Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kejt13

Jak odzyskać faceta?

Polecane posty

Gość Kejt13

... jeśli się go kocha, ale nie ma z nim kontaktu? Nie byłam zdecydowana, byliśmy bardzo blisko, ale bałam sie pokazać co czuję, żeby go nie stracić i w końcu zrezygnowal po 10 miesiącach. i zaczął chodzić z tą która dawala mu co chciał i narzucała. ale nie kocha jej raczej. tylko nie wiem co teraz zrobić.

Gość Ja Alutka
po pierwsze zrób pierogi

Gość Kejt13
on jest czarnoskóry i często wymachiwał przy mnie w sklepie swoim badylem, a ja się wstydziłam pokazać mu srom, bo mam tam pieprzyka wielkiego, jak pięć złotych

Gość lottka
To może spróbuj w jakiś sposób wznowić znajomość? Albo pluj sobie teraz w brodę za to, co zrobiłaś. Ja kiedyś miałam podobną sytuację i w sumie do dzisiaj zastanawiam się co by było, gdybym jednak nie zachowała się wobec niego jak idiotka i dała nam szansę. Ale teraz mogę się tylko zastanawiać. Jeśli Ty jednak uważasz, że jeszcze nic straconego to może odezwij się do niego, umów na kawę, porozmawiaj. Niekoniecznie o tym, co do niego czujesz. Najpierw warto po prostu odzyskać znajomość. No i zastanów się czy on rzeczywiście jej nie kocha i czy warto z własnego egoizmu rozbijać czyjś związek.

Gość zakochana w aktorze
No to nie masz wyjścia, albo się odsłaniasz, albo godzisz z sytuacją obecną.

Gość Kejt13
ale ten pieprzyk jest 17-18 razy większy od mojej łechechechechtaczki :(

Gość Kejt13
proszę się nie podszywać pode mnie. wiem, wlasnie nie chcę niszczyć mu prawdziwego związku, bo kocham go i chcę żeby był szczęsliwy. ale widzę, że nie zachowuje się jak zakochany. tak mi go brakuje i tęsknię. nie mogę sobie wybaczyć, że nic nie pokazywałam po sobie, że się tak bałam,

Gość Kejt13
jak tak dalej pójdzie to srom zacznie mi się dyndać przy kolanach:(

Gość gość
Wiem co czujesz, dokładnie wiem. Rozstałam sie z partnerem a zaraz po mnie zajeła sie nim moja koleżanka. Szalałam z rozpaczy, ale nie odpuszczałam. Przez cały nastepny rok starałam sie aby gdzieś przypadkiem mnie widywał, dbałam o siebie bardziej niz wcześniej, chociaz w domu dopadała mnie totalna rozpacz. W koncu przypadkiem dowiedziałam sie że się rozstali, znam go i wiem ze rozstanie ze mna było tylko pokazówka z jego strony, demonstracją a ze ona sie nim skutecznie zajęła to przystał na taki układ. Zrezygnował jednak bo to nie było to. Przeszłam do czynów - zamówiłam rytuał miłosny na http://urokmilosny24.pl. Odzyskałam Go. Teraz znowu jesteśmy razem juz dwa lata i nic juz nie wskazuje na to byśmy mieli sie rozstać ale zawsze pamietam tamten czas. Nauczyłam sie tolerancji, nie obrażam się z byle powodu i jak tylko zbliża się kryzys staram się zażegnac problem.