Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pigwaruska

CZY WY TEZ........

Polecane posty

Gość Pigwaruska

Rano jestescie bardziej zmeczeni niz wieczorem :O?bo ja tak i zaczyna mnie to wykańczac :O

Gość hixi
Ja też. To pewnie depresja czy inne gowno.

Gość Pigwaruska
No mam potwierdzona itd,ale to z tego powodu :O?normalnie cale dnie moglabym przelezec lub przesiedziec,rano marze o tym zeby juz byl wieczor,a gdy juz jest to z kolei nie moge zasnac :O

Gość Pigwaruska
Zaleci mi jakis sport zebym sie zmeczyla i ruszyla dupe,a w zyciu :O chcialabym przespac cale zycie,lub przelezec :O

jak się wstanie z łóżka to jak by nie patrzeć jestem chwilę zmęczony ale później to przechodzi a z wieczora browar i zmęczenie mija

Gość Pigwaruska
A mnie od roku :O jestem po myslach i probach samobojczych,zajebiste perspektywy na przyszlosc :O chcialabym zasnac :O

tez tak ma tylko nie okazuje tego na zewnatrz nikt by sie nie spodziewal po mnie tego bo to ukrwam ale kiedy jestem sama mam strasznego dola czuje ze nie radze sobie z zyciem i nigdy nie poradze

Gość Pigwaruska
Ja tez nie okazuje na zewnatrz,jestem usmiechnieta i zartuje,a teraz znowu ..:( wieczory sa najgorsze..dobrze ze oczy puchna mi po okolo 2 godzinach placzu a nie szybiej...

mi niestety odrazu czasami placze bez powodu, samam nie wiem dlaczego dzisiaj tez plakalam ale to przez faceta to chyba przez nich mam tak zryta psychike dzisiaj mi powiedzil ze nie wie czy ktokolwiek chcial by ze mna byc

Gość znowu zwykly dzien
czesc ja tez sie czuje fatalnie jest mi niedobrze na mysl ze jutro musze wstac i kontynuowac zycie :O jestem przybita i tak cholernie mi źle :(

Gość Pigwaruska
Ja tez bez powodu...siedze i nagle placze,albo leze na lozku patrze w sufit,proboje zasnac i znowu...tak boli w srodku :( chcialabym byc juz po 90 i skonczyc to bagno,albo niech mnie ktos zabije czy co :O:O mam dosyc :(

Gość yyyykjh
Pigwaruska ile masz lat

ja mam takie wahania nastrojow mysle ze zycie jest piekne i krotkie i trzeba sie spieszyc bo mi ucieka czas trzeba korzystac z niego itd a czasami mam takiego dola i czuje ze jestem zerem poprostu

Gość znowu zwykly dzien
chciałabym móc zostac na jakiś czas chociaż w samotności, nie widzieć nikogo, nie tłumaczyć z niczego nie musieć się wysilać. Po prostu pobyć tydzień, dwa w samotności z dala od ludzi, skulić sie w łóżku, słuchać muzyki i płakać do woli nie potrzebuje pocieszeń ze coś umiem, albo ze jestem lepsza niz mi samej sie to wydaje, chcę znów poczuc ze mam siły na to wszystko :(

Gość znowu zwykly dzien
jarecka ja też uważam że nic nie wartam, zresztą ciągle coś psuję, jestem nieudolna i choćbym nie wiem jak sie starała by komuś dogodzic to ten i tak mi cos wyrzyga. Bardzo chętnie sobie dziś popłaczę, ale to jak wszyscy pójdą spać. Wcisnę sie w poduszkę i może troche ulży :(

ja wlasnie chodzi o to ze jestem zdolna i madra ladna, mam powodzenie, pieniadze, samochod, prawojazdy, studia i szkole dla doroslych... ale co z tego?? jak i tak czuje sie jak zero

Gość znowu zwykly dzien
tez mam to co ty, połowy dla swietego spokoju wcale mieć nie chcę ale to nie zmienia faktu ze codziennie spotkam kogoś kto sprawi ze sie wbijam w swoją skorupę i nie mam sił by dalej tego ciągnąć i udawadniać światu że coś znaczę, skamleć o miłość, starac sie jak szalona by było pięknie i wyjątkowo, mieć wszystko takie ułożone i dobre. Walczyc o dumę bliskich. Nie, nie, nie czasami mam ochote posłać to w diabły :( Ostatnio właśnie najbliżsi mnie ranią najbardziej chce mi sie wyć :(

Gość znowu zwykly dzien
znowu zwykly dzien czemu sie nakręcasz, wygląda tak jakbyś chciała tego podświadomie. naprawde tak uważasz? ktos mi ostatnio powiedział że sie nakręcam no ale naprawdę mam okropne myśli :( nie robię tego by ktos mi współczuł (choc tu przyznam troche szukałam pocieszenia) na codzien udaje ze wszystko ok ale w srodku...jak zastygły wulkan który zbiera w sobie wszystko i tylko czeka by eksplodować, ale nie mogę i nowe smutki przykrywam kolejnymi i kolejnymi...

Gość Pigwaruska
Usmiejesz sie,ale 15 :( a czuje sie jak wrak czlowieka..

wlasnie ja chce zeby mi ktoos wspolczul, zeby mnie pocieszal i martwil sie o mnie chyba po to taka jestem a przyczyna mysle ze jest ukryta w dziecinstwie i braku zainteresowania mna przez moich rodzicow ide poplakac, poudaje ze spie, zgasze swiatlo i pobede sama ze soba dobranoc

Gość znowu zwykly dzien
wlasnie ja chce zeby mi ktoos wspolczul, zeby mnie pocieszal i martwil sie o mnie chyba po to taka jestem też tego chcę co ja bym dała żeby ktoś okazał odrobinę zainteresowania moją osobą, przytulił - to już jak marzenie :( wcale nie jestem silna i chciałabym przestac to ciągle udowadniać