Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfnjfsx

jutro mam egzamin- jak szybko nauczyc sie materialu?

Polecane posty

Gość gfnjfsx

zrobilam sobie notatki, pozaznaczalam kolorem to co wazne, ale w cholere mi nic nie wchodzi :o przedmiot techniczny, w cholere teorii, wzorow, schematow i wykresow :o co wy robicie zeby sie szybko nauczyc?

Gość ta zła bratowa czyli ja...
to czemus nie uczylas sie wczesniej?? tylko na ostatnia chwile?

Ja to się uczę kilka dni przed. Nie umiem się nauczyć dzień przed egzaminem, więc ci nie pomogę :(

Gość espiryt
Na pewno się nie nauczysz siedząc na kafeterii...

Gość gfnjfsx
no mam chwile przerwy. nie wiem, czemu nie ucze sie wczesniej, zawsze wszystko zostawiam na ostatnio chwile :o a zdac musze, inaczej mam przejebane ze studiami.. :( mam 31 pytan, na kazde odpowiedz na ok 2/3 strony (pisane skrotowo ocztywiscie) tyle tylko, ze duzo wyporwadzen wzorow i sporo podobnych do siebie :o

Gość ,mnmmn
Ja zawsze uczę na ostatnią chwilę i dobrze na tym wychodzę. Wyłącz komputer i ucz się :)

Gość ,mnmmn
Czyli masz pytania do egzaminu? Możesz zrobić ściągi? Ja na Twoim miejscu nauczyłabym się do każdego z tych pytań "słów kluczy", żebyć ogarniała pytania

Gość gfnjfsx
pytania mam, sciagac sie nie da na tym egzaminie (pisze kilka osob i kilak osob pilnuje), poza tym balabym sie u tego profesora. slowa klucze sa ok, ale nie zastosuje tego do schematow czy wzorow, zreszta nawet teoria jest taka, ze tam kazde slowo jest wazne, bo opisuje caly ciag porcesu np :o

Gość gfnjfsx
nie wspomne o tym, ze porfesor raczej za mna nie przepada wiec ogolnie kicha :o jutro bede meic wyniki, wiec napuisze czy zdalam

Gość ,mnmmn
Wcale nie ma przesrane, nie stresuj dziewczyny. Ja do każdej klasówki a następnie na studiach do każdego egzaminu uczyłam się tuż przed i wcale nie zarywałam nocy ani nie piłam hektolitrów kawy. W ogóle nie pijam kawy :classic_cool: Masz pytania, więc nie jest źle. Jeśli naprawdę jesteś zmęczona, albo czujesz, ze nie ogarniesz - naucz się połowy. O której masz egzamin? Może naucz się teraz 15 a jutro reszty.

Gość gfnjfsx
egzam na 10, wiec mam 12 godz na 30 pytan wyeliminowalam tylko jedno pytanie bo jest z grupy 5 o podobnym charaketrze a ze ejst najdluzsze i najbardziej obszerne to z niego zerygnuje, reszty musze sie wykuc :o

Gość chibiusa3
No to kolega lub kolezanka zmarnowala 40 min na zadawanie durnych pytan w internecie xd

Gość kyyyyi
ludzie patrzciee na daty

Gość chyba w snach
oo kurva :D pewnie juz ma mgr :D:D:D:D:D:D:D:D