Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troskliwamatka

Problem z 17letnim synem!

Polecane posty

Gość troskliwamatka

Mój syn ma 17 lat i uczy się w technikum fryzjerskim. Właśnie zauważyłam u niego kilka rzeczy które mi się nie podobają - na dyskoteki nie chodzi - dziewczyny nie ma - i interesuje się rzeczami raczej damskimi, teraz uczy się na fryzjera a po szkole powiedział że chciałby się uczyć na studiach aktorskich. Ja mam zerwo wsparcia? może dlatego że sama go wychowywałam ale takie zachowanie nie otrzymał ani po mnie ani tym bardziej po ojcu który lubiał szaleć na różnego typu imprezach. Rozmawiałam ze swoimi rodzicami to mama powiedziała żebym dała spokój bo mój syn wcale nie zachowuje się jak gej, a jak powiedziałam ojcu o tym że mój syn który już ma 17 lat nie znalazł sobie dziewczyny to powiedział mi że znajdzie sobie jak się wyprowadzi i wypomniał mi to że ja przyprowadziłam w tym wieku już dziecko do jego domu i on nie chce teraz kolejnego dziecka. Zostałam sama z tym wszystkim.

Gość 59874163239
Ja mam 18-letniego kolegę, który uczy się w technikum fryzjerskim i ma talenty aktorskie, więc może i na takie studia, by się skusił :) Ale raczej nie należy do osób, które się uczą. Natomiast dziewczynami interesuje się aż za bardzo, więc nie wiem, co gorsze, dupczyciel całego miasta, czy gej.

Gość TH is IT JO
Mam 28 lat i 4 miesiące i nigdy nie miałem dziewczyny

Gość troskliwamatka
W tym wieku chłopak powinien mieć już dziewczyne, szczególnie jak chodzi do takiej damskiej szkoły i interesują go takie kobiece zawody a mój syn?? ma 17 lat i nigdy ale to nigdy nie widziałam go z dziewczyną, nigdy ale t nigdy nie poszedł na dyskoteke a mimo to jak były jakieś szkolne dyskoteki to zawsze chciałam go wysłać a on i tak nie poszedł.

Gość 59874163239
Może po prostu jest nieśmiały

Gość TH is IT JO
Co to jest 17 lat Nie wyskakuj tu z taką śmieszną liczbą bo przegrywasz z kretesem

Gość troskliwamatka
hmm?? niesmialy a na kółka teatralne lata, chce wykonywać zawód aktora i co? i ma być nieśmiały. Sama nie raz mówiłam mu żeby znalazł sobie jakąś dziewczyne, wypominałam mu że widze jego kolegów którzy chodzą już z dziewczynami za ręke, na różne imprezy a on to lekceważył a właściwie unikał takich tematów.

Gość TH is IT JO
Wróć tu jak będzie miał 25 lat a teraz daj mu spokój

Gość 59874163239
Nieśmiały w stosunku do dziewczyn np. może być mimo występowania na scenie. Albo ta, którą wybrał go olewa, a on ją kocha i innej nie szuka.

Gość 59874163239
A z resztą po co mu ta dziewczyna już teraz? Mamuśki to jak przyprowadzi dziewczynę uważają że źle za wcześnie nieodpowiednia, a nie przyprowadzi to też źle i podejrzenia o to, że jest gejem.

Gość TH is IT JO
Ma dopiero 17 lat Już ma ruchać ?

Gość 59874163239
No właśnie! Lepiej jest tak jak jest niż jakby już miał na koncie 10 dziewczyn. Mam kolegę 19 lat ma i już dupczył 10 lasek co najmniej i co najlepsze po4-5 lat młodsze od niego.

Matko, nie jesteś troskliwa. Daj temu chłopcu zyć. Czy będziesz kochała go mniej, jęlsi nawet okaże się że ma orientację homoseksualną? :-/ Z tego co czytam, to co najwyżej jesteś zbyt apodyktyczna. Na Twoim miejscu cieszyłabym sie ogromnie, gdyby mój syn przejawiał tak żywe zaiteresowanie czymś, co staje się powoli jego pasją. Ma conajmniej 10 lat jeszcze na zaiteresowanie się kobietami lub mężczyznami. Nie podoba mi się twoje podejście. Zostaw w spokoju tego młodego człowieka i podziwiaj jak się rozwija, a nie zamęczaj Go swoim "modus vivendi" - obsesyjne troszkę.

Gość twój syn jest pedałem i tyle
to nigroźne i dośc powszechne :D

Gość klaptusia123
a ja uwazam ze to normalne ze chlopak w tym wieku nie ma dziewczyny.po prostu do tego nie dojrzal jeszcze!!! daj mu conajmniej 5 lat. znam miliony ludzi ktorzy do dwudziestki nie chodzili z nikim zarowno dziewczyn jak i chlopakow. daj mu spokoj i tyle, uwazam ze wcale nie musi sie szmacic od najmlodszych lat zeby mial odpowiednia orientacje.

Facet w wieku 17 lat powinien już ruchać aż cipa trzeszczy. Coś jest nie w porządku z twoim synem. On jest jeszcze prawiczkiem w tym wieku? Normalnie szok.