Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chłopak z twardymi zasadami

Jestem prawiczkiem i chcę dziewicy! Ciągle jednak spotykam te po pierwszym razie

Polecane posty

Gość młoda dziewczyna!
Swój do swego ciągnie i nie ma się co sprzeczać. Jak chłopak uważa, że chce zatrzymać prawictwo dla tej „jedynej to znak, że jeszcze ma swoje wartości w odpowiedniej hierarchii. I tego się trzymaj!

No zgadzam sie , zadne... Niech sobie zyja jak im sie podoba, my mamy swoje myslenie , oni swoje i raczej sie z nimi nie dogadamy.

CarrieBradshaw, to typowy przykład kafeterianki. Głupia, pyskata i zdemoralizowana.

a ja tak zapytam , w jaki sposób panowie prawiczkowie rozładowujecie swoje napięcie seksualne ?? bo przecież zdrowy młody człowiek takowe odczuwa dość często . jeśli się onanizujecie , to co, wy jesteście czyści i wspaniali bo to była tylko wasza ręka ?? nie kumam takiego podejścia

Ja kobiet nie obrażam. Szanuję te co nie są dziewicami, ale po prostu bym wolał wrażliwą, czułą, delikatną dziewczynę

"Ja kobiet nie obrażam. Szanuję te co nie są dziewicami, ale po prostu bym wolał wrażliwą, czułą, delikatną dziewczynę" przeciez kobiety ktore juz wspolzyly tez moga byc wrazliwe , czule i delikatne !! Jejuu co ty masz za stereotyp kobiet w tej glowie.. przerazasz mnie

Gość Też byłem prawiczkiem
Osobiście długo byłem prawiczkiem i to mnie drażniło. Raz poszedłem na imprezę, spotkałem fajną dziewczynę, mile rozmawialiśmy. Wyczułem swoją szansę i zaprosiłem ją do siebie i spędziliśmy noc. Było cudownie i bosko, chociaż wyglądała na młodszą ode mnie. Potem spytałem ją o wiek. Miała 24 lata (była na V roku, ja na I) i miała już dziecko. Byłem sparaliżowany, oczywiście nie jesteśmy razem, ale mile to wspominam. Dlatego los jest kapryśny. Nie skreślaj dziewczyny dlatego, że kogoś miała.

"oho uważaj bo teraz sie posypiąposty że niedziewica tez moze byc wrazliwa, czula i delikatna" co to za okreslenie kobiety "niedzwiedzica" ?? Jestescie jacys nienormalni...

Gość Maryyy.
Chłopaku z twardymi zasadami:A czy nie jest tak że szukasz dziewicy żeby w łóżku nie czuć się gorzej od tej "doświadczonej"?

Raczej dziewczyna, która miała 10 partnerów, w tym przygody nie kojarzy mi się z kobietą czułą i delikatną

Gość młoda dziewczyna!
z małopolskiego.

Gość lekooomankaa
a taka co miała jednego czy dwóch też nie kojarzy Ci się z wrażliwością?? śmieszny topic :D

''i co ci orzyszlo z tego oprocz paru chwil przyjemnosci i straty parawictwa ktorego juz nie bedziesz mogl dac innej?'' O kolego to zaszalałeś. Naprawdę masz do zaoferowania przyszłej dziewczynie swoje prawicowo? Super i gratuluje, że aż tak wiele jej dasz.

Gość młoda dziewczyna!
chłopak ma rację, że chce mieć niewinne dziewczę. Który by nie chciał takiej kobiety, myśląc o związku z przyszłoscią, a nie w kontekście cudownej nocy i kolejnego doświadczenia.

Gość Też byłem prawiczkiem
Dla mnie dziewictwo to nie dar. Chciałem mieć dziewicę, ale tylko dlatego, że wstydziłem się bycia prawiczkiem. Ale przeszło mi to po spotkaniu z tą dziewczyną i wreszcie nie miałem problemów jeśli chodzi o sferę intymną. Kilka chwil tej przyjemności nauczyło mnie, że kobieta doświadczona nie znaczy "wiadro", a bycie prawiczkiem nie znaczy "kaleka".

Takie co miały 1 albo 2 nigdy się mną nie zainteresowały. Zawsze przyciągałem te, które jadły chleb z niejednego pieca

Gość cos na seeen
Ja jestem typową romantyczką, bynajmniej nie wulgarnym babusem. Przed moim obecnym chłopakiem miałam innego, straciłam cnote w wieku 16nastu lat.... z facetem którego bardzo kochałam. Naszczęście mój obecny facet, mimo że był prawiczkiem to nie przeszkadzało mu to a teraz jestśmy niewyobrażalnie szczęśliwi. Boisz sie że w pamięci dziewczyny pozostanie ten pierwszy? hahah. To się mylisz, ja ciągle żyje z poczuciem że tak naparwdę mój pierwsyz raz był z obecnym partnerem. O poprzednim wogólnie nie mysle, bo mój chłopak jest tak świetny w łóżku (mimo że nie miał doświadczenia ) ze nie musze! I nie uważam że ejstem gorsza przez to że miałam kogoś wcześniej... i uwierz mi że spontaniczny sex też może być romantyczny

Gość młoda dziewczyna!
do johnnasmitha 1987: tak, całkiem niedaleko.

Co to jest seks spontaniczny? A ten Twój chłopak może i by prawiczkiem, ale np. uprawiał petting, więc to co innego

Gość młoda dziewczyna!
dominik1000. Przykro mi, że swoją cnotę masz za nic.

A jako prawiczek się czuję właśnie jak kaleka