
pomyślałabym, że zbyt mało się nią zajmowałam, nie rozmawiałam z nią o skutkach zbyt wczesnego wejścia w sprawy seksu i tego skutkach i pewnie bym pomyslała, że poświęcałam jej za mało czasu i nie czuła domowego ciepła i miłości, skoro tak wcześnie znalazła sobie faceta od tych spraw. Może choć teraz ją uświadom, że za takie rzeczy możesz jej faceta do więzienia wsadzić

Gość fanka chocotella
że jest rozsądna i mądra

Ja osobiscie to nie wiem.Ale chcialabym porozmawiac z jej chlopakiem o sexie,zeby nie spieprzyl sprawy i kochal sie z nia z glowa.A corce kupilabym dodatkowe np zele plemnikobojcze.

na pewno bym porozmawiał z obojgiem podziękowała za rozsadek i trochę żałowała ze dziecko ze mna przed nie pogadało

Gość mama mądra mama
ejjj ludzie? 14 lat? i sex?? która to klasa?? matko ja bym się chyba załamała... co takie dziecko może wiedzieć o seksie? jemności z tego nie ma zapewne... a tylko ryzyko zajścia w ciąże.. i który lekarz przepisał takiemu dziecku tabletki? czyżby prowokacja?

na bank prowokacja :D:D:D młodzież jest teraz jaka jest ale tabletek anty nikt by 14-latce nie przepisał :D a z innej beczki ja to nie wiem co bym zrobiła pewnie porozmawiała, ale na bank wiem co mój mąż by zrobił :D wpierdol by oboje dostali taki że seksu na najbliższych 20 lat by im się odechciało :D:D:D

Przeciez to nie temat na faktach,tylko po prostu spytalam jakbyscie sie zachowali gdyby taka sytuacja miala miejsce ;)