Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anetta 86

Katolicy i Kośció Katolicki w Polsce

Polecane posty

Gość Anetta 86

Cześć, studiuję kulturoznawstwo i piszę pracę magisterską o katolicyźmie na całym świecie, a także w Polsce. Potrzebuję odpowiedzi 300 osób około ; / da radę i pomożecie? dziękuję wszytkim- ankieta zajmie około 3 minutki, dzięki raz jeszcze Przydadzą się też komentarze:) pozdrawiam Anetta poniżej link http://moje-ankiety.pl/respond-1704.html

Gość Anetta 86
Poniżej podaję konta bankowe Konta złotówkowe - PKO BP S.A. II/O Toruń nr 69 1020 5011 0000 9602 0012 9130 - Bank Pocztowy S.A. O/Toruń nr 77 1320 1120 2565 1113 2000 0003 z dopiskiem: "Dar na cele kultu religijnego"

Gość Anetta 86
niech sie nikrt nie poszywa bo to smieszne nie jest tylko debili tu mozna znalexc

Gość Pinacoladaa
już wypełniłam ankietę:)

Gość Anetta 86
No i z czego się cieszysz kretynko ????

Gość Pinacoladaa
z Ciebie podszywaczu :)

Gość nadinee nadi
a ja proponuje ruszyc dupe sprzed kompa iśc pod kosciół i tam ze swoja ankietą a nie na łatwizne my mamy co robic a nie jakies bzdety dla ciebie

Gość Anetta 86
pod kościół nie bede szła - bo tam niedoedukowani katolicy siędzą, a tu w miarę logicznie myslący ludzie są, poza tym, sama jestem ateistką, więc nie chodzę w rejony gdzie jest banda babci

Gość nadinee nadi
jacy tutaj są ludzie? bo chyba zle widze?

Gość kto pytania ci ukladał?
metodologia totalnie skopana...

Gość nadinee nadi
piszesz magistra z tematu o którym nie masz bladego pojecia skoro jestes ateistka ....to jakiś żart?

Gość Anetta 86
no jesli uwazasz sie za debilke - to odwołuje to, ze są tu w miarę bystrzy ludzie...:P

Gość Muzeumianka
A czy to jest forum katolickie? Wejdź sobie na forum katolickie, Ewangelickie, Żydowskie, czy jakie sobie tylko chce, a tam napewno dostaniesz "rzetelne" odpowiedzi.

Gość Anetta 86
jestem ateistką - stałam się nią studiując ten kierunek, bardzo wiele wiem na temat różnych kultur i wierzeń, wszyscy moi wykładowcy na uczelni to też ateiści, i się nie dziwię,bo mając taką więdzę tylko można wiedzieć po co są religie..

Gość Anetta 86
Jestem bystra jak woda w klozecie :classic_cool:

Gość hahahaaaaaaaaaa
a ja tez studiuję tem kierunek:) i tez stałam sie ateistką :) a ;powiedz skad jestes? ja z Wawy, moze sie znamy?:)

Gość Anetta 86
19:34 [zgłoś do usunięcia] Anetta 86 Jestem bystra jak woda w klozecie proszę nie robic podszywów

Gość Anetta 86
ja z Poznania

Gość nadinee nadi
same bystrzachy inteligenci ą, ę nic dodać nic ująć

Gość nadinee nadi
mozesz nie wierzyc ale tez jestem z poznania i znam tych cwaniaków na wylot a Ty ani troche nie odbiegasz od nich

Gość apostatka........
nadineee nadi a ty, co sie tak rzucasz?? Tak cię boli, że ktoś może dojść do głosu?? Może boisz się, że prawda doprowadzi do osłabienia twojej wiary?? Tak?? Zgadłam??? Idź lepiej i się pomódl?? Co z twoją wiarą?? Boisz się??

Gość wypełniłam....
Katolicy mają to do siebie, że boją się dyskusji z wyznawcami innych religii czy ateistami bo tak naprawdę nie znają w ogóle swojej świętej księgi. Nic nie wiedzą i boja się, ze ateista mógłby ich zagiać i co najgorsze, miałby rację.. Więc katolicy zamiast pluć jadem, zapraszam do lektury Pisma Świętego.

Gość głupie pytania np
Czy według Ciebie księża powinni być opodatkowani w Polsce? przecierz oni płaca podatki Uważasz, że powinno się w szkołach bardziej uświadamiać młodych ludzi czym jest Teoria Ewolucji? następne durne pytanie Który pogląd jest Ci najbliższy? następne durne pytanie

Gość wypełniłam....
głupie pytania Następna, która się boi. Pytania są dobre, tylko ty masz za bardzo wypruty móżg, to ci funduje Twoja wiara, brak możliwośći samodzielnego myslenia. Zapraszam do lektury Pisma Świętego, a nie syczec na forum.

Gość zakuta koza
chyba nawet na onecie nie umieliby wymyślić mniej profesjonalnej ankiety O_o

Gość Anetta 86
Czy według Ciebie księża powinni być opodatkowani w Polsce? przecierz oni płaca podatki NIE PŁACĄ, JEŚLI PŁACĄ NAPISZ JAKIE I JAKI PROCENT MOZE CO? NIE ZADAWAŁABYM DO PRACY MGR PYTAN, NA KTORE NIE MAM ODPOWIEDZI OFICJALNEJ! Uważasz, że powinno się w szkołach bardziej uświadamiać młodych ludzi czym jest Teoria Ewolucji? następne durne pytanie NIE DURNE - BO O TYM SIE WSPOMINA - A NIE UCZY ODDZIELNIE JAK NP RELIGII WIEC JAK? Który pogląd jest Ci najbliższy? następne durne pytanie CO NIE TAK?

Gość wypełniłam....
Autorko nie przejmuj się. Katolików boli, że inni ludzie mają prawo głosu. Mądra z Ciebie osoba i życzę Ci powodzenia w życiu. :-) :-)

Gość gdzie jest kszysz?
Autorka ankiety niestety nie powinna być na etapie pisania pracy magisterskiej. Uzupełniłem ankietę, nie zaznaczyłem kilku odpowiedzi, bo brakowało przynajmniej jeszcze jednej możliwości odpowiedzi. Miałem nadzieję, że za odpowiedź uznane zostaną moje komentarze, niestety nie, więc DZIęKUJE DOBRANOC!

Gość wypełniłam....
To może teraz wy katolicy zrobicie ankietę?? Ja się chętnie wypowiem.