Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarny kot biały kot

Jestem tzw medialną celebrytką

Polecane posty

Gość do jestes medialna celebrytka
jestes medialna celebrytka rozmowa byla zakonczona,a ironia z drugiego wpisu zbedna i malo smieszna. mimo to milo bylo sie spotkac. po kilku stronach durnot i taplaniu sie w gownie happy end. trzeba bylo sie wczesniej pokazac to bym sobie poszukal i poczytal zamiast tracic czas na tym temacie." Och,nie musisz mi ciągle przypominac,ze nie jestem zabawna. wiem o tym ,ze się bawisz z duzo ciekawszymi personami.Nie po to się wcięlam,zeby Cię rozbawic.napisalam wyzej dlaczego to zrobiłam. A co do taplania sie w tym gównie to widocznie to lubisz :D ja nigdzie nie piszę i wiecej nie mam zamiaru Ci w tym przeszkadzam. Ostani raz przepraszam za przeszkodzenie Ci w tej fascunujacej rozmowie z jakze fascynujacymi rozmowczyniami. Bye

podsumowując: dwa zyeby. jeden inteligencja nie grzeszy i poszedl czytać, mimo iż kilkakrotnie bylo napisane, ze nie ma czego. drugi - ciągle przeprasza, że zyje:o

Gość aj czeńdż maj nik łan handret
udzieliło mi sie :( ja też przepraszam. przepraszam haski za nekanie czasami. przepraszam kafeterian za wprowadzani w bład i przezywanie. przepraszam moderacje. przepraszam o2. przepraszam włascicieli. ohhhhhhhhhhh :( was też przepraszam :(

oh kutwa to i ja się wyspowiadam. przepraszam wszystkich, że tutaj pisałam. przepraszam, ze wchodze na forum, przepraszam, ze sie dzisiaj wyjątkowo zalogowałam i przepraszam za tego podszywa sprzed miesiąca :(

Gość jestes medialna celebrytka
sobie odwracaj kota jak chcesz i tak oboje wiemy ze nie napisalem tego co sugerujesz. nawet te "ciekawe persony" na pewno zauwazyly ze mijasz sie z prawda, wiec przestan sie zgrywac i przkrecac wszystko bo tak ci wygodnie. chyba moja obecnosc ci tu przeszkadza, wiec wycofuje sie nie bede nic czytal. milego spedzania czasu w weekendy z ludzmi, ktorzy sa "kims".

to ja jeszcze przepraszam mame, ze czasem jestem niecierpliwa i niemiła - mimo ze rzadko sie widujemy. przepraszam tate za nieszczerosc - ty wiesz, ze z toba nie mozna inaczej... przepraszam siostre za wyzszosciowe traktowanie. przepraszam przyjaciół za olewanie i ciagłe spoznienia. przepraszam uniwersytet, za to, ze nie jestem jego chluba. przepraszam moje zwierzeta, ze nie głaskam ich wystarczajaco. przepraszam tez siebie, za to, ze ciagle sie szlajam po kafe, od 4 lat juz :O

ojej, a moja obecnosc wam przypadkiem nie przeszkadza? jesli tak, to jedno slowo i się wycofam, odejde w pokorze i nie będę nic czytała :( w ogole.. nawet ksiazki, gazety i znaków drogowych 😭

jestes medialna celebrytka dobra ide czytac wiedzialem ze zaraz ktos napisze ze ja i ty to jedna osoba dla mnie to komplement ale juz widze twoja zlosc wiec ide aby nie prowokowac zgromadzonych do obrazania cie. p.s. piszesz inaczej niz kiedys tzn. interpunkcja itd. ale sadze ze poznam" Nigdzie nie pisalam od lat ! cieszę się ,ze się dobrze bawisz,tylko to chcialam Ci napisac. I przykro mi,ze na tym drugim forum nie mogles dzis się poprzekomarzać. Nie martw się,pewnie jutro będzie. Mnie nie ma na zadnym forum.Napisalam prawde,ze w weekendy czasem czytam wyrywkowo.Zawsze wiem na jakim temacie mozesz się wpisac.wszystko. jestem pewna,ze pisze tu codziennie,no ,ale nie zamierzam tego sprawdzac,bo ja mam czas tylko w weekendy.:D Poza tym to nie moja sprawa. Pa

"chyba moja obecnosc ci tu przeszkadza, wiec wycofuje sie nie bede nic czytal. milego spedzania czasu w weekendy z ludzmi, ktorzy sa "kims"" ohoho! to zabrzmiało jak komplement dla nas! moze sie o niego pobijmy! :D i foooooch... :D i elementy zazdrosci :D mrrrrrau! zajebisty topik, dawno nie zrobiłam 10 stron w wieczorek :)

OD LAT NIE PISAŁA na ŻaDNYM FORUM!!!!! OD LAT!!!

"Nigdzie nie pisalam od lat ! " ale on i tak pojdzie czytać :D a do repertuaru dorzucam jeszcze ciągłe pożegnania. także. zycze wam milej nocy. papapa chociaz napisze tu pewnie jeszcze z 10 razy :D :D (za co oczywiscie też przepraszam :( )

jestem pewna,ze pisze tu codziennie,no ,ale nie zamierzam tego sprawdzac,bo ja mam czas tylko w weekendy to juz zakrawa o osobowosc wieloraka, ojjjjj....

kafe to nie forum, to "sekta" zycze milej nocki, bye i przepraszam :(

Ostatnie zdanie.Ja z takimi osobami nawet bym słowa nie zamieniła. Brzydziłabym się.Odezwalam się tylko do Ciebie,ale po tym co napisales ,zaluję.Nigdy więcej! zegnam.

jak on moze isc czytac, jak spotkał "miodek" sprzed lat? no przeciez nie robi sie takkk!!! taaaaaaakie spotkanie, po latach, przypadkowe, romantyczne, a on tak oschle, tak ozieble? ja sie jej nie dziwie, ze foch. ale troche sprytu kobieto!! nie mozna tak przepraszac w kolo macieju, bo on wyczuje, ze jestes na kazde skinienie! poczytaj na uczuciowym :classic_cool: ale wiesz, mysle, ze on nie pojdzie. beda tak oboje siedziec i gapic sie w monitor jak sroka w gnat, i unosic sie duma. ale nie pojda, o nie!

do jestes medialna celebrytka Ostatnie zdanie.Ja z takimi osobami nawet bym słowa nie zamieniła. Brzydziłabym się.Odezwalam się tylko do Ciebie,ale po tym co napisales ,zaluję.Nigdy więcej! zegnam. A znasz takie powiedzenie: "swoj do swego ciagnie"? :classic_cool:

widze, ze nami gardzisz. i widze tez, ze twój koleś cie olewa :classic_cool: moze zostan z nami? :)

to juz jest obelga to raz, a dwa klamstwo, ale nie bede tego tu roztrzasal. gdybys chcial cos mnie przekazac to wiedzialbys jak ale jak zawsze lubisz show. takie mialem przeczucie ze cie tu spotkam i sie nie mylilem.sadzilem tylko ze przeczytasz jutro i odezwiesz sie normalnie. tak codziennie pisze tu z hasky i jakas pomaranczowa kretynka. ciebie tu nigdy nie ma i nie pisalas nic od lat :D czuje sie wyrozniony choc raz poczulem sie jak KTOS. takie wyroznienie, ze raczylas sie do mnie odezwac - czuje sie prawie jak znajomy ;) puscilem te pierwsze ironie mimo uszu bo naprawde sie ucieszylem ze Cie widze, wiec niech tak zostanie. zawsze musisz wszystko zepsuc? jeszcze raz milej 👄

przyjmuje zaklady: ile się jeszcze razy pożegnają ??? :D obstawiać :classic_cool:

jak mozesz pisac tu codziennie z husky jak husky sie pierwszy raz w miesiacu wrzesien na kafe wypowiada? :D

co takiego napisalem co cie tak oburzylo ?

no oczywiscie hahaha kilka faktow wystarczy połączyć :o fuck... gardze sobą. spedzilam tyle czasu na topie z tym starym świrem :o

Jesteś nieszczery. Twój poziom coraz niższy. Zawiodłam się. Nie taki byłeś. Pokładałam w Tobie nadzieje. Przepraszam za to. Przepraszam za złe myśli. I za te dobre. Czasami nie warto myśleć. żegnam ostatecznie

no i myslisz się. sama w to nie wierze, ze oni sa tacy dobrzy :D to ja kiedys udawałam janusza, a 'przydupaska" była jola zabrze :P ale tym razem mnie "przerosnieto" :classic_cool:

ja nic nie rozumiem!!! napisalem ci cos na gg wiec jesli bedziesz tak laskawa przez wzglad na dawne czasy znalezc minute to bede wdzieczny.

to by sie zgadzalo. jolazabrze ciagle przeprasza, ze zyje przecież :D

ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj. a ty nie jestes sumienie k? a ta lasencja wulgarna sucz? nie pasujecie ni w zab, ale byłoby meeeega uroczo :)

bylo już "papa" "milej nocy" "żegnam" "żegnam ostatecznie" z podekscytowaniem nie moge sie doczekac co bedzie nastepne :D

powiedz, dlaczego jestem tak popierdolona i siedze tu wciagnieta w jakas ckliwa historyjke dawnej forumowej znajomosci :o przeciez juz nawet "klan" jest bardziej ambitny :o a jutro bedzie znowu płacz i zgrzytanie zebów ze nie mam pojecia na temat katechyloaminowego czegośtam a egzamin tuż tuż :o