Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarny kot biały kot

Jestem tzw medialną celebrytką

Polecane posty

Gość aj czeńdż maj nik łan handret
haski, a do której śpisz jak siedzisz do rana na kafe? z ciekawosci. chce se porównac czy ze mna jest juz bardzo zle czy tylko troche.

różnie. do 13 tak. siedze po nocy, bo mi sie wtedy najlepiej uczy. w poniedzialek egzamin i postaram sie wrocic do normalnosci.. chociaz watpie, ze mi sie to uda.:P

a z czzego ten egzamin? bo ty zdaje sie psychologie studiujesz, tak? tak sie składa ze ja tez :P i mam psychopatologie do poprawki :o

psychopatologia to jeszcze nie moje progi :o ja póki co procesy poznawcze :P

ooo, tez hardkor :) ja poznawcza zdałam na 4+ słitasnie jednym słowem, dobrze ze jest kafe, jeszcze bysmy powariowały od tej nauki :P

laboratoria z procesow zaliczylam na 4, a na egzamin z wykladow nie poszlam. w tym semestrze mialam az 7 egzaminów i to te ostatnie tak jeden po drugim. bylam juz tak upierdolona, ze na ostatni nie poszłam :o z jednej strony glupio, bo zawsze mozna cos sciagnac i fartem zaliczyc, ale jednak nie zaluje. procesy poznawcze jednak mi sie wydaja dosyc waznym przedmiotem.. i warto to umieć.

jak ja pisze bes skladu i ladu. czizys :P wytlumacze sie pozną porą :D

spoko, ja tez na PP nie poszłam :P jestem specjalistka w przekładaniu ile wlezie :D warto toto umiec, bo potem beda kolejne przedmioty na tym bazowały. w ogóle warto umiec, bo to ciekawe studia :P tylko skad tyle tych egzaminów u ciebie? ja mam 3-4/semestr.

szkoda tylko, ze ta jakze przeurocza para gdzies po drodze nam zanikneła :( w takim razie ja tez znikam, dobrej nocy 🖐️