Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chłopak z twardymi zasadami

Jestem prawiczkiem i chcę dziewicy! Ciągle jednak spotykam te po pierwszym razie

Polecane posty

Gość do belllaqaa
a jak miala tych facetow wielu?

Gość postukaj sobie
Atheism: Shit happens due to the law of physics. Agnostic: Does shit really happen? Catholicism: Shit happens because you're evil. Protestant: Shit happens because you're not working hard enough. Baptist: Let us wash away your shit. Charismatic: We're talking shit. Televangelist: If shit happens then call this number... C of E: Shit happens cos the Pope was a twat. Jehovah's Witnesses: Shit happens on your doorstep. Jewish: Shit happens because it's cheaper. Rastafarian: Let's smoke this shit. Hinduism: Shit happened in your past lives. Buddism: Shit may not be shit. Sikhism: If shit happens, sell it at the corner shop. Scientology: Shit won't happen if you pay us. Voodoo: Shit happens because I made it happen. Jedi: What a load of shit. Muslim: The West makes shit happen.

Gość max 3 partnerow mozna
przezyc

Gość hkhkhkhkkhkhk
Głupie pytanie. A jak miała 5? Przecież to nie ważne. Może tych 3 kochała. Jakbyś kochał swoją dziewczynę, a ona Ciebie to przecież w końcu zrobilibyście to. Nie można odrzucać kogoś tylko dlatego że ma jakieśtam doświadczenia, których Ty nie masz. Porządność nie polega na tym, że dziewczyna z nikim nie sypia. Jeżeli robi to z miłości to przecież się nie puszcza. Zresztą doświadczona dziewczyna w łóżku może nauczyć Ciebie czegoś nowego, poprowadzic Cie, trzeba się otworzyć:D

Gość do hkhkhkhkkhkhk
dla niektorych wazniejsza jest czystosc dziewczyny od jej umiejetnosci lozkowych. poza tym dziewczyna, ktora dawala sobie wkladac do tylka jest oblesna

Gość jak ktos jest prawiczkiem
to nie ma ochoty otwierac sie na kobiety, ktore mialy wielu partnerow

Gość hkhkhkhkkhkhk
a jak Ty jej bedziesz to juz nie bedzie oblesna?:P

Gość hkhkhkhkkhkhk
jak Ty jej bedziesz WKLADAL W TYLEK

Gość do hkhkhkhkkhkhk
nie zamierzam tego robic. uwazam, ze jeszcze 1-2 partnerow prawiczek przeboleje, ale 5 to juz za duzo. zreszta kobiety, ktore mialy kilku partnerow wola bardzo doswiadczonych facetow, co tez troche kobiet mieli a prawiczki sa dla nich troche smieszne itp.

Gość hkhkhkhkkhkhk
nie zamierzasz uprawiać seksu do konca życia?:P jak sie kogos kocha to sie nie patrzy czy ktos jest doswiadczony czy nie:)

Gość do hkhkhkhkkhkhk
pisalem o seksie w tylek. a prawiczek by do takiej co miala 5 partnerow po prostu nie pasowal, bo takie szukaja bardzo pewnych siebie, doswiadczonych, meskich, twardych facetow

Gość hkhkhkhkkhkhk
a no to Cie nie zrozumiałam:) w tyłek to ja bym nie dała:P brrr;p Wiesz nie można generalizować. Niedziewicy może spodobac się prawiczek :)

Gość do hkhkhkhkkhkhk
takiej co miala 5 partnerow raczej prawiczek sie nie spodoba i chwala bogu. wiekszosc prawiczkow w pewnym wieku to nie sa dla kobiet smaczne kaski, raczej faceci ktorzy maja sporo felerow. to zadna chluba, wrecz przeciwnie

Gość hkhkhkhkkhkhk
koło 40 to napewno nie:P ale jak masz te 20pare lat to moim zdaniem to nie problem:P

Gość do hkhkhkhkkhkhk
prawiczki po 20stce to zwykle dziwolagi. a kobiety, ktore mialy kilku lub wielu partnerow wola typ macho a nie prawiczkow

Gość znikad ktos
Boze kurwa mac , prawiczki jebane,kiedy zrozumiecie,ze zadna kobieta WAS nie chce???????? cieszcie sie w ogole jak jakas na was spojrzy a jeszcze macie wymagania,zeby dziewica byla !!!!!!!! chuj was to obchodzi czy kobieta dawala sobie dawac do doopy czy do buzi!!! prawiczki sa obrzydliwe-im starsze tym oblesniejsi sie robia!!! trzeba bylo sie rozprawiczac za mlodu,to wtedy mieliscie jeszcze szanse na dziewice !!! myslisz ze dorosla kobieta ma ochote uczyc takiego cos? jak ide z facetem do lozka to mam wymagania i chce orgazmu !! a Wy nawet nie wiecie jak sie w ogloe za cos zabrac,nie mowiac o sflaczalych kutasach przez kompleksy i szybki wytrysk !!

Gość hkhkhkhkkhkhk
A dlaczego Ty jestes o tym tak święcie przekonany?:P poznałeś wszytskie kobiety?:)

Gość znikad ktos
nie, nie wszystkie ale przejzyjcie na oczy ludzie. jak do tej pory nie udalo wam sie znalesc kobiety to juz nie znajdziecie a dziewicy to juz napewno nie! no chyba ze jakas zakompleksiona,strachliwa itp. bo normalna kobieta chce co innego.

Gość do hkhkhkhkkhkhk
a mi nie jest doswiadczenie do szczescia potrzebne. moge byc prawiczkiem ile chce. jak kobieta dawala sobie do tylka wkladac to jej problem ze mi to nie pasuje, a nie jej. jak wam kobietom prawiczki nie pasuja to wasza sprawa, ale my nie zamierzamy wymagan obnizac. a jak patrzycie tylko na doswiadczenie facetow to jestescie puste i powierzchowne. a czekamy z prawictwem na prawdziwa milosc

Gość do hkhkhkhkkhkhk
moze nie znalezlismy bo nie szukalismy. czasem ktos byl brzydki jako nastolatek i czekal az sie wyrobi

Gość znikad ktos
no to czekajcie dalej az do smierci. nikt wam nie zabrania. nie chodzi o doswiadczenie seksulane dzieciaku. kobieta chce aby facet byl doswiadczony i zyciowo,byl meski,umial walczyc itp. a nie jaks fajtlapa jak wy. czekaj dalej na prawdziwa milosc...jestes biedny jesli myslisz,ze prawdziwa milosc tylko z dziewica znajdziesz.

Gość hkhkhkhkkhkhk
ja jestem normalna i jestem dziewica:P nie jestem zakompleksiona ani strachliwa, podobam sie facetom. bylam w kilku zwiazkach ale jeszcze nie poznalam faceta ktoremu ufalabym bezgranicznie i moglabym sie oddac:P to jest dla mnie cos waznego i nie chce robic tego z byle kim :)

Gość do hkhkhkhkkhkhk
nie chodzi o dziewice, ale na pewno nie znajde milosci u kobiety ktora miaia wielu partnerow. a prawiczek nie musi byc fajtlapa, bo moze miec dobre studia i dobra prace i byc ogolnie meski. nie kazdy jest jakims przystojniakiem, ze kobiety go same atakuja i zaczepiaja

Gość do hkhkhkhkkhkhk
niedziewice po prostu prawiczkow nie szukaja

Gość prawiczki przegraly zycie

Gość prawiczki są do dupy

Gość lekooomankaa
„a jak patrzycie tylko na doswiadczenie facetow to jestescie puste i powierzchowne. a czekamy z prawictwem na prawdziwa milosc a Twoje patrzenie na doświadczenie nie jest puste i powierzchowne? W ogóle nie rozumiem tego fenom,enu z tym seksem analnym i co gdzie kobieta miała wkładane :o Co na 2 randce robisz wywiad, czy już uprawiała seks, czy dała się w dupe wyjechać? TO JEST CYRK NA KÓŁKACH!! Hahaha i dlaczego uważasz że nie znajdziesz miłości u kobiety która miała wielu partnerów w życiu? Życie rucha. I może być tak że ta ukochana zajebista dziewica Cie zostawi dla innego, a ta co miała przed Tobą kilku facetów będzie Ci wierna. Tutaj nie ma reguły. Jakiś głupi stereotyp. To ja powinnam tylko patrzeć za długodystansowcami z dużymi fiutami. Na pierwszej randce sprawdzać delikwenta a potem odprawiać go z kwitkiem? A kocham krótkodystansowca ze średnią pałą. Miłość nie wybiera i nigdy nie będzie. I nie wierze że prawiczek może mieć 27lat i może być przystojnym, męskim facetem. To raczej wrażliwy, fajtłapa, który nie zapewni bezpieczeństwa i przyjemności kobiecie.

Gość do lekooomankaa
nie przesadzaj. czasem ktos jest prawiczkiem bo mial pecha albo dziewczynom ktoremu sie podobaly sie nie podobal i na odwrot. a kobieta ktora miala wielu badz kilku partnerow rzadko prawiczkiem sie zainteresuje. watpie by z tego byl prawdziwy zwiazek, taki wieloletni co sie nawet slubem zakonczy. prawiczek i kobieta po wielu partnerach to 2 rozne swiaty