Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ththe46h

Co na prezent dla żony ojca?

Polecane posty

Gość ththe46h

Kobiety prawdę mówiąc nigdy nie miałam okazji poznać. Jest z moim ojcem od 3 lat, w tym od ponad roku są małżeństwem. Widziałam ją raz na zdjęciu i raz przez dosłownie kilka sekund z nią rozmawiałam pzez telefon. Teraz przyjeżdża z moim ojcem do kraju i akurat wypadają jej urodziny. Ojciec mnie poprosił abym cos jej kupiła żeby miło się poczuła bla bla bla... Co można kupić?

Gość ththe46h
50 jeszcze nie ma, 40-parę lat

hmm... to nie wiem :( ja swojej mamie kupywalam jakies ciuszki heh , ale tak obcej osobie raczej nie wypada

Gość fantazyjna_trojka
Krem na zmarszczki moglby ja urazić ;) To może standardowo kwiaty i jakieś dobre wino?

Apaszkę z jedwabiu - sprawdzony prezent dla kobiety, jak nie wiadomo co kupić.

Gość fon ztond
moze jakis ładny szal taką apaszke na jesień

ja bym kupila kwiaty i wino, kwiaty i jakieś dobre czekoladki. nic co mogloby ją urazić :) a przecież skoro się nie znacie to nie wiesz jakie lubi kosmetyki, perfumy itp.

Gość podpytaj tatę

Gość ththe46h
Pytałam się ojca w czym gustuję ale skwitował sprawe krótko, że on się na tych babskich drobiazgach nie zna i się wypowiadac nie będzie... Tu nie chodzi o przypodobanie się jej bo jej osoba jest mi całkowicie obojetna - przez 3 lata nie widziała powodów aby mnie poznac ani nawet nie wykazywała takiej chęci, już nie mówię o tym, że nawet nie życzyła sobie mnie na ich slubie, to i teraz nie potrzeba. Nie chce zrobić przykrości ojcu bo nie wiem czy by przypadkiem nie wypominała mu 'niewychowanej' córki... Faktycznie te kwiaty, wino i apaszka to chyba dobre pomysły.

Gość gość
Ja kupiła bym kompozycje kwiatową. Żadnych apaszek, perfum itp. Kwiaty, ładna kompozycja będą niezobowiązujące i będą się podobać. I może butelkę wina lub czekoladki do tego.