Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chłopak z twardymi zasadami

Jestem prawiczkiem i chcę dziewicy! Ciągle jednak spotykam te po pierwszym razie

Polecane posty

Gość dziewice sa najlepsze

Gość Chłopak z twardymi zasadami
I pewnie nie poznam żadnej dziewczyny. Wkurza mnie już to

Gość spalona żywcem
Ale pierdolenie... Ja byłam dziewicą, on prawiczkiem i nie było żenującą. Najpierw przed stosunkiem warto poznawać swoje ciała. Chyba, że wy wskakujecie do wyra od razu, ściągacie majty i czekacie aż wam dogodzi. Było dobrze, nic żenującego, gdyby nie ból byłoby rewelacyjnie, ale na szczęście szybko minął i mogłam osiągnąć przyjemność. Nie uczyłam się orgazmu, miałam go od razu, ale wszystko dobywało się spontanicznie, nie jak większość dziewczyn młodziutkich robi. Nie pieszczą się przed, nie znają swojej nagości, ustalają jakiś dzień X, stresują się przed, a potem się dziwią, że nie było fajerwerków... Mało tego oboje mieliśmy po 21 lat i z perspektywy czasu widzę, że byliśmy jeszcze bardzo młodzi... A jeżeli dla was 22 lata to już wiek archaiczny, to po 40 rozumiem życie się kończy. Każdy ma prawo przeżyć życie po swojemu. Skoro chłopak ma takie a nie inne wyobrażenia, niech do nich dąży. Nie jest jeszcze wcale stary, jego pierwszy raz nie musi być porażką, a jak nie ma racji, przekona się o tym sam, to najlepsza nauka. Seks sam w sobie nie jest najważniejszy, ale niech każdy ze swoim ciałem i intymnością robi co chce.

Gość i pewnie zdradzisz
skoro bylas dziewica

Gość lekooomankaa
a jak ma 22 i za sobą 13 partnerów? Ja tak sobie myślę że Tobie los zrobi psikusa, zakochasz sie w kobiecie na zabój która będzie kwintesencją delikatności a potem wyjdzie że była kurwą i miała 40 facetów przed Tobą. hahaha chciałabym to widzieć :D

Gość do lekooomankaa
jestes chamska i zyczysz ludziom zle

Gość ale chamkaaa

Gość lekooomankaa
nie zycze mu zle, takie jest zycie

Gość do lekooomankaa
ale smiejesz sie z tego. poza tym takie co mialy tylu partnerow prawiczkami sie nie interesuja

Gość lekooomankaa
wsrod tych partnerów mialam prawiczka. Bylismy ze sobą 1,5 roku. Trafilam przypadkowo. Ale okazał się chujem. Więc nie dziewictwo świadczy o osobie. Tak jak to powiedział William Blake "Każdka kurwa była kiedyś dziewicą" ;)

tez bym sie nie zwiazala z chlopakiem ktory nie jest prawiczkiem. nie molabym przebolec tego ze nie jestem dla niego ''ta pierwsza'' ze juz inna dotykal macal piescil i ze ona jego. iz e moge byc porownywana do tych wczesniejszych... i w ogole jak prawiczek to dziewica a jak nie prawiczek to nie dziewica i juz.

Gość do lekooomankaa
dziewice chca tylkoo prawiczkow? pierwsze slysze

facet pokocha Cię na zabój, będzie traktował delikatnie, z niezwykłą czułością, a ty go odrzucisz, bo miał przed tobą kochanki ??? Nieprawiczek nie raz będzie wartościowszym facetem niż prawik, i doceni Cię bardziej

Gość do rzata małgo
no tak, bo prawiczki sa najgorsze

Gość ja nie rozumiem tych głupot
kazdy był kiedys prawiczkiem dziewicą więc promowanie dziewictwa a negowanie prawictwa jest głupie i tyle jak dziewica nie chce prawiczka to dobrze ale z kolei jak prawiczek chce dziewice to juz zle to chore

Gość prawiczki sa dyskryminowane

Gość a prawiczki ktorzy
dyskryminuja niedziewice tez cie wkurzaja?

Gość ExtraDoll
Mój rzekomo pierwszy raz był z prawiczkiem. Mieliśmy po 20 lat, byliśmy w sobie zakochani, przynajmniej tak mi się zdawało. Wiele pieszczot itp. poprzedzało nas 1 raz. Aż w końcu nadszedł ten dzień, miałam nadzieję że niezapomniany i fakt, taki był, ale w sensie negatywnym. Ja zielona, on zielony. Kiedy go pieściłam ręką, ledwo co mu stawał, musiał sam sobie to robić, dziś wiem, że był przyzwyczajony do swojej ręki i tylko tak jego 'mały' był na tamten czas w stanie reagować. Właściwie to nie chciał abym go tam dotykała, bo na ogół wtedy mu miękł. Wchodzenie we mnie, to już totalna katastrofa, w ogóle nie mógł trafić, wpychał mi go zamiast tam, to w okolice łechtaczki, ŻENADA. Nie przyszło mu nawet do głowy żeby mnie jakoś rozbudzić, nie pieścił, nie całował, tylko skupiał się żeby mu nie opadł. Spasowaliśmy, bo zamiast przyjemności czuliśmy się jak w kiepskim filmie. Mój prawdziwy pierwszy raz miał miejsce 2 lata później z 27 letnim facetem, to czego mnie nauczył i 1 raz jaki z nim przeżyłam, to był ODLOT!!! Byliśmy ze sobą 4 lata, rozeszliśmy się w dobrych stosunkach. Dziś jestem z mężczyzną który miał przede mną 4 partnerki, dziś już mężatki. Ja w międzyczasie też miałam swoje przygody. Sex z moim obecnym partnerem jest NIEZIEMSKI!!!

Nie dałam rady doczytać topiku do końca... Rosnąca irytacja mi na to nie pozwoliła... Ludzie!!!!!! Najlepiej nie pytajcie o przeszłość sesksualną, wtedy miłość na pewno będzie czysta, bo nie pokochasz ani za dziewctwo, ani za doświadczenie... W miłości takie sprawy nie powinny mieć żadnego znaczenia... Liczyć się powinna zgodność charakterów, celów i planów na życie... Wzajemny szacunek i zrozumienie... Sprowadzenie miłości tylko do sfery seksualnej (w jedną lub w drugą stronę) jest moim zdaniem zaprzeczeniem prawdziwej miłości. A w życiu kochać można wiele razy. Nie zawsze związek ma szansę się rozwinąć, czasami drogi i cele zwyczajnie się rozmijają... Nie ma co nikogo przekreślać!!

Gość do Salemkaaa
a jak dziewczyna sie puszczala?

Gość prawiczki rulez

Gość one_last_time
Przeczytałem wasz watek i widzę , że jestem przegranym facetem już na starcie. Mam 28 lat i jestem prawiczkiem , ale po tych wypowiedziach widzę , że pewnie tak już zostanie , bo kobiety traktują takich facetów jak ja jak nieudaczników. Dla mnie nie ma znaczenia czy kobieta to robiła czy nie. Ważne żeby była miłość. Ale cóż niektórzy mają pod górkę...

Gość postukaj sobie
autorze wiesz co jest Twoim problemem??????? Twoim problemem nie sa Twoje zasady tylko Twoje KOMPLEXY. Bo przy dziewicy bez doswiadczenia nie mozesz zrobic niczego zle w lozku amozesz nawet zablsynac---< UWAZAM TO JEST TOK tWOJEGO MYSLENIA. a przy dziewczynie doswiadczonej tylko plame dasz. dziewica ci wybaczy jak spuscisz sie juz po 10 sekundach a doswiadczona babka nie. osobiscie nie chcialabym prawiczka jesli bylabym dziewica. nie chcialabym byc pierwsza z u gory napisanych powodow n.p ze moglbys spuscic sie szybko..

Gość postukaj sobie
no i nie ma nic gorszego kiedy facet dziurki znalesc nie moze :-O

Gość postukaj sobie
dla dziewicy taki jakty to trauma na cale zycie:-O

Gość kobiety gardza prawiczkami

Gość do postukaj sobie
to kogo sobie prawiczek ma sobie szukac? a jak komus przeszkadza i brzydzi go, ze dziewczynie juz ktos do tylka wkladal?

Gość postukaj sobie
ale czemu od razu do tylka:-O no bez przesady:-O a co mysli taki prawiczek ze jak wezmie nieuzywana, rozdziewiczy, pozniej sie rozejda i co?nSTEPNY FACET BEDZIE SIE JEJ BRZYDZIL BO AUTOR PRAWICZEK JA DOTYKAL ITP:: dla mnie to chore myslenie:-O prawiczek too hajtnij najpierw ta dziewice, to przynajmniej nie bedzie pozniej dziewczyna problemu,ze ktos sie jej brzydzi.