Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czemuuuuuutakjest

Dlaczego,skoro juz splacilam tel w mixie,dalej musze doladowywac za 50 co m-c?

Polecane posty

Gość czemuuuuuutakjest

Dzis sie rano budze,a tu sms,ze polaczenia wychodzace zablokowane,i ze mam zasilic konto,a mialam ponad 30 zl jeszcze. Telefon mialam wziety w Mix Plusie,na 24 doladowania po 50 zl. I juz to splacilam. Wiec dlaCZEGO NADAL MUSZE ZA TYLE DOLADOWYWAC??

Gość moze waznosc konta ci sie skon
czyla

Gość czemuuuuuutakjest
Ale jak mogla misie skonczyc? Mam ten numer pare lat,i ciągle go uzywam,doladowuje...

Gość xxxccas
moze idz do punktu plusa i zrezygnuj jakos

Gość ja mam w zetafonie
i w umowie mam ze jak nie doładuję konta w terminie to przedłużają mi umowę o kilka m-cy.

Gość czemuuuuuutakjest
tylko ja doladowywalam regularnie co miesiac za 50,poza tym jak sprawdzam smsem ile doladowan mi zostalo,to mi przychodzi,ze juz zero :-/ A skoro tak,to czemu dalej blokuja jesli za 50 nie doladuje.. Tzn i tak doladowuje za te 5v dych w sumie co miesiac,ale wolalabym tak po 10,30 zl,a nie 50 naraz...

Gość znaczy się
skończyła ci się umowa i telefon powinien być twój? Skoro tak, a dalej ci blokują to idź do Plusa i wyjaśnij.

Gość czemuuuuuutakjest
No wlasnie,telefon powinien byc moj,a dokladnie to tamten ktory braam juz wykorkowal,i kupilam w komisie inny,ale wlasnie mi karte blokuja. Pojde do tego Plusa rzeczywiscie :-)

Gość znaczy się
jak mojemu tacie skończyła się umowa to niemal od razu zaproponowali mu nowy telefon z opcją zostania przy tym samym numerze. Nie było żadnych blokad. Musisz iść.

Gość musisz zmienic taryfe
na simplusa

Gość 34desdez
telefon jest oczywiście twój ale jak mówisz podpisałaś kontrakt na doładowania po 50 więc tylko taka karta przedłuży ważność konta. Jesli chcesz teraz doładowywać innymi kwotami musisz zmienić taryfę na simplus. Czyli wysłać sms o treści "SIMPLUS" na nr 2699 http://www.plus.pl/oferta_indywidualna/mix/promocje/dla_przedluzajacych_umowe/zmien_mixplusa_na_simplusa/Zmiana_taryfy_MIXPLUS_na_taryfe_Simplus.pdf

Gość na ogól w każdej sieci jest
albo lepiej siec zmienić :classic_cool: