Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarny kot biały kot

Jestem tzw medialną celebrytką

Polecane posty

raczej pkt ostatni jest prawdopodobnie najbardziej fundamentalnym źródłem przegrywania i frustracji.

Gość jestes medialna celebrytka
z odchylenia standardowego u ciebie widze tylko wariacje :D i to w stopniu zaawansowanym :D wymieniasz tez jakies leki wiec z ta wariacja i odchyleniem cos jest chyba na rzeczy :D

jesli to ty to milej i ... 🖐️ jesli mnie z kims mylisz to tez milej :D

Gość aj czeńdż maj nik fird tajm
prawiczek, hihihihi :D no to jestes jakby usprawiedliwony i mozesz isc juz nyny. sa dwie opcje. albo jestes młodziutkim prawiczkiem - wtedy usprawiedliwia cie wiek i brak ogłady i wykształcenia. luuuub jestes starym prawikiem, wtedy usprawiedliwia cie frustracja. ale jedno ci wyszło - udało ci sie sprowadzic rozmowe do poziomu bruku. i przy okazji mnie wciagnałes. a tak na serio, jesli obchodzi cie opinia innych i dobre rady cioci kloci - polub siebie i swiat - zycie stanie sie łatwiejsze. bo jakbym cie w realu spotkała, kopnełabym cie w dupe soczyscie. czesc.

Gość do jestes medialna celebrytka
hmm,juz wiem dlaczego sis nie popisujesz na tym twoim forum :D kogos dzis nie ma :D

Gość aj czeńdż maj nik fird tajm
bosz, błagam, powiedz mi kim on jest. nadamy go freli :classic_cool: albo polo. jeden pies :classic_cool:

nie.nie mylę się:D Milej 🖐️

aj - opcji jest wiecej ale aby je dostrzec trzeba wysilic sie do poziomu plyty chodnikowej.

to juz koniec? :( juz sie nie bedziesz popisywal? najbardziej mi sie z ta matmatika podobalo. klocka też stawiasz w ksztalcie funkcji cosinus ?

hehehe b. niewiele osob piszac tak dużo ani razu nie użyje polskiego znaku.

Gość aj czeńdż maj nik łan handret
jest jeszcze opcja, ze utrzymujesz czystosc pisiora do ślubu, boś wierzacy. i jak wiekszosc wierzacych w tym kraju łamiesz przykazania bozi. co generalnie potwierdza moja teze, ze w kazdym wypadku jestes sUAby jak... nieporównywalnie.

za to ty popisujesz sie na swoim :D choc nie wiem dla kogo :P milej i przepraszam jeszcze raz za spam teraz widze, ze bylas zajeta. szkoda ze spamowalem zamiast tu zagladnac. do spania marudo 👄 🖐️

błagam was, zaklinam - kim jest ten przygłup??? oddam wam co chcecie tylko powiedzcie :( :( :(

haski - gadaj!

a ja nie mam pojecia. juz wczesniej mowilam, ze czyta mi sie go znajomo, ale to tyle. nie jest wart mojego głebszego zastanowienia.

w takim razie prosze pomarancze (która utozsamiłam z husky :P ) o odpowiedz :D oferuje wszystko co moge dac, a moge niewiele ;)

Nie,ja się nigdzie i przed nikim nigdy nie popisywałam. I to nigdy nie bylo moje forum.Mówilam Ci,ze czasem w weekendy czytam tylko. Łatwo Cię rozpoznac,Tyle. Od lat tu nie piszę ,poza kilkoma zdaniami na ktorym mnie posadziles,ze pisze sama ze sobą.( wiesz o jakim temacie mowię),no ,ale to mnie nie zdziwilo ,wiec thx za to ,ze jestem psycholem wg Ciebie.

a mi sie wydaje, ze mimo wszystko jak sie połapałas kim jest, to zaczełas go kryc. hm. i tak sie dowiem, phi!

no. hm. ten tego. raport: komiczne pisze bez polskich znaków. pisze podobnie nawet. tylko ze ja go miałam za madrego goscia :o kurwa, ale sie człowiek nieraz przejedzie.

hasky w jednym sie z toba zgadzam. m - nie moge spac, wiec poszukam sobie co tam pisalas dzisiaj. zawsze pisalas ciekawie ;) obiecuje nigdzie nie przeszkadzac. mam nadzieje. ze nie masz nic przeciw temu.bylo milo choc tu sie spotkac. jeszcze raz milej 🖐️

A i przepraszam,ze Ci przeszkodziłam w tej fascynujacej rozmowie.To się juz nie powtorzy.Jeszcze raz sorry.

juz to wyjasnialem nie bede sie powtarzal.

ohy i ahy. pomyślałby kto że gadasz sam ze soba :o

rozmowa byla zakonczona,a ironia z drugiego wpisu zbedna i malo smieszna. mimo to milo bylo sie spotkac. po kilku stronach durnot i taplaniu sie w gownie happy end. trzeba bylo sie wczesniej pokazac to bym sobie poszukal i poczytal zamiast tracic czas na tym temacie.

[zgłoś do usunięcia] jestes medialna celebrytka hasky w jednym sie z toba zgadzam. m - nie moge spac, wiec poszukam sobie co tam pisalas dzisiaj. zawsze pisalas ciekawie obiecuje nigdzie nie przeszkadzac. mam nadzieje. ze nie masz nic przeciw temu.bylo milo choc tu sie spotkac. jeszcze raz milej" Dobrze wiesz,ze ja nigdzie nie piszę ,wiec oszczędz sobie szukania. Ot,zajrzalam na temat i od razu Cie rozpoznalam.Przepraszam,ze przeszkodziłam.Wiem,niepotrzebnie się odezwałam,ale chcilam Ci udowodnic,ze zawsze Cie poznam pod kazdym nickiem :D Panie " to pr...." " pasj.......H " i wiele wiele innych " Juz spadam i nie przeszkadzam.

nie wierz mu. to było gówno, które sam tutaj z siebie wydalał. a ironia rzeczywiscie była zbedna i mało lotna. widocznie njestes tak samo kupowata jak twój gówniany przyjaciel :o

dobra ide czytac wiedzialem ze zaraz ktos napisze ze ja i ty to jedna osoba :D dla mnie to komplement ale juz widze twoja zlosc wiec ide aby nie prowokowac zgromadzonych do obrazania cie. p.s. piszesz inaczej niz kiedys tzn. interpunkcja itd. ale sadze ze poznam :P a wy debile i debilki popatrzcie na szyk zdania ja pisze jak sierota czesto na koncu zdania umieszcza to co powino byc w srodku, a ona jak miodek :D

ale ciesze sie ze was mam 👄 bez was co ja bym robiła o tej porze?

nie zawsze bo z wymienionymi nie trafilas ale ogolnie to poznasz kazdego. przynajmniej wiem gdzie mozna sprawdzic czy jestes :P i to zawsze dziala z tego co widze. definitywnie spadam poczytac 🖐️

Nieprawda. Ona chyba nie ma spacji na klawiaturze, poza tym używa polskich znaków a potem ich nie używa... tez mi miodek. chyba jan.